המפתח לבית שלכם...

לתת מפתח זה סמל

לי ולאחיי יש מפתחות לבית אימי למרות שרק אחותי הקטנה גרה שם, ואין לאף אחד מאתנו מפתחות לביתו של אבי.
התוצאה, שאני מגיעה לאמא שלי - וזה תמיד בתיאום מראש כי אחרת מה יש לי לחפש אצלה? ואני פותחת ונכנסת בשמחה ומרגישה לגמרי בבית - שזה מה שהיא רצתה.
וכשאני מגיעה לאבא שלי, גם כמובן בתיאום מראש, אני דופקת עד שהוא יפתח לי, יושבת בסלון כאורחת לכל דבר ומחכה ש"ישרתו" אותי ולא אקום מיוזמתי ואקח משהו.

לאמא שלי יש מפתח לבית שלי כמפתח ספייר בעיקר, היא בקושי מגיעה אלי. אבל היא קבלה סמל שאומר שאם והיה והיא צריכה יש לה את האפשרות הזו.
זה גם חסך לי שערב אחד החלטתי לא לחזור הביתה והיא הלכה להאכיל את החיות ולטייל עם הכלבה.
 
אצלנו

הוריו של בעלי אינם גרים בארץ כך שלנו אין מפתח שלהם ולהם אין את שלנו. בלאו הכי זה לא רלבנטי בלי לקחת מטוס.
הוריי גרים שתי דקות מאיתנו. להם יש מפתח שלנו ולנו יש מפתח שלהם. אם כי ממש לא זכור לי מתי אחד מהמפתחות הללו היה בשימוש לאחרונה.
 

קתרינהA

New member
לאמא שלי יש מפתח שלנו

בעיקר לצרכי חרום. קרה פעם שהתעכבתי בעבודה ואבא שלי "הוקפץ" לקחת את הקטנצ'יק. זה לא קורה הרבה כי זוגי עובד מהבית.
לנו יש מפתח של בית הורי (גם לי וגם לזוגי), אבל לא עולה בדעת אף אחד להכנס בלי תאום מראש. המשרד של אבא שלי נמצא אצלהם בבית, ושנינו עוזרים שם כשצריך, אז המפתח הגיוני.
כשאמא שלי היתה צעירה אמא שלה היתה נכנסת אליה הביתה כשהיא היתה בעבודה, מסדרת מכבסת ומבשלת, כהפתעה. אמא שלי זוכרת את זה בשמחה, אבל היא מכירה אותי מספיק כדי לדעת שזה לא יגרום לי עונג. ההפך, אולי, אבל אמא שלי אשה לא בריאה ואני לא נהנית להטריח אותה.

לזוגי יש מפתח לבית הוריו, ואין לי מושג אם להם יש מפתח לשלנו. בכל מקרה, הם לא אנשים שיכנסו בלי תאום מראש.
מפתח החרום נמצא אצל חברה שגרה קרוב, והיא גם אחראית על האכלת החתולה אם אנחנו נוסעים.
 
לא,מפתח זה לא פרס ולא מדליה

אני משאירה מפתח במקום שזה יועיל לי
וזה אומר שכנה שגרה צמוד אלי
וחברה שגרה ברחוב שלי
 


סופסוף אנחנו מסכימות על משהו!
 
למי שרלוונטי - למה לא?

יש לאחותי ולאמא שלי. שתיהן זמינות לאסוף את הבנות אם במקרה צריך, או להגיע אלי במידה ואני לא בבית.

לחמותי אין, מה היא תעשה אתו? ואם היה צריך אין שום בעיה לתת לה. אני סומכת עליה. כשגרנו קרוב ונסענו מחוץ לעיר, השארנו אצלם מפתח.
 
אצלנו

לחמותי אין מפתח שלנו. מהסיבה שהיא לא רצתה. אם היתה מבקשת לא היה אכפת לנו לתת לה. היא גרה צעד אחת מאיתנו והיא תמיד דופקת בדלת מאוד מכבדת אותנו.
לנו היא נתנה מפתח אבל הוא אצל בן זוגי.
 
אצלנו... (פעם ראשונה שאני כותבת בפורום זה...)

לשני ההורים שלי יש מפתח, מהסיבה הפשוטה שכל אחד מהם מוציא את הילדים פעם בשבוע.
לחמי וחמותי אין מפתח, פשוט כי הם לא מגיעים אף פעם!!!! (וכן, אני חייבת להודות שזה מאד מפריע לי אבל אין מה לעשות...)
 
למעלה