המפלגה של גאידמק

deen35

New member
המפלגה של גאידמק

נראה לכם שגאידמק, האיש המגלומן הכל יכול יכנס לכנסת בראש רשימת "בית"ר", אני חושב שהסיכוי לא רע, כי: א. להרבה אנשים נמאס מהפוליטיקאים המושחתים והם ירצו להצביע פתק לבן, אבל בקלפי הם יגידו לעצמם, אם כבר פתק לבן אז למה לא גאידמק? ב. אנשים שהם חולי בית"ר ירושלים בנשמה, ושכדורגל זה החיים שלהם (ושפוליטיקה לא מעניינת אותם) ישלשלו גאידמק בקלפי. ויש הרבה מהסוג הזה. ג. לגאידמק יש לב להב, ובפרט לישראל, תרם מאות מליונים לכל מי שנקרה בדרכו. ויש הרבה כאלה. ד. גאידמק הוא שייך למגזר הרוסי, אותו מגזר מתוסכל מחוסר ההשתלבות שלהם בחברה הישראלית, יהיו כאלה מתוכם שיאמינו (כי הם מאמינים שהפוליטיקה, ובפרט הכנסת הינו המקום הכי טוב להשפיע בו) שרק גאידמק יחולל כאן שינוי. ה. כי הוא מליארדר, ושרק ימשיך לתרום כספים, הוא חייב ממנו הוקרת תודה עצומה. ואגב, אם סטנלי פישר למד לדבר עברית, אז גם גאידמק יידע. עכשו, מה אתם חושבים על זה?

snea

New member
שהוא לא יעבור את אחוז החסימה

1. למה שהם יגידו אם פתק לבן אז לא גאידמק? יש אין סוף מפלגות שאפשר להצביע עבורם שלא יעברו את אחוז החסימה (עלה ירוק, זע"מ, להב"ה, הירוקים, נץ...) ב. אין הרבה כאלה. האנשים שכדורגל זה החיים שלהם עדיין יודעים להפריד בין הדברים. וגאידמק הוא לא אלוהים בבית"ר, כך שבכלל הטענה הזאת לא תקפה. ג. ו...? ד. המגזר הזה, ברובו, לא טיפש. נראה לי מספיק. ה. דווקא בגלל שהוא מיליארדר לא צריך להצביע עבורו.

shay or eli

New member
בגלל שהוא מיליארדר

יש לו המון כסף להוציא על קמפיין שיחזק את סיכוייו להיבחר. זה לאו דווקא מספיק, אבל זה הרבה.

bhnadav

New member
אממ...

אין עם זה בעייה ע"פ חוק מימון מפלגות? אני לא כל כך מכיר את החוק, אבל אני מאמין שיש איזו תקרה לגבי הסכום שאפשר לממן בו את הקמפיין.

ערב רב

New member
אין לו שום סיכוי, דודו טופז עשה

ממנו צחוק בראיון. אישי ציבור בישראל מאוד חשופים לתיקשורת וגאידמק מאוד לא אוהב חשיפה אמיתית, לכן לדעתי אין לכך שום סיכוי.

אויי נו... איזה שטות!!!

עמיר פרץ מרופד ביחצנים וכל התקופה הזאת (מאז נבחר) לא שמעתי אותו חוץ מפעמיים עלובות (פעם אחת שבה ניסה לנאום באנגלית למרות שהוא לא מסוגל להגיד מילה אחת ארוכה. ופעם אחרת שבה הוא התראיין אבל לא ענה על שאלות חוץ מלומר איזה סיסמה סתמית שהוא בעצמו סותר אותה).

ואם רואים את עמיר פרץ

אז חושבים שזה סרט אילם כי הקהל המגוייס מראש "לא נותן לו לדבר"

smile2life

New member
האם לדעתכם יש לגידמאק מניע נסתר

לרוץ לכנסת ולקבל חסינות? האם הוא, כמו מיליונר אחר, פלאטו שרון, נרדף בידי ממשלה זרה? מה אנחנו יודעים על הגידמאק הזה? ממה הוא עשה את הונו? מה היה מקצועו, בזמן המשטר הסובייטי? ולמי הוא מדווח. לתפיסתי אנשים עלומים אינם ראויים ללהיות בכנסת. זו פארסה שאדם מציע מועמדות לכנסת ומתבסס על הונו.

מדובר בקישקוש אחד גדול,

האיש תומך נלהב בקדימה, אולמרט הביא אותו לארץ (לקנית בית"ר), אז אם הוא רוצה להכנס לפוליטקה - הוא יכול לעשות את זה דרך קדימה. האם הוא יביא להם קול אחד נוסף? לא נראה לי. הבנתי שגיידמק די בכיר בבית"ר העולמית (שהיום היא חלק מהליכוד). נראה לי שהסיבה שהוא רוצה לרוץ לכנסת, זה רק כדי לעזור לאולמרט (ולשרון) לקחת עוד קולות מהליכוד.

מעניין

מעניין שדווקא נשיא אמריקאי אמר את הציטוט שאתה מצטט. נראה לי שהממשל האמריקאי שכח את לחלוטין את הרעיון הזה. לדעתי, נכון להיום, הממשל האמריקאי מאמין דווקא בסיסמה "הדבר היחיד שממנו יש לפחד הוא שלא יהיה מספיק פחד."

dreamer5

New member
מפלגתו של גאידמק.יסיכוי כניסתו לח"כ

אנשים פחות מושחתים ממנו.נכנסו לכנסת. לגביו לא הוכח שהוא מושחת .זה שהעיתונים כותבים .נו זה לחם חוקם. הרי ממה יתפרנסו .להשציץ איש את רעהו להראות את כל חולי העם הזה. בא אדם שמוכן לתרום . תרם. תורם. מה רע בכך? יתפס בקלקלתו. יאלה לכלבוש .ובנתיים תנו לאדם לחיות ןלהרגיש רצוי.והאוהב.

למעלה