המפתח בידי

עמליה3

New member
המפתח בידי

ואני גם פה. בחוץ ערפילים והגשם לא רוצה לבוא. שבוע טוב ובריא לכל .

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב עמליה, בוקר טוב לבאים

שבוע טוב שיהיה לנו. מקווה ומאחלת לכולנו המון המון בריאות ונחת. בריאות של גוף ונפש, לנו ולאהובינו וגם למכשירים הביתיים שיפעלו לשביעות רצוננו. יחסים טובים בין בני אדם. שקודם כל נדע לבטח מה אנחנו רוצים, כך נוכל להבין ולדעת את השני. והמון אהבה עצמית חיובית. שנדע לדאוג לעצמנו מבלי לפגוע בשני, שנדע לממש חלומות שלנו. עמליה פתחה את השער ואני כתבתי כמה מילים על הפורום פתחו את השער פתחוהו רחב עבור תעבור בו שרשרת זהב זהב המילים ופניני הלחנים מצגות ותמונות שיר ורננים. בדיחות וסיפורי אישיים מעניינים שבא לך להיות בפורום בפנים יש טיפ... (ולא למכונת הכביסה) לכל דבר, לכל נושא ולכל מסע זה תאור קצר של שישים פלוס שאולי אינו כל כך עמוס אך תכניו רבים איכותו גבוהה מי הנכנס אלינו הבא? לחץ על התמונה

חיניה

New member
בוקר טוב לכולם.אני נוסעת היום לחמי

געש להרגיע דברים כואבים. אז שיהיה לכולנו יום נפלא

sitvaniyot

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב ל כ ו ל ם....

לך יעל אני מצרפת את הקישור לאתר של אירגון הניווט שם ניתן לקרוא על הספורט הזה, לקבל הסברים למתחילים, לראות את התאריכים ומקומות הניווט ותמונות מארועים קודמים. ולמי שאין כוח ללכת ברגל למרות שבחבורה שלי צועדים גם צולייגרים גמורים, ייצא לטייל בטבע ברכב. יש גם מקומות המותאמים לנכים באדיבות הקק"ל. אז אין תירוץ ואין סיבה לשבת בין ארבעה קירות. השבוע הוא שבוע זכויות האזרח בישראל. מה? יש לאזרחים זכויות? מישהו כאן יכול להאיר את עיני? אל תספרו לי על בחירות. איזו מין זכות זו לבחור בעד המושחתים? ואל תגידו לי שאני מקבלת תמורה עבור המיסים, לא רק שהם גבוהים אבל הם לא מספקים את השירותים שהם אמורים לספק, ואנחנו נדרשים להוסיף עוד ועוד מכספינו עבורם. ואל תספרו לי על החופש של המדינה הדמוקרטית שלנו, זו זכות של המבוססים. תנו דוגמא, נראה אתכם!!! מצורפת תמונה מהניווט אתמול. ושיהיה לכולנו יום טוב ומהנה.

בוקר טוב, ותודה לך עמליה שפתחת

לנו את הדלת הבוקר, לך יעלי = כרגיל, מה יש לומר ולא אמרתי עוד על הכתביה שלך? חיניה, שיהיה לך כיף בחמי געש. וסיתווניות - גם לגביך כבר אין לי מה להוסיף, נדמה לי שכל המחמאות האפשריות כבר ניתנו לך, על טיוליך ברחבי העולם, על הצילומים היפים, והידע העשיר שאת מעבירה לנו. תבורכו כולם, גם אלה שעתידים לבוא לפורום יותר מאוחר. שיהיה לכולנו שבוע נהדר ומקסים. העיקר להיות שמחים וליהנות מהחיים.

../images/Emo141.gif בוקר טוב לכולנו../images/Emo141.gif

יעל אנ אוהבת את תפילת הבוקר שלך זה נותן לי חשק להמשיך את היום בכיף, וסתוונית אני מאד שמחה לקרוא שאת ממטיבי הלכת,, אני גם בקטע הזה, ועיזבי אותך מזכויות שמומבטחות,, הכי אחלה בעולם שיש לך זכות ללכת ולטייל,, גם אם לא יהיה לי עם מי לצעוד ,, תמיד אתפוס לי שלווה בעמק,

עמליה3

New member
לשוש, לרוקסן, לסתיונית,לחיניה ליצחק

וליעלי תודה על השיר הנחמד. ונעים לכתוב ולקרוא אתכם. ועוד תרנגול שהתרנגול של יעלי לא יהיה לבד.

איזה יופי,התרנגולים של יעלי ועמליה,

ישר ללול - אני רואה שהתרנגול החזיר את השעון מתיקון, טוב מאד, אחרת איך ידע מתי להשכים אותנו בבקרים. עמליה, טוב שנעים לך רק לקרוא אותנו, ולא לקרוע אותנו, סתתתתםםםם, בצחוק, אחת מרוחות השטות נחתה עלי היום.

yaely2

New member
מנהל
תודה לעמליה הדואגת לגבר שלי ../images/Emo118.gif

כמה חכמה העברית, היא קראה לתרנגול "גבר" (נכון גם שכווי), ולמה? הוא, הגבר יושב בלול ומסתדר עם כל כך הרבה תרנגולות, כל הכבוד. הנה הוספתי עוד תרנגול לחבורה. המשך יום נעים לכוללם

חיניה

New member
בדיחה למצב רוח של אחהצ

בומבה צור המנוח סיפר אותה אז אולי מכירים. "עמדתי ליד מספרה ולידי כלב פודל. יצא הספר ושאל: מה דעתך? לספר אותו? אמרתי:אתה רוצה-תספר. לקח הספר את הכלב ועשה לו תספורת אריה עם מנג'טים. יצא יפה? שאל. יפה. עניתי.אז תשלם 10 לירות.למה?כי סיפרתי לך את הכלב.אבל זה לא הכלב שלי. עניתי.איך? שאל הספר הרי אמרת לי לספר אותו?! לא אמרתי. שאלת מה דעתי ועניתי לך שאם אתה רוצה-תספר אותו.הספר כעס והכלב הלך הביתה גאה בעצמו. הבעלים שלו בטח התפלאו מאיפה היה לממזר 10 לירות לתספורת של אריה עם מנג'טים".אז שיהיה לכולם ערב טוב.

היייייייי חיניה, לונג טיימ נו היר.

מה שלומך? אז מה? נצחק כאן לבד שתינו? איפה כולם? הים סגור, אז לאן הלכו?????

yaely2

New member
מנהל
מקווה ג'וד שמעכשיו נשתמע פה../images/Emo25.gif

לחיצה על התמונה,

אדזה

New member
היי גוד

כל הכבוד לך,אנו שמחים לראותך כאן,הנה יש עוד אחת שצוחקת ונהנית מן הבדיחות ומכל מה שמופיע בפורום זה,וזאת אני.המשיכי לקחת חלק במה שקורה כאן ואז נוכל לצחוק כולנו ביחד ולחוות דברים יפים גם כן ביחד.הללויה.

ליעלי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

לילה טוב ליעלי ולכל חברי הפורום. הצלחתי לעשות את מה שהסברת לי כל הכבוד לך ולי הרבה חיבוקים ונשיקות ציפי.

yaely2

New member
מנהל
ציפי, תודה חמודה על הפרחים../images/Emo51.gif

הריח שלהם משגע..

אדזה

New member
חיניה

היי חיניה,תודה על הבדיחה המלבבת.אשמח אם תספרי לנו איך היה בחמי געש,האם זה היה במסגרת יום פינוק כללי?שמעתי שיש עיסקה כזו ומעונינת לשמוע פרטים.תודה

חיניה

New member
היי גוד היי אדזה היי כולם. אני כל

הזמן כאן ויופי שעכשיו גם את גוד.בקשר לחמי געש: אני נוסעת לשם באופן עצמאי. יש כרטיסי הנחה בהסתדרות המורים ובכל גוף אחר. יש גם סתם כרטיסי הנחה לגימלאים.אני מבקרת שם 6-8 פעמים בחדשי החורף כי זה עושה טוב לכל הגוף.פעם בשנה לפחות אני נוסעת לים המלח. לא שיש לי רמטיזם או מראין בישין אחר אלא שזה עושה טוב אם משהו נתפס בגוף.את ים המלח אני מאד אוהבת. השנה אסע בסוף ינואר עם גימלאי רמת גן למלון הוד 3 לילות.

למעלה