המפ, חדשה?

המפ, חדשה?

טוף אז הכרתי את מיוז דרך שולחן בבצפר XD הם היו כתובים שם, אז החלטתי לנסות
ו..הם פשוט מעולים! אז מה אם אני עדיין לא ממש מבינה בדיסקים ובשירים שלהם ומכירה רק קצת...אבל שיהיה. אני אכיר בקרוב :) אז חדשה פה

NiKi†a

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

פשש..משולחן ביצפר? איזו מקוריות ;) מזל שישבת שם
ספרי לנו על עצמך קצת...איך קוראים לך ומה את עוד שומעת. אני שירן אגב

אה, אוקי

אני סתיו, בת 13 [נעים להכיר?]. איזה עוד להקות אני שומעת? אה..זה כל מיני סגנונות.. My Chemical Romance Evanescesnce Fall Out Boy The Rasmus system Of A Down Simple Plan Good Charlotte Green Day [בעצם כבר שנה לא שמעתי אותם..] New Found Glory [בעיקר קאברים. יש להם קאברים מצחיקים] וקצת מאלה [למטה] כש..בא לי משהו שקט..חסר גיטרות.. The Click Five [לא קשורים אבל, דאמט, התמכרתי לקליפ שלהם!] Black Eyed Peas Kely Clarkson Avril Lavigne [פעם חרשתי עלייה. עכשיו היא מנודה חברתית.] Christina Aguilera

Dug E

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

וואי דרך מקורית להכיר להקה:) אני צחר בן 16.5 פ"ת

C A R I S M A

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אנחנו פורום של נחמדים
משום מה הכינוי שלך מוכר לי אחושילינג

Latisia

New member
חחח איזה דרך מצחיקה להכיר להקה

חחחח אני הייתי כול הזמן כותבת שמות של להקות על השולחן ולפעמים שהיה נורא נורא מעשעמם (שזה היה קורה כול הזמן) הייתי כותבת מילים של שירים או ציטוטים אהובים עליי מכול מיני שירים P: חחחח נייס ברוכה הבאה!

Tommy The Cat

New member
אצלנו החראות מענישים אם תופסים

מישהו רושם על שולחן
ואפילו אם זה לא אתה אלא מישהו אחר שישב בשולחן לפניך וקישקש עליו, אתה צריך לנקות אותו. בצפר מסריח

yaelrs

New member
איסה קקות

חעע אתם צריכים לראות את השולחן שלי כולו מכוסה בשמות של להקות וציורים וציטוטים משירים, כל השיעור אני מקשקשת

PaperLanterns

New member
נייח.

אצלנו מקשקשים שמות מלאים עם מספרי טלפון, ואף אחד לא עושה כלום. בית ספר אידיוטי [לא שאני אמורה להתלונן :] לקשקש דברים זה כיף, במיוחד משהו כמו: Test Icicles suck smelly ass

yaelrs

New member
אמממ

הייתי לפני הרבה הרבה זמן.. (בחופש) והפסקתי לכתוב כי כל הפורום מלא פקצות ולא כותבים שם שום דבר חוץ מ"בילי לייק שיואו הכוסון לייק דהה!!!!!11111"

PaperLanterns

New member
LOL

כן, זה דיי עולה על העצבים. אבל לקחו את הפורום בידיים לפני כמה ימים, והוא פחות או יותר מתייצב. אז תבקרי בכל זאת, סתם ככה :) אגב, קניתי היום את insomniac

yaelrs

New member
תתחדשי!!

יש לי אותו.. דיסק מדהים
חח.. הפורום השתפר? נאממ יופי! אולי אני אקפוץ להגיד שלום חח

Tommy The Cat

New member
באמת דיסק טוב../images/Emo13.gif

הראשון שלהם שהכרתי. והכי אהוב עד היום

למעלה