המפלט האחרון

המפלט האחרון

ככה לפחות שלי... פרוסת לחם כפרי מבצק שאור אמיתי שאור שאור לא עירבוב שנותן רמז של שאור ללא פשרות קליפה קשה קשה תוכו אורירי צמיג וחמצמץ ככה להתפאר הפרוסה שני סנטים עובי חלילה לא פרוס כמו נייר במכונה פריסה ידנית גסה על הלחם פרוסת חמאה איכותית ורצוי כזותי שלא התעללו בה בפיסטור יתר חמאה עם טעם כן יש דבר כזה אמרתי פרוסה כן לא מריחה פרוסה חצי סנטים עובי לפחות על החמאה בזיקה של מלח ים "פלור זה סל" מהאטלנטי הצרפתי מעט ולפה המפלט האחרון שלי לא צריך כלום מעבר

וזה מה שאכלת באילת

בין צלילה למצלול?
זה נהדר, מה שפירטת. מזון מזוכך ומזכך.

דווקא זה לא מה אכלתי באילת

תאמת שבחמישי הגעתי בערב מאוחר ולא בא לי שישי שהיתי במועדון הצלילה ו\או מתחת למים מתשע בבוקר ועד עשר בלילה כולל צלילת לילה... כמות החנקן במוח לאחר מכן לא מייצרת בך עניין מיוחד באוכל דווקא שבת שתי צלילות אחצ הרגשתי צורך במשו קליל ודגים נשמע טוב בחיים לא הייתי שמה אז חשבתי שאולי אשבור תמיתוס לצערי המיתוס לא נשבר אגב שעתיים לאחר הארוחה היו לי התכווצויות איימים בסטאמק וקשה לי לשייך אותן למשו אחר מהמפלט אם כי שעתיים זה פעאר זמן קצר מדי לקילקול את שאר היממות מילאתי בכריכים בטוסטים וסלט יווני בבר שעל הים הסמוך למועדון (מנטה-רד סי) ובבקרים... כריות קינמון שיבולת שועל של קוואקר עם גרנולה חלב ופירות (מנגו בננה ונקטרינה טריים) יללה פמבאה בכל זאת לברזיל נעמיס

למעלה