המפרט שלכם!

TheMo

New member
המפרט שלכם!

שאלה למי מכם שמשתמשים במפרטים (גיטריסטים, באסיסטים, נגני טובה עם הפרעות נפשיות מתונות) - באיזה מפרט אתם משתמשים? (גודל, חומר, עובי, חברה, צורה..) אני השתמשתי בג'אז שלוש שחור קטן (שעבר התעללות בעזרת ארסנל שלם של רופא שיניים כדי שיהיה נוח יותר להחזיק אותו) עד לא מזמן, אבל בזמן האחרון אני מחפש משהו גמיש דק וגדול יותר, בינתיים נהנה מפנדר מדיום. שבת שלום

amitzangi

New member
כל יומיים משהו אחר

ג'אז 3, אחרי זה רכים, אחרי זה גדולים (לא גדולים אני לא כל כך אוהב) אחרי זה מדיום... זה משתנה אבל לרוב ג'אז 3

new blood

New member
דאנלופ תנין ירוק 1.5mm

אחד המפרטים הטובים... וממש נוח לעשות איתו צרחות.

המפרט שלי הם האצבעות שלי

כשאני מנגן עם מפרט אני לא ממש "מרגיש את הגיטרה". הצליל שמתקבל כשפורטים עם האצבעות הוא הרבה יותר רך ומלא. אני לא צריך להזכיר את מארק קנופלר והאצבעות, לא?

אוי לא, זה מתחיל שוב!

מקור השם בגרמנית, ובגרמנית כן מבטאים k שבאה לפני n, לכן אומרים קנופלר ולא נופלר. מכיוון שאני ואתה לא בריטיים אובסיסיביים שטובלים עוגיות בתה כאילו אין מחר, אנחנו נגיד קנופלר ולא נופלר, קאפיש?

Fly2High

New member
אני יודע.. לא ראית תסימן הצוחק? ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

Fly2High

New member
עידן* ../images/Emo3.gif

זה מה שקורה כמבקשים מM i d K n i g h t להזכיר לך את השם...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני בוכה פה

Fly2High

New member
לעזאזל$%!@#^%&!#%&

[10:48:21 PM] :אומר/ת LiRaN חח סתם [10:48:23 PM] :אומר/ת LiRaN זה היה מרושע [10:48:25 PM] :אומר/ת LiRaN אבל באמת קוראים לו אוהד

Ekrembo

New member
האחרון שתורם לי טריינר...

עלמנת לחזור לתחביב הוא ביצה סרוחה! מה קצת נייטרו עושה לבנאדם

אני אוהב אותך קרמבו. (הייתי מצרף את התמונה

שלך שאתה מתאמן לקראת הקריירה שלך בתור מחבל מתאבד, זוכר אותה?
)

למעלה