המפפ...טוב

horse girl1

New member
זה נראה כאילו..../images/Emo153.gif

התכופפת ולחשת לו משהו באוזן

../images/Emo28.gif../images/Emo41.gifחחח כן משהו כמו

"תזוז כבר יא בן זונה!" חחח סתם חולה על הטוסיק שלו!

lions queen

New member
../images/Emo187.gifפפפ אלה....

חסר לך קצב הרגליים שלך לא מסודרות בארכובות את יושבת קדימה מידי באוכף יותר מידי מושכות אממ חוץ מזה... יש שיפור

Z i N a1

New member
../images/Emo133.gifיותר יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני צילמתי!!!

mindeffect

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo45.gifטעיתי..חח..../images/Emo9.gif

לא רוצה להעלות מהפארק...חרא תמונות!!
גם את זה אני צילמתי...

אוי../images/Emo99.gif

הצבע של הסוס הזה ממש יפה כל פעם אני מסתכלת וכ"כ בא לי סוס כזה.....

The Horse Lover

New member
אמ.... אני לא מבינה אבל נראה לי....

קצת יותר יד מעל המכשול... למרות שאתה נותן המושכה עדיין יחסית מתוחה... ותנסה למתוח קצת את הגב... אבל יחסית השתפרת לדעתי! שוב... לא מבינה... ועוד קצת עקבים... ככה למתוח את הרגל...

לודמיר

New member
נראה לי ש..

אתה נותן יותר מידי את הגוף, תיתן לסוס כמה שהוא צריך ולא יותר, אחרת אתה מוציא אותו מבלאנס\שיווי משקל (לדיברי חיים... חחח...)

../images/Emo97.gif../images/Emo26.gif

הדבר הכי בולט וברור זו הפוזה של הרגל היא כולה בורחת אחורה ואת נתמכת אך ורק על הברכיים (ככה זה נראה לי) את משקיעה את כל המאמץ שלך בברך ולא נתמכת על השוק בכלל ובגלל זה הרגל כ"כ בורחת אחורה תחשבי להצמיד את הרגליים לבטן של הסוס ארכובה בקצה הנעל ומשקל לעקבים אחרי שתצליחי להצמיד את השוק לבטן של הסוס ולהתמך על השוק תוכלי להוריד את העקבים ובכלליות להשאר יציבה יותר על הסוס כשהרגל במצב כזה ממש קשה להתאושש מהקפיצה ובקלות נוחתים לסוס על הצוואר במקום לחזור לאוכף. אבל זה יפה שלמרות הרגל את מצליחה להרים את עצמך ולא להשען לסוס על הצוואר והפה לגמריי בזמן הקפיצה. וזו רק דעתי לא חייב להסכים איתה

Vintage Queen

New member
פפפ תמונה הכי אחרונה

שצילמו אותי וזה דרסאג'... אני בראמת חייבת להתחיל לסנג'ר אנשים לצלם בבית לא לשים לב לאיך שהסוסה נראית בבקשה =]

למעלה