המפענחת- פרק אחרון.

המפענחת- פרק אחרון.

אני היחיד שממש התאכזב? כנראה מי שכתב את הפרק הזה כנראה היה אותו אחד שכתב את הפרק הראשון, כי זה היה פרק בנאלי עם סוף קיטשי ומעצבן. הייתי הרבה יותר שמח אם בסוף היא הייתה מגלה שזה הסמל שתמיד עבד לצידה שהגיש את התלונה האנונימית, או שבסוף ברנדה הייתה מפוטרת ובעונה הבאה היו מבקשים ממנה לחזור בשביל חקירה מיוחדת. בנאלי ומעיק.

vand

New member
מסכים חלקית (אבל ממש חלקית)

די קשה לי להעביר ביקורת על הפרק של המפענחת. מצד אחד הוא היה ממש טוב (ורחוק רחוק מהפרק הראשון...) ועם זאת משהו היה חסר. הסיבה לכך הינה כנראה שציפיתי לאף יותר מהפרק האחרון כאשר כל הפרקים עד עכשיו היו טובים יותר אחד מן השני. בסה"כ הפרק עדיין היה מעולה והוא מקבל אצלי 5 מ-5 עם כי אני יכול להבין אנשים שלא יאהבו איתו. מה שכן אני מסכים שהסיום היה מוזר וקצת חלש (מה הקטע של העוגייה?). אני רוצה גם להתייחס למספ7ים בגלל שזה היה הפרק האחרון של שתי הסדרות ובמהלך כל זמן השידור שלהן השוואתי איזה סיום מבין השניים היה עדיף. הגעתי למסקנה שהסיום של המפענחת היה יותר טוב. היות ועד עכשיו העדפתי את מספ7ים על גבי המפענחת אז בכלליות אני מרוצה מהפרק האחרון של המפענחת ומחכה בקוצר רוח לעונה ה-2.

Aviad1987

New member
שאלה

מישהו יודע מתי העונה השניה צפויה לעלות בארצות הברית? חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי תאריך.

Aviad1987

New member
את זה גם אני מצאתי.

חשבתי שיהיה תאריך יותר ספציפי אבל סביר להניח שעוד לא הכריזו עליו ... תודה.

למעלה