המפץ הגדול של חיי

avikeren2

New member
המפץ הגדול של חיי

כתבתי כבר למטה כאן ויש התפתחויות...החברה או כבר יותר נכון החברה לשעבר, נחתה בארץ לפני יומיים ועוד לא ראיתי אותה.זה כל כך פוגע שמישהי שאמורה להגיע לישראל בשבילי לא רוצה לפגוש אותי בשדה התעופה....היינו ביחד בקנדה......אני חזרתי לארץ ללמוד והיא נשארה שם לעבוד קצת...מה שקרה זה שבזמן הזה היא הכירה שם בחור ישראלי אחר...ולפני שבוע היא אמרה לי שהיא שכבה איתו!!!! הבחור הזה נמצא עכשיו בארץ ואם היא לא איתי כאן היא כנראה איתו עכשיו איפהשהו........מה אני אמור לעשות.מה אני אמור להרגיש.מה אני אמור לחשוב....אני מרגיש מנותק.מעופף.אני מרגיש שעולמי חרב עליי..אם היא מתקשרת האם עליי לקבל אותה?? האם עליי לסלוח לה? יש לציין שאני אמנם לא שכבתי עם מישהי אבל התגפפתי עם מישהי ולכן אני גם מרגיש לא בסדר..איך פותרים את המצב? האם להיות איתה יעזור לי? מה עליי לעשות....

seeyou

New member
האם עליי לסלוח לה?../images/Emo12.gifהיא ביקשה?

החברה לשעבר נחתה בארץ לפני יומיים לא רוצה לפגוש אותי בשדה התעופה הכירה שם בחור ישראלי אחר ולפני שבוע היא אמרה לי שהיא שכבה איתו!!!! אני מבין שזאת החלטה שלה וצריך לכבד אותה! כאשר היא סיפרה לך ששכבה עם אחר אני מפרש את זה שזה סוף הפרק שהיה לכם. נכון שאתה מרגיש "נבגד",כמו כול גבר אחר באותו מצב- ישנם גברים שמקאנים בגרושתם אפילו אחרי מספר שנין. בריאות הנפש שלך תפגע עם תמשיך לחשוב איך להחזיר אותה... אם היא תרצה תדע את הכתובת. בינתיים,תתחיל לחיות-חבל על הזמן. יוסי

גבר, מה עובר עלייך?

אני חושבת שיש לך איזו בעיה רצינית עם עצמך גם בלי קשר לבחורה הזאת. חוסר ביטחון עצמי, תלותיות... לא יודעת, אתה צריך לגלות בעצמך. באמת עצוב לי להיות בוטה ואכזרית אבל אתה צריך שמישהו ינער אותך כי אתה חי בעולם של פנטזיות ונראה לי שגם אם המציאות תקפוץ עליך ותנשך לך את האף אתה לא תקלוט מה קורה. הבחורה הזאת שוכבת עם אחרים על ימין ועל שמאל וכנראה מבלה עכשיו עם מישהו אחר ואתה עוד שואל אם אתה צריך לקבל אותה בחזרה ולסלוח לה? והכי עצוב, היא אפילו לא התקשרה לבקש שתקבל אותה בחזרה ואתה כבר מחליט לסלוח לה? ועוד חושב על חתונה איתה? לאן עוד תגיע? תיכנס לחדר באמצע שהיא שוכבת עם מישהו אחר, תציע להם קונדום ותענוד לה טבעת? איפה הראש שלך? לא היית בקשרים קודמים? אתה לא יודע מתי קשר לא הולך ומתי בחורה לא משתינה עליך ורק משחקת ומזלזלת בך? רק בגלל שהיא חמודה ומצאה חן בעיניך אז אתה כבר רוצה להתחתן איתה?

kanb

New member
יש גבול לטיפשות. תעזוב אותה!!!!!!!

אם היית מקשיב לעצמך אולי היית מבין כמה עלוב אתה נשמע. תתחיל לכבד את עצמך ולהעריך את עצמך קצת יותר. יש גבול להשפלה. היא פשוט לא שמה עליך

seeyou

New member
זה נכון-מאוהב זה גובל בטיפשות-

אהבה באמת זה דבר כואב או שהיא מחממת את הגוף או שהיא שורפת ת`לב...

למעלה