"המפתח"

mga-abir

New member
"המפתח"../images/Emo34.gif

חושך-------בלילה / מקום חשוך דממה-------לבד / כל מקום שקט / חדר שיתוק------חוסר תנועה / ללא תזוזה חסר טעם----צום חסר ריח----בידוד שכיבה או ישיבה עיניים עצומות יצירת תנאים אופטימליים להנתקות מהקיים ומהמוכר. ללא התמקדות,ללא חשיבה(מודעת),ללא הגבלת זמן,ללא מטרה,ללא ציפיה מצב של ביטול עצמי,ביטול הקיים,ביטול המוכר,מצב בו הכל לא קיים חוסר תפקוד מקסימלי. רגשי תחושתי מנטלי.שינה ללא שינה. התנועה היחידה תהיה תנועתנו,הכיוון פנימה והחוצה יחד עם החמצן שאנו נושמים. אף בלא שנרצה מסלול תודעתינו יהיה דרך העין השלישית. את פעימת לבנו נחוש כמרכז היוצר בכל פעימה גל המתפשט אל האין סוף.תהליך ה משני בלבד ולמעשה נותן תחושת מרכז שאינה נחוצה בשלב זה. כאשר תנועתינו היחידה תהיה החמצן הנכנס ויוצא,נבחין שקיים מעבר מן החוץ אל הפנים באיזור שבו חשים את תנועת החמצן.אט אט "יעלם המעבר ויחד אתו התחושה. בשעת השאיפה נחוש את האויר שאנו כתנועה בעלת צורה.לפתע תהיה זאת ישות,אנו נהפוך לישות בעלת תנועה קוית ישרה,פנימה והחוצה.אט אט האויר יכנס וימשיך לעבר הצד האחורי של הראש "ויצא משם הלאה כאילו לא קיים דבר מלבד המעבר. בשעת הנשיפה,האויר יגיע מאחורי הראש מבחוץ ויעבור דרך האף והפה החוצה.אנו נתחיל "להעלם".אם נחוש איבר או מקום מסוים בגוף,פשוט יש לנשום דרכו,דרך המקום,דרך התחושה.ניווכח שהתחושה נעלמת יחד עם האיבר.למעשה בסוף תיוצר מריתמוס הנשימה, ישות נעה בעלת נפח אינסופי החובק כל.התחושה תהיה של תנועה אינסופית,ואט אט התנועה תעלם ונחוש מין ציפה אינסופית בחלל אחיד אינסופי. לעיתים נחוש בדופק הלב,או את הלמות הדם בראשנו,זה יתן לנו תחושת תהודה גלית המתפשטת וגדלה כאינסוף ונעלמת בשוליו שאינם מתוחמים כלל. כעת,משהפכנו לישות אינסופית אחידה הנעה ופועמת בגלים הופכים אנו לשלם. במצב זה אנו הופכים ליוצרים ובוראים. פעולה זו הינה בסיס לכוליות. להבנה,לידיעה,להשפעה,לריפוי,לשינוי,להתפתחות ולאין סוף תובנות.זה מפתח יקר להבנה. ליצירת קשר מעבר לזמן עבר ועתיד.לדעת בבהירות מתוך גילוי הידיעה.בהמשך אתאר את השלבים שיובילו לאיסוף האפשרויות הגלומות במפתח זה.(לא באמצעות האתר) (כל הזכויות שמורות) בברכה אביר (קשת הצבעים=גאוה? שטות)

feyDo

New member
אתה עוד פה???? כמה זמן???

מעל שנה אתה כבר בפורומים..... חשבתי שאתה תפרוש כבר ממזמן......שתשתעמם לנו...... אבל טעיתי? כנראה שכן אם אתה עוד פה....... אחלה....... תמשיך ככה........ כאילו אני מעל שלוש חודש לא נכנסתי הנה........ מסיבות אישיות אז אני מופתע מאוד

feyDo

New member
כל הכבוד ואני נמצא בבית אם

פקאנים......... מה הקשר? אין! אבל אני נמצא לא נמצאתי עד לפני כמה ימים בפורום "על בנות ועל בנים" אבל כולם שם צבועים מגעילים (טוב! לא כולם אבל הרוב ממש!) ככה שעזבתי כולם שונאים אותי שם ולא נגדי וזה נכון הם אומרים שלא וכל הזמן מזכירים להם שהם לא נגדי אבל הם משקרים להם כמובן בן האדם למד את זה כל כך הרבה לעשות שזה טבע שני לו בקיצר פרשתי משם ורציתי להגיד למיכל היקרה מה חדש למרות שאת זה אני לא יכול לכתוב בזמן הקרוב בלי קשר לזה גם ראיתי אותך כמו שראיתי אותך לפני חצי שנה

mga-abir

New member
@@@חזיון

לרוב ממצב של נטרול,אפילו רגעי וקצר כפי שתארתי ב"המפתח" וכך נצפה: מן הארץ עולה צינור אנרגטי טהור ולבן ומתמר בקצהו אל אל וכמעט נוצר מפגש וחיבור עם יונה לבנה וענקית ללא תנועה השטה במרחב כמטוס קפוא.צבע ותכולתה זהים לאותו צינור אנרגטי ספיראלי.גודלה כשל מטס,ולמעשה זה מטוס בצורת יונה לבנה כנוסת כנפיים.עיניה מלאות חיים.כאשר היא חולפת מעל הארץ, מחשיכה הארץ בדמדומים וצבעה משתנה לחום אדום שחור,מין מארג דביק בצבע זה יורד על הארץ,האנשים נראים כנקודות והכל נראה נגועה כבמגיפה. בברכה אביר

שלום לך אביר וברוך בואך../images/Emo24.gif

היי אביר!!! תאורך יפים, נקודת השקפתך מעניינת, יחד עם זאת מפריעה לי הסיומת השלילית של תאור נקודת המבט" והכל נראה נגוע כבמגיפה".... חבל אנחנו במו דמיוננו בוראים מציאות שלילית. אנחנו במו דמיוננו יכולים לברוא מציאות חיובית. הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

mga-abir

New member
המציאות מיכל

המציאות הגשמית אינה תמיד תוצר הדמיון.הינה גם תוצר יצרינו.הסיומת העגומה אינה פרי דמיון.זו השתקפות קיימת. בברכה אביר

יופיאל

New member
"תקשור"

גם אם זה תקשור או "חזיון" כמו שאתה מגדיר אותו , זה עדיין חלק ממך. זו הדרך שבה אתה בוחר לראות את המציאות שלך. זה לא אומר שכך הם הדברים , או שכך יתרחשו הדברים. אלא אם תחליט שהנבואה הזאת תגשים את עצמה. אתה מדבר מאוד גבוה , אבל אתה לא לוקח אחריות על מה שעולה מתוכך. אתה בוחר לראות את הכאב ולא את השמחה. ואז אתה משיל מעליך את האחריות למילים אלו , כשאתה אומר שזה בא בתקשור. בגלל זה בדיוק אני נגד "תקשורים". לדעתי תקשור זה תירוץ של אנשים לא לקחת אחריות למילים שיוצאות מפיהם. אפילו אם הם מתקשרים עם ישויות חיצוניות מהם וזה לא בא ישירות מהם (שאגב , זה עוד יותר גרוע , כי אז הם לא מתחברים לנשמה הגבוהה שלהם) עדיין , כל אדם הוא "פילטר" וכל דבר שעובר דרכו משתנה ונהפך למילים של אותו אדם , וככל שהאדם פחות נקי אנרגטית , כך המסר יוצא יותר מעוות. בקיצור , מה שאני אומר זה שאתה צריך לעמוד מאחורי המילים האלו ולהבין שהם שלך ושלך בלבד. זה לא מסר לאנושות שאתה נבחרת להעביר , זהו המסר האישי שלך להראות לך איך אתה רואה את העולם. הפחדים האלו הם שלך. אני יודע שהמטרה שלך היא טובה , אני מרגיש את זה. אבל בלי להיות מודע לכך , אתה מפיץ פחד. אני מקווה שתוכל לקבל את נקודת מבטי ולהתבונן בה. באור ואהבה אמיתית ללא תנאי , יופיאל המלאך

ליופיאל../images/Emo45.gif

למלאך ערב טוב,,לא יכולתי לנסח זאת יותר טוב,, כל הכבוד,, תעשה טוב לאנושות אם תעביר דבריך אלה לפורום "תקשור" בוואלה,, כל טוב מילד_גדול

mga-abir

New member
יופיאל החכם

אין כאן בחירה מודעת.אין כאן הצבעה על מקור כלשהו או מתווך.אין פרשנות ואם כן אז היא אישית מבחינתי,ואם אבין אחרת אצהיר על כך.דבריך נכונים באשר לפילטר שבנו אולם רק ככלי קליטה.ברור שלא אביא מלל שאינו מובן או תיאור ערפילית למרות שהיא נגלית.אין כאן פחד כהגדרתך מלבד ציטוט של הנחה כזו על ידיך ועל ידי אחרים.אמת רבה בדבריך וכדברי ילד גדול אני שותף לחלקם הגדול,אך דע תמיד יש יוצאים מן הכלל. כאשר אני מקבל מידע מה יקרה בעוד רגע או יום כיצד אסווג זאת? כמשהו בתוכי או משהו חיצוני שנקלט.אולי תאמר אתה יוצר אך אין זה מדוייק.רבים חולמים על עושר וזה אינו מתקיים,לכן גם הנחה זו בערבון מוגבל.בכל אופן איני מפרש בדרך כלל חזיונות,אתהמשמעות יבחר כל אחד לעצמו אם ירצה.לא יהיה זה נכון לאמר שהדבר לא קיים כל עוד אינך חווה באותה רמה ונוכח בהגשמת הדבר. לא פעם נצלתי מסכנת מוות בגלל הידיעה המוקדמת,לכן עבורי לעיתים זו השרדות ואם חלילה תגיע ותעמוד בפני מצב כזה אז אולי תבין ותאמין. בברכה אביר

יופיאל

New member
אביר היקר

המסר שהבאת , לדעתי הוא מסר אישי שלך , וזה לא אחראי להעביר מסרים (אפילו אם הם נכונים) שיוצרים מחשבה שלילית. למחשבה יש כח , ואם אתה נותן את כח המחשבה לשלילה , בסופו של דבר תיצור נבואה שמגשימה את עצמה. ואם כל אחד יפיץ את המסר שלו על מגיפות וסוף העולם ומי יודע מה - הדבר היחיד שזה נותן זה כח לשטן. אפילו אם אתה מרגיש שהמסר הוא נכון , השאלה היא למה אתה מתחבר אליו? יש הבדל בין מסרים של אזהרה לבין מסר כללי על משהו עתידי ומעורפל כמו "מגפה תבוא על כולם" האם אתה באמת מזהיר כאן מישהו? הדבר היחיד שנוצר כאן עקב מסרים כאלה , כמובן שאני לא מדבר רק אלייך - אלא לכל המתקשרים שמנבאים את סוף העולם וכל מיני כאלה , הוא שאנשים קוראים את זה ומפנימים את המחשבה הזאת וחושבים שזה יקרה. וכך כח המחשבה השלילית מקבל אישור לפעול. תגיד משהו מספיק פעמים ואנשים יתחילו לחשוב שזה נכון... וזה בכלל לא משנה אם המסר אמיתי או לא. זה עניין של אחריות. ומי אמר שהחזיונות שלך נועדו לכולם ? אולי קשה לך לראות אותם כאישיים שלך , ולכן אתה מעדיף להשאיר אותם כמו שהם מאשר לפרש איך הם קשורים לחייך. אולי הם בכלל לא קשורים לאנשים אחרים? בכל מקרה , איך תדע אם לא תבדוק אותם ותפרש אותם? ושוב אני אומר - קח אחריות על החזיונות שלך. אתה אומר שאין כאן פחד מלבד הנחה כזאת שלי , אך אם אגיד לך שהולכת להיות מגפה בעיר שאתה גר , זה לא היה יוצר פחד בלבך? אולי כל המסרים האלה הם רק מבחן? באור ואהבה , יופיאל המלאך

mga-abir

New member
יופיאל יקר,מה דעתך על זה המסר?

אם אומר שאני מדריכי אולי יהיה זה מן האגו,אך הגעתי להבנות(למרות שאינן תמיד מספיקות)הכוונה ניתן לקבל, אך את העבודה עלינו לבצע.יש המתברכים בהבנה זו גם ללא מדריך מסויים.אך נחטא אם נאמר למדנו והגענו לבד.הרי מהתנסויותינו אנו למדים כיצד לנהוג ולהתפתח בברכה אביר

למעלה