המפיק Fredwreck בפלסטין...

• פותח הנושא Pace
  • פורסם בתאריך

Made in ISRAEL

New member
אני לא ידועה בהתבטלויות שלי...

אז רעיונות קשה לי להביא לך... יש לי שאלה... מה אתה מתכוון לעשות בגיל 18?

omritoto

New member
אממ נראה לי להתגייס לצבא

להיות חייל קרבי, ולנסות להגשים את חלומי (אל תצחקו עליי אבל זה הוא חלומי), להרוג מישהו או לפחות לראות גופה מתה. וגם אם אני ימות בצבא זה לא כל כך נורא

BIGO-G

New member
סע לאבו כביר

דבר עם דוקטור היס, הוא יראה לך גופות... נקרופיל

B-BALL

New member
כבר אמרתי לך שאתה הבדיחה של כל

הפורומים בתפוז, לא?? וכבר הפצרתי בך שתפסיק לכתוב פה, למען הצלת כבודך האישי וזמננו הפנוי, לא?? אז למה אתה עדיין מזיין לנו את המוח ושופך פה את פניניי הטמטום שלך כל יום וכל פעם מחדש?? עוף מפה כבר!!! יאללה!! ת´חפף!!

omritoto

New member
תגיד לי מה הטימטום בי ואני יגיד

אולי שצדקת. אבל לדעתי זה דבר גדול להגיד "הכל הבל הבלים" גם באתה טא-מבל!

B-BALL

New member
סבבה, שים לב:

הטמטום הוא שאתה ישראלי, גר בישראל וכל חייך חיית בישראל, ולמרות זאת לא איכפת לך בגרוש מישראל, מזה שיש פה פיגועים וישראלים חפים מפשע מתפוצצים פה למוות ברחובות. לא טמטום?

omritoto

New member
אתה משנה לגמרי את דברי

אני לא התכוונתי להגיד שלא אכפת לי מהפצועים וההרוגים, פשוט כבר נמאס לי להתעסק בויכוחים אידיאולוגים. אבל כמובן שבסוף הכל מתנקז ל"הבל הבלים" כי בסוף כולם מתים

or001

New member
הטמטום שבך הוא כדקלמן:

משפט כמו למי אכפת מה קורה בישראל, ציפיתי שיבוא מפציפיסטים משתמטים שנמנעים מלתרום בכל דרך שהיא למדינה, וחולמים אפילו על לגור בגלות. אני מאוד (!) מעריך אותך על כך שאתה בוחר לשרת ביחידה קרבית, אבל משפטים כאלה פשוט מצביעים על בורות. כדי מאוד שלכל אחד ואחד במדינת ישראל יהיה אכפת מה קורה במדינה שלו, כי אולי מחר זה יקרה אצלך או אצל מישהו שאתה מכיר, חס וחלילה...

omritoto

New member
סליחה , אם לא הבנתם אותי המשפט הזה

היה בציניות, סליחה שלא שמתי סמאיילי להדגיש זאת

omritoto

New member
זה חלק משלל החלומות שלי

שאני לא יפרט אותם פה, כי זה פרטי... אבל תחשבי קצת על מה שאמרתי, זה לא דבר ענק להרוג בנאדם או לפחות לראות גופה???? אני אסיים במשפט דגול: "הרוצח הוא האלוהים האמיתי של המת"

B-BALL

New member
בנאדם אתה פסיכופת. ואני רציני.

אם הייתי יכול, הייתי מוציא נגדך צו אישפוז בכפייה.

למה DOOM

שישחק בקאונטר סטרייק גם יותר טוב וגם ממכר ואז תהיה לו תעסוקה אחרת חוץ מהפורום

למעלה