המפתיעים והמאכזבים - פרק 2347

אליןלין

New member
המפתיעים והמאכזבים - פרק 2347

הרגע אני חוזרת מסבב רגיל ומאכזב בדיזינגוף סנטר אני אמורה היום ללכת לחתונה וכרגיל כל מה שיש בארון נראה זוועה מול המראה וכמובן שלא משנה מה אני ארכוש היום ויראה נחמד בחנות - יהיה מאכזב בדקה התשעים ואני אלבש בכל אופן מה שיש בארון ואלך עם הרגשה של קקה... נו אבל לא על זה רציתי לדבר. האמת היא שבדרך אמרתי - טוב נו אני אציץ בזארה - מה כבר יש להפסיד? אז בנות, שלפו את הפנקסים כי הנה הממצאים: מצאתי מכנסים בגזרה ישרה (לא צמודה לרגל אלא יוצרת קו ישר-קצת מתרחב בצבע שחור, מבד סופר נעים, עם רוכסן אך ללא מתנית וכפתורים ב69 ש"ח למידות 46-48!!!!! כן, זארה עשו את זה ושברו את מחסום ה44! היפ היפ הורי!! השיקו את כוסות היין וצאו במחולות!!! ברם אולם מאידך גיסא לא מהרתי להיות מופתעת כי האכזבה לא אחרה לבוא: הדברים השווים ב א מ ת כמו למשל גופיות מדליקות בצבעי קאמל-חום עם הדפס וקשר מקדימה, או חולצות של שרוול אחד מטריקו כשהשרוול מבד שקוף, או למשל חולצות A בכל מני צבעים - כולם במידה הכה ידועה והכה לא מובנת - MEDIUM. כאילו, מה? רוב בנות ישראל במדיום? הצחקתני!!!! רוב תלמידות כיתה א-ב בבביס יסודי רמת הרצליה א´ - אולי הן במידה הזו! אבל לא אני! ולא חברות שלי ובערך חצי מאלו שעובדות איתי כבר מזמן לא מדיום - אז מה הקאע זארה הא? לתת לנו מכנסים בלי חולצה ללבוש איתם? זה שיווק זה?

lital_helmer

New member
אבל אני...

אפילו לא בסקאלת המידות האלה... למה אין מידות גדולות בכל רשת.. כנראה שגם לא יהיו בקרוב...למרות שאם תשימו לב שתמיד במתאים לי נשארות רק המידות הקטנות דווקא כי כולם קונים 4 או יותר. ליטל

DREAM111

New member
מידות גדולות מידות קטנות

לצערנו פה בארץ עושים מכל נושא המידות הגדולות מסחרה גדולה. בחו"ל את יכולה לכל חנות ולקנות כמו כל אחד לגשת למדף לבחור את המידה שלך להיכנס לתא המדידה ולצאת עם בגד במחיר שווה לכל. אבל פה בארץ עושים מזה חנויות נפרדות מפקיעים מחירים בשחקים ובנוסף עכשיו מתחילים להוריד את כל המידות. כל רשתות המידות הגדולות יוצאות היום בפירסומים על כך כי המידות שלהם מתחילות ב-42 מה שבעבר ממש לא היה. נקווה שיבוא יום ולקנות בגדים במידות גדולות יהיה שווה כמו כל קניה שווה אחרת.

למעלה