המפלגים והמסכסכים...

המפלגים והמסכסכים...

ערב החג יצא דף מטעם טימי שחולק בבתי התושבים באחת הפסקאות נאמר "זה הזמן להתלכד.האתגרים בפניהם אנו עומדים גדולים מכדי להתפלג לכמה רשימות,שבסופו של דבר ממילא יצטרכו לעבוד ביחד...... בדקו וקראו בעצמכם!! אכן מלים יפות. היו נסיונות דיבור וגישוש נוספים בעבר לאיחוד השורות,והושבו ריקם!!! עקב הפלייר נעשתה פניה נוספת והצעה ללכד את הישוב לרשימת וועד אחד שתנסה לתת ביטוי לכל הכוחות בישוב. והתשובה של טימי וחבורתו הייתה שלילה מוחלטת של הידיים המושטות!! הפלגנות והסכסכנות הייתה מנת חלקנו ב5 שנים שעברו.... וחבל שכך!!! הפעם מחזירים את לפיד לתושבים נותנים לאחרים את ההזדמנות. ושלא יעבדו עליכם!!

באגד, אתה משחק באש!! ../images/Emo59.gif

מכיוון שאתה יודע שהערב חזרתי, ומכיוון שאתה יודע מהיכן, אז בוודאי אתה גם יודע שעכשיו יש לי הרבה מאוד מרץ.... ומכיוון שאני כאן על תקן מניעת השקרים שלך ושל חבריך, הרי לא תרצה שאפרט את פרטי אותה שיחה, הלא כן???? צר לי. זה לא היום שלך. באמת יש לי מרץ, והערב, בניגוד למקובל, אין לי אפילו רחמים. אז אני כן (!) אפרט, למען ידעו כולם עם מי יש לנו עסק. מה יש? ניתן לאנשים ליהנות, ולשמוע קצת אמת בפורום הזה, למה לא? הפגישה שנערכה בשבוע שעבר הייתה כזכור לך ביוזמתי. ביקשתי להיפגש, לאחר שערב קודם לכן התקשרת אלי ביוזמתך וניהלנו שיחה מעניינת עד לשעות הקטנות של הלילה. נפגשנו למחרת כי רציתי להכיר מקרוב אותך ואת חברך שהגיע איתך. רציתי לשמוע מכם מדוע אתם נגד טימי ומדוע אתם עושים ואומרים את שאתם עושים ואומרים בזמן האחרון. הגעתם לפגישה ואכן ביקשנו לשמוע אתכם. אתם השמעתם, אנחנו התייחסנו וחלק היה אפילו מעניין. לרגע קט נדמה היה שאפילו הבנתם כשניסינו להסביר על מה טימי היה אחראי בתקופה הזאת ומדוע הוא ביצע את עבודתו נאמנה ועל מה היה הועד אחראי בחמש השנים האחרונות ומדוע אנחנו חושבים שהוא נכשל. ואז הגיע ה - קטע. להפתעתנו הרבה ביקשתם הצעה לאיחוד. כשאמרנו שזה בסדר גמור אבל ביקשנו שתפרטו את התנאים ואת הסיבות - הו אז באמת התחיל להיות מעניין. מסתבר שהרב באגד וחברו ביקשו לאחד את שתי הרשימות שמתמודדות בלפיד, לא פחות ולא יותר בגלל ש....הם פוחדים שחלילה חברי הרשימה שלהם, בה הם חברים (!!!) עוד יכנסו לועד הישוב. הבנתם את זה??? לא? אני אסביר. דווקא תענוג. הרב באגד וחברו, מהרשימה של שלי ורחל קפיליטו, באו בבקשה להתאחד עם הרשימה אותה מוביל טימי, כי לטענתם הם חוששים שחס וחלילה מישהו מהרשימה שלהם יכנס לועד. הם רצים ברשימה שהם בעצם נגדה! הם פוחדים (זה היה הביטוי שחברך השתמש בו!) שהחברים ברשימה הזאת, יכנסו לועד, כי אז לפיד תיכנס לעוד כמה שנים של קיפאון כפי שהיה עם הועד הנוכחי (שכמעט כל חבריו תומכים בכם). איך אמר החבר שלך - "צריך לפרק את המוקש הזה". ככה, באלו המילים! וכששאלתי איזה מוקש, הסתכלתם עלי כמו על נאיבי ואמרתם - הרשימה. את זה החבר שלך אמר, לידך, על הרשימה שלכם! ואתה עוד מדבר כאן על פלגנות וסכסוכים? אז בוא תעשה לכולנו טובה. תפסיק לשחק עם העובדות ואל תספר חצאי ורבעי אמיתות. גם לא שקרים בבקשה - מאלו יש לנו די והותר בפורום הזה, על ידי כל מיני בעלי כינויים גדולים ויכולת קטנה. בוא לא נדרדר את הויכוח בלפיד לפסים האלה. בוא ספר לכולם מה התוכניות שלכם בכל נושא וסעיף ואנחנו נספר את שלנו. רק בלי שקרים. הציבור ישפוט.

אלדד, אמנם לשונך חדה כתער...

אבל
וזה לא דבר הזוי
פעם אחת אתה כבר נ כ ש ל ת. ואת זה כולנו זוכרים. זוכרים היטב, חכמי זיכרון אנחנו.

שוב??

שוב אתה זורק בוץ בלי לפרט? כולנו נכשלנו בחיים, זה טבעם. (פעם גם נכשלתי בבחינה במתמתיקה) אבל על מה אתה מדבר???? במה נכשלתי שרלבנטי לנושא בו אנו עוסקים?

kiyossi

New member
אלדדי-מה אתה רואה???

עניין של השקפה. לא תצליח לרעות לוייתן ובטח שלא להשיט (
)פרה. מוווווצלח שלי.

היה בפגישה אדם נוסף...

שיוכל בקלות לגלות מי משקר !!! ערב קודם התקשרתי אליך בהצעת איחוד!!!!! והתשובך הייתה שלילית!!!! אז מי שקרן??? אכן,למחרת נערכה ישיבה (עד השעות הקטנות)ביוזמתך!!! וכל נסיון לעלות נושא איחוד מצידנו נתקל בסירוב מוחלט!!! אז מי משקר כאן??? באנו בתום לב ומתוך כוונה לייצר משהו טוב ללפיד!!! וקיבלנו דממגוגיה, נאומי בחירות וסגידה לטימי ולמשה דוד!!! אז מי כאן משקר!!! דמיונך ורצונך למצוא חן בעיני חבריך מעביר אותך על דעתך!! לא שמעת ממני לא שמות, לא אנשים, ובוודאי שלא דעות על אנשים כאלו ואחרים למרות שרציתם מאד מאד לשמוע פרטים (וזאת הייתה מטרתך הבלעדית)!! אז בנוסף אתה ממשיך בשיטת הפלגנות והסכסכנות כמנהגכם בקודש!!! המוקש היחידי שהיה ונשאר הוא טימי וחברכם משה דוד ההצעה הייתה להוציא את שניים הללו מרשימת הוועד!!! חמש שנים פיזרתם שקרים פלגנות וסכסכנות בישוב בועדים במועצה ובכל מקום שאליו הגעתם! הפעם לא יהיה מי שישתוק!! הציבור ידבר!! מחזירים את לפיד לתושבים

לא יקירי. שוב אתה לא מדייק.

ואני כבר תוהה האם זהו הרגל מגונה וקבוע? היו בפגישה עוד שני אנשים ולא עוד אחד. האחד שכינס וארגן - והוא דווקא ישמח לדעתי לחזק את דברי ולהוכיח אותך על חצאי האמת שאתה מפזר כאן, והשני ידידנו שאיחר. זה באמת נחמד שאתה מפזר המון סמני קריאה בכל משפט - אבל זה לא הופך אותך לצודק!!!!!!!! (הנה גם אני יכול...). נכון, אתה ביקשת ערב קודם לאחד את שתי הרשימות וביקשת בתמורה שטימי לא יכלל ברשימה המאוחדת. נכון, אמרתי לך שזה לא יעלה על הדעת ושלדעתי מי שמציע זאת לא מבין כלום בנושאים על הפרק, משתי סיבות: האחת, זו הצעה לא הגונה כי היא פוסלת אדם שעשה ללפיד יותר מכל אחד אחר בישוב (וגם טרחתי ואמרתי לך שאף אחד מכם הטירונים, לא מגיע לקצה הקרסול שלו בכל מה שקשור לפעילות למען הישוב). והסיבה השנייה - זו טיפשות פוליטית של טירונים, כי את הקשרים של טימי במועצה רק טמבל לא ינצל. הסברתי לך שחשוב ורצוי שטימי יהיה גם בועד הישוב וגם במליאת המועצה. ועכשיו לנטייה הכרונית שלך לא לדייק: החבר שלך ולא אף אחד אחר אמר (שיכנס לכאן בבקשה ושיכחיש - אבל בשמו ולא כמו כל החברים המתלהמים שלכם שמשמיצים ומשקרים כאן חופשי בעילום שם) שצריך לפרק את המוקש. החבר שלך ולא אף אחד אחר אמר שהמוקש הוא הרשימה שלכם לועד. (וכל הזכויות לביטוי "מוקש" שמורות לו כמובן). ואם אתה כבר מתלהב, בוא נגלה עוד פרט מעניין. מכיוון שחלק מהשיחה המדוברת נערך בחוץ, כשהחבר שלך רצה לעשן, ומכיוון ששם הוא התחיל בדברים שאני מייחס לו אותם כאן(האיש השלישי שתאם את הפגישה היה נוכח בכל שלב שם בחוץ), הרי שבהמשך השיחה המשותפת, לאחר שחזרנו לסלון, פניתי לחבר שלך וביקשתי את רשותו לסכם את דבריו על מנת שכולנו (גם אלה שלא יצאו החוצה) נדע על מה מדובר. סיכמתי את דבריו ואמרתי: "אני מבין שבגלל שאתם חושבים שהרשימה שבה אתם פעילים וכנראה גם מתמודדים מסוכנת לדבריכם לישוב, ולכן אתם רוצים לפרק אותה, להעביר לרשימה שלנו מספר אנשים ממנה ובכך לפטור את הבעיה". המשכתי ושאלתי - "אני מבין שבכך אתם חושבים שתפטרו את הבעיה - אבל איך תשכנעו את אותם אנשים שאתם מעבירים להשתתף ברשימה אחת עם טימי לו אתם כל כך מתנגדים"? והחבר שלך ענה.....זוכר מה הוא ענה? (רמז - מאכל לא כשר, חי במעמקים....). בוא ונחסוך לך - הוא התנצל ראשית ואז אמר - בכך נכשיר את השרץ....אמר ופירש (והתנצל שוב על ההשוואה) שהכוונה היא לטימי. כלומר - אתם מגיעים אלינו לפגישה עם איזו הצעה סהרורית שעדיין אני מתקשה להבין את ההגיון שלה: בואו תעזרו לנו לפרק את הרשימה בה אנו חברים כי היא לא טובה (מסוכנת אמרתם!) ללפיד. ניקח מהרשימה שלושה אנשים רציניים, נצרף אותם לטימי ונרוץ ביחד. המשכתם והסברתם (לשאלתי) כי אותם שישארו ברשימה שלכם לשעבר, לא יהוו יותר סכנה כי לאחר עזיבת אותם שלושה כבר אף אחד לא יבחר בהם. ומתי נתקענו בשיחה המוזרה הזאת? כששאלנו אתכם - שוב ושוב ושוב - את מי אתם מציעים לנו לצרף לרשימה שלנו. לא הסכמתם לענות ובך נסגר הערב. מוזר? בוודאי. אבל לכם הפיתרונים. אז מי מדייק יקירי?

להכשיר את השרץ...???

באמת אלדדי חמודי,לא יפה כך לדבר על חברים!!!!!!!!!! שיחות בארבע עניים (שנערכו בחוץ ללא השתתפותי) מן הראוי שישארו שם! גם בנושא אמינות וחברות כדאי לך ללמוד פרק. הצענו שהרשימה תוקם יחדיו תוך מציאת האנשים המתאימים ביותר בהסכמה!!! הפגישה הסתיימה ברגע שהיה ברור שכל רצונכם הוא לברר פרטים בלבד, ולעסוק בשאיבת אינפומציה. אולי טימי המציא את הגלגל....אבל הגלגל מפונצ'ר סדוק קרוע וחבול. יש דברים שאחרים שכחו ועדיין טימי ורשימתו לא למדו. יש רשימה טובה ומצויינת אם אנשים טובים שיחזירו את לפיד לתושבים

להכשיר את השרץ...???

באמת אלדדי חמודי,לא יפה כך לדבר על חברים!!!!!!!!!! שיחות בארבע עניים (שנערכו בחוץ ללא השתתפותי) מן הראוי שישארו שם! גם בנושא אמינות וחברות כדאי לך ללמוד פרק. הצענו שהרשימה תוקם יחדיו תוך מציאת האנשים המתאימים ביותר בהסכמה!!! הפגישה הסתיימה ברגע שהיה ברור שכל רצונכם הוא לברר פרטים בלבד, ולעסוק בשאיבת אינפומציה. אולי טימי המציא את הגלגל....אבל הגלגל מפונצ'ר סדוק קרוע וחבול. יש דברים שאחרים שכחו ועדיין טימי ורשימתו לא למדו. יש רשימה טובה ומצויינת אם אנשים טובים שיחזירו את לפיד לתושבים

באגד חמוד, הרי הזהרתי אותך...

אתה מדבר על אמינות וחברות? ברור לך שלא הייתי חושב להעלות כאן את פרטי השיחה, אם לא היית רץ ומשתולל ומאשים אותנו בפילוג ומחמיא לכם כמי שביקשו להתאחד. קישקוש בגרוש! איחוד רציתם? בחייך! אז אל תשחק לי משחקים. חזור להודעה שלך שהתחילה את השירשור וראה כמה היא לא נכונה, מגמתית ומעוותת את המציאות. לכן הכנסתי כאן את העובדות - שישפטו הקוראים ויראו את הסגנון שלכם. השיחה לא הייתה בארבע עיניים אלא בשש עיניים, ולא בכדי אני זה שחזר על הדברים בפורום המלא, על מנת שגם אתה וגם האחרים תשמעו מה היה ותגידו אם אתם מסכימים עם רוח הדברים. ואכן הסכמתם - כולל אתה! הסכמתם עם זה שהרשימה שלכם רעה ללפיד! ביקשתם לפרק אותה באמצעותנו! טענתם שאסור שחברי הרשימה הזאת יכנסו לועד. אז מה אתה רוצה ממני? תאמין לי שלא הייתי משתמש בזה אילולא התחלת בסילוף העובדות. אתה זה שהעלה ראשון את דבר הפגישה - אז בבקשה תישא בתוצאות כי הפגישה הזו מאוד לא החמיאה לכם. מהרגע שהתחלת בשטויות שלך הודעתי לך שאתה משחק באש ואז הגבתי. תאמין לי שאני די נגעל מכל העניין ומהעובדה שאני נדרש להגיב על כל השטויות שאתה ועוד קומץ ליצנים זורקים כאן חופשי. אבל אם לא נגיב אז דבריכם יתקבלו כתורה מסיני ולזה כמובן לא אסכים. אז תזכור יקירי - בכל פעם שתלכלכו ותמציאו שקרים, אני אהיה שם לתקן.

למעלה