המפקד אני לא ....

eliadiv2

New member
המפקד אני לא ....

המפקד אני לא המפקד אני לא המפקד אני לא מסוגל! המפקד אני לא המפקד אני לא המפקד אני לא מסוגל! המפקד אני לא המפקד אני לא המפקד אני לא מסוגל! המפקד אני לא המפקד אני לא המפקד אני לא מסוגל! המפקד אני לא המפקד אני לא המפקד אני לא מסוגל! המפקד אני לא המפקד אני לא המפקד אני לא מסוגל! אז ככה מה אתם אומרים על סירוב פקודה שקשורה להתנתקות!?(ואני לא רוצה לשמוע על דוד)

eliadiv2

New member
מבחינה חוקית אסור זה ברור אבל..

אבל אסור הרבה דברים.. אני לא מביע דעה ואני לא אומר שזה בסדר שאסור הרבה דברים ובכל זאת עושים.. אני רק אורמ לך עובדות. ומבחינת העקרונות של בית"ר לא שידוע לי.. אם יש משהו שיודע משהו אחר אז בבקשה שיגיד.

Mustang3000

New member
נגד!!!

אני נגד סירוב פקודה מכל סוג שהוא, אבל את סירוב הימין בניגוד לסירוב השמאל אני יכול להבין.

MS6

New member
וכמובן הבדיחה הנהדרת שלי..

(שאגב אורי היא בלי ספק מטריקס...) שמאל ימין שמאל- המפקד אני לא יכול ימין שמאל ימין- המפקד אכלתי חמין... אחח השעות על גבי שעות שאיתי התפוצץ מצחוק מזה...

eliadiv2

New member
אחחחח משה משה

אחחחח משה משה... אהבתי אני פה מתפוצץ בבית (או יותר נכון במעו"ז) ואני איתך בטל' מנקרע מצחוק

MS6

New member
תמשיך עם החתימה הגזעית שלך...

יואו יואו 5 המ"מים... איזה כלי אתה.

MS6

New member
ואתה קורא לעצמך בית"רי?

איזה התקפלות.. שתי גדות לירדן עלק... יותר כמו שתי גדות לירקון. ככה גם תתקפל בנוגע לשטחי ישראל? אה?! אה?!?

eliadiv2

New member
אח משה משה

מתי תתבגר?? את כבר לא ילד בן 12 ....(תנגן את זה עכשיו בבית בלחן של מתי נתנשק....)

MS6

New member
אתה מוזמן לחפש פורום אחר...

אם זה מפריע לך... אף אחד לא יבכה פה אתה יודע.. או שפשוט תגיד דברים שלא במקום ותיתן לי את התענוג לחסום אותך.

gdog

New member
משה,לא קבענו שיש דברים שלא אומרים?

אחרת יוצאים מפגרים...?! באמת משה..שלא כולם ידעו!
מת עלייך!

eliadiv2

New member
אני איתך עומרי

משה ממחיל להבין שלא כולם צריכים לדעת את הבעיות שיש לך.. ותחשוב פעמיים או שלוש אם ללחוץ על שלח/י בסוף העמוד

MS6

New member
הופה...

מנסה להחזיר לי על הירידות אה? חחח

konda

New member
ככה זה ?

בוכים על שסע בעם אבל כשמישהו בא להידבר איתכם אז סוגרים לו את הדלת בפנים ? אמרתי לא מצחיק על מה שאמרת על "שמאל ימין שמאל המפקד אני לא יכול".

gdog

New member
ד"א...משה צוחק פה גם..

זה פשוט סוג משה מסוים... אבל קונדה, שתדע,שאין פה אחד שלא כואב לו הלב על העם עצמו,או על כל דבר שנמצא באיזור.. מאוד כואב... השסע נהיה גדול מדי,ואני לא אתפלא אם איכשהו תצליח עוד ההתנתקות,שלא יהיו פה 3 מדינות,במקום 2.

למעלה