המפ... סתם שאלה

P. Patil

New member
המפ... סתם שאלה

יש לכם בבית אביזרים של הארי פוטר או שאתם מתכוונים לקנות אביזרים שלו לבי"ס? לי יש סימניה שלו שהדפסתי לי וזהו בעיקר...

S.Riddle

New member
הממממ....

אני מניחה שלא..... כי עכשיו אני עולה לתיכון ודי נראה לי שיצחקו עלי זם.... אבל יש לי איזה מחברת חביבה מלונדון ואיזשהו עט וזהו בעיקרון.

Marty McFly

New member
לי יש...

יש לי שישה עטים של הארי, ושניים אני לא מוצא. שיהיה לי סורק, אני אסרוק אותם, הם של: הארי הרמיוני רון דמבלדור סנייפ האגריד (לא בטוח בקשר אליו) אבל אני עולה לכיתה י"א, אז אני אחביא אותם טוב טוב בקלמר...

LuNaTiC

New member
אנשים!!!

תלמדו מליאת - השפלה עצמית זה כיף!! לי לא הולכות להיות מחברות של הארי כי אני לא אכתוב במחברות... אלא קלסרים.. אז אולי יהיה לי קלסר של הארי.. אבל.. לא בטוח.. יודעים מה כן יהיה? ועכשיו תחשבו שאני דפוקה.. כמו כל הילדים בשכבה שלי:) וכמו אמינם, איי ג´אסט דונט גיב אה פ**... *ופה יורדים בטון* יהיה לי ביומן ועל הקלסרים מודבקים אול אובר.. תמונות של דיסני, אנימה ועוד דברים יפים כמו חדי קרן ובנות ים וכאלה דברים חמודים ויפים!!!! יהיו שם הרבה מהם!! אספתי מלא תמונות יפות של דיסני ואנימה ועוד במהלך החופש בשביל לעטר את היומן והקלסרים.... ויהיה לי נורא כיף.. אבל זהו... בקשר לוידוי הטיפשי שלי... -ענבל, מתה לדעת איך דאפט פאנק נראים באמת:(-

^-^ *גאה בעצמה*

מפיצים את התורה שלי! כל הכבוד...! בכל מקרה, יש לי 2 קלסרים...חוץ מזה...אר...אין לי ממש...למישהי אצלינו יש עט של ה"פ....הממ...חוץ מזה-שום סימן להארי פוטר בכיתתינו...המ... אבל נראה לי שלא יצחקו עלי כי כולם יודעים שאני פריקית מפחידה... -ליאת-

S.tal

New member
הממ,

גם לי אין משהו מיוחד..., יש לי רק מחברת..., אבל אני מתכוונת להשיג עוד דברים... ואני רק עולה לכיתה ח´..., אז זה לא כ"כ משנה..., גם בהתחשב שהכיתה שלי די תינוקית.... ואל תתביישו בהארי! תביאו כל דבר של הארי לכיתה..., ולא משנה בני כמה אתם! -(למרות שאני לא עושה את זה.....) טל, t@l

Skiter

New member
האאאאאא

יש לי ברטי בוטס את הספרים מחברת מדבקות ואני מתכוון לקנות כמה פריטים לבית ספר ושדוד שלי יטוס לאנגליה הוא יקננה לי דברים ושאני אהיה בארה"ב אני אקנה המון.. אני עולה לח´ וגם לא שם על אף אחד אז שכולם יקפצו כי הארי פוטר שולט!!!!!
Skiter

יש לי מן קלסר כזה עם הסמל של

הוגוורטס שקיבלתי n-(עמוס מצטער, אבל-)harrypotter.co.il וזהו... s@me @ne

S.tal

New member
הממ........

כמה שאני אוהבת את הארי..., רוב הדברים לבית הספר לא כ"כ יפים..., ואני מתכוונת לציורים המעוותים של הארי משחק קווידיץ´... וסליחה אם למישהו יש כזאת מחברת או משהו........ אבל עדיין..., אני רוצה עוד מכל מיני דברים..., כמו עטים.......

P. Patil

New member
כן, זה נכון

באמת הציורים מאוד מעוותים ובגלל שאני עולה ל-ט´, אם אני אמצא משהו קטן של הארי, אולי אני אקנה.

נמרה

New member
../images/Emo46.gif פויה אנשים איך אתם מדברים?! ../images/Emo46.gif

חשבתי שאתם לא קונים מרצ´נדייז!!!!!!!!!!!! אתם פונים נגד העקרונות שלנו!

Ms. Potter

New member
אני...

קניתי ספירלה גדולה של הארי, ושתי מחברות, מדבקות וזהו... או שיט, רק שהכיתה ה***** שלי לא יתחילו להשתגע... אניי וויי, שמעתי שעוד בנות קנו, אבל אני אוהבת הה"פ היחידה רשמית בכיתה.... (אני עולה לט´) לימור.

sarah

New member
הא...רשימה ארוכה

כובע עם הלוגו של הארי (מתנה),פעם קניתי של הגוורטס,אבל נאבד לי פסול של הארי האגריד והגרמלין הזה בתוך גרינגוסט,שזה בעצם סוג של קופת חיסכות הסקול בוקס מדבקה של HP ששמתי על המדפסת שלי (HP עם סניץ´ בצד) מה עוד...הא...פעם היה לי את DS וDD מודפסים לתפארת חריה,אבל נפטרתי מהם (הם אצל אורה עכשיו) וגם קניתי לכל מיני אנשים מלא מתנות של HP... אבל זה לא נחשב :) שרה (היידה גלובליזיה?)

נמרה

New member
איכס אנשים תביאו לי עוד דלי

די די אל תעשו לי את זה זה גורם לי להקיא אתם כאלה צבועים אומרים שמרצ´נדייז זה חרא והולכים וקונים! פויה! תתביישו ולכו לפינה!

Skiter

New member
הא....

את לא מתה לטעום ברטי בוטס הרי זה צסחרי אך טעים.... ולא כל התמונות מכוערות יש לי אחת יפה אני אוסיף אותה להודעה... הנה.. @Skiter@

fluppster

New member
יש לי מחזיק מפתחות של ה"פ ../images/Emo28.gif

שאחותי קנתה לי פעם. וזהו. ואני לא אקנה אביזרים שלו לבי"ס, כי אני עולה ל-י"א וזה יהיה בושות.... וחוץ מזה, החברות שלי ירצחו אותי.....
נ.ב. אחד מספרי הסקול בוקס גם נחשב? חן

למעלה