המפפ...טוב

קודם כל תודה../images/Emo140.gif

על הרגליים אני עובדת...הקטע זה שאני מדרבנת אז אני מעלה את העקב...אז אנחנו עובדים על זה...
ודווקא בשיעור שלפני התחרות היה ממש טוב וחוץ מקפיצה 1 (שדווקא בה התמונה יצאה טובה חחחח) לא זרקתי ככה ת'ידיים וממש שמתי לב לזה...
תודה רבה...

S H I L G I

New member
אני אישית יותר אהבתי../images/Emo113.gif

את הישיבה שלך בתמונה הראשונה. בשתי התמונות [בעיקר בשניה] את לפני התנועה של הסוס. תנסי לקחת את הרגל טיפה קדימה, עקבים למטה ואת הגוף טיפה אחורה.

The Horse Lover

New member
אמ נטע... רק בשביל הידע הכללי שלי..

כתבת שבשתי התמונות האחרונות היא מקדימה את התנועה של הסוס.... בתמונה הראשונה ראיתי את זה.... אבל בשניה (כאילו האחרונה) איך את מצליחה לראות? כאילו... זה נראה כאילו היא בקושי בתנועה... אז איפה את רואה הקדמה? פשוט אני לא מבינה הרבה והכל... וסתם עניין אותי ללמוד =]

S H I L G I

New member
פשוט רואים שהיא לפני../images/Emo113.gif

התנועה של הסוס.. הרגליים הקדמיות שלו עוד לא עברו את המכשול והיא מתרוממת גבוה וקדימה.

תמונה ישנה שלי

אבל אם יעל תעלה את התמונה מיום שישי אז תהיה לי תמונה חדשה!! -אהמ יעל תעלי את התמונה אהמ- אז הנה התמונה.. היא דיי ישנה
אני יודעת שאני קמה יותר מדי והישיבת קפיצות שלי קצת גבוהה אבל יש עוד טעויות?

תמונה ישנה שלי

אבל אם יעל תעלה את התמונה מיום שישי אז תהיה לי תמונה חדשה!! -אהמ יעל תעלי את התמונה אהמ- אז הנה התמונה.. היא דיי ישנה
אני יודעת שאני קמה יותר מדי והישיבת קפיצות שלי קצת גבוהה אבל יש עוד טעויות?

ארררג תפוז טיפש ../images/Emo46.gif

טוב לא נורא אבל הנה עוד תמונה.. היא קצת לפני הקפיצה אבל הישיבה פה נראית לי יותר טובה

wildrider

New member
תמונה ממש יפה סוס עוד יותר ורוכבת..

את כבר יודעת את ההמשך...

למעלה