המפיק Fredwreck בפלסטין...

• פותח הנושא Pace
  • פורסם בתאריך

Pace

New member
המפיק Fredwreck בפלסטין...

...מתוך Daveyd.com Fredwreck, מפיק ראפ די מפורסם, שהספיק כבר להפיק עשרות שירים ל-,Kurupt Snoop ואפילו KRS-One כותב מכתב מביקורו בשטחים. תקראו. יש גם אי-דיוקים במכתב, וגם קשקשוש קטן. בכל אופן, תגובות... Producer Fredwreck´s Open Letter From Palestine Last month we let you know about the observations of several Bay Area Hip Hoppers who went to the Middle East on a fact finding mission. Among them were DJ Sake 1 of Local 1200 and Samantha of Freedom Fighter Records. They sent back a number of heart wrenching reports. During that time we alerted you to the fact that long time producer Fredwreck would be going to Palestine.For those who don´t know, Fredwreck is the sound behind all sorts of popular artist ranging from Snoop Dogg to Xzibit. When he returns he intends to put together an Anti-war song- Song for Peace which will feature many of the artist he works with.. In the meantime here is what he sent back from Palestine.. Fredwreck writes: "I´m out here in Palestine...and i gotta tell you..These are the most racist, prejudice people I´ve ever come across in my whole life. When I first got to the airport...they held me and my uncle and his family for 5 1/2 hours before they let us enter the country. They brought (and im not exagerating) 20 people to search all our bags. They went threw every piece of clothes, sock, underwear lining, with a microscope. Then they interrogated all of us 1 at a time, with the most humiliating & stupid questions. They ask you , where was your father born, where was your mother born (like it makes a difference), what year where they born, do I have any weapons or explosives in my bag(like if I did I would tell them, as if he forgot there were 20 people searchin our stuff in the next room)...then my uncle, who has a heart condition, they wouldn´t bring him an water to take his medicine for a hour, and they basically made us just sit in the passport control till 6am until they finally let us go. Then every where you go there´s a check point, and they don´t care if you have an American Passport, but if you have an Arab name on it, your getting detained searched questioned. You can´t even step out the door of your house with out a soldier walking up to you with his AMERICAN MADE M16 pointed at you asking you for your "Haweeya" (Identification). The streets are filled with trash, because they don´t allow anyone to come pick it up. Buildings are demolished everywhere, they can basically shoot you and kill you at anytime, and not have to answer to anyone, and just say you were a terrorist. Men can´t go to work, because they stop people from crossing checkpoints at will. So if you live in compton and you need to go Santa Monica to work, you don´t know if you´ll be able to get to work, or get back home, so people just stay home. I saw a soldier kick an old man at a checkpoint just because he wouldn´t move threw the barriers fast enough. Because he was carrying all his bags, he was moving slow, because cars are not allowed to pass thru, you have to walk, so if you want to get from A to B you have to carry your stuff..And don´t be fooled when they tell you that a suicide bomber killed innocent men or women, or elderly.. ALL ISRAELI citizens are soldiers! Men & Women are required to be in the army starting from age 16...And are required to serve as reservists for the rest of theyre lives...An old man with no teeth that looked about 50 years old was searchin us at the checkpoint to Jerusalem. They make it hard on the arabs purposely to give them grief and make living conditions so impossible for them that they´ll wanna move out of the land. Israel has violated more humanitarian, geneva, & United Nations laws than any country in history, yet no one stands up to them. Children are shot and killed in the street for nuthing. This shit has to stop! Ill holla at ya later Dave, when i get a chance to type more...Keep the hope alive for these people brotha "FREE THE P!"

Made in ISRAEL

New member
זה חדש לך שאנשים מדברים ככה?!

אני במאה אחוז לא מסכימה עם מה שהמפיק ה"גדול" הזה אומר או עם מה שהוא חושב. בן אדם חכם פעם אמר: "קל להיות הגיבור כשאתה מחוץ לסכנה. הדייב הזה או איך שלא קוראים לו ביקר אצל הפלשתינאים וראה את הסבל שהם עוברים, אבל הוא אולי לא שומע חדשות כי רק אתמול שני מחבלים רצחו בן -אדם בבית שלו באיזו שכונה בחברון. אנשים מחשיבים את עצמם לחכמים גדולים שהם רואים ושומעים צד אחד וחושבים שהסיפור של הצד השני לא משמעותי. וחוץ מזה הוא לא נדבק לעובדות - "Men & Women are required to be in the army starting from age 16...And are required to serve as reservists for the rest of theyre lives" - מזה השטויות האלה?!?!? מגיל 16??? עד סוף החיים??? כאילו כל החיילים בצה"ל הם מפלצות כאלה שמחויבים לרצוח פלשתינים קטנים שכל חופש גדול נהנים בקייטנות של החמאס... ארררר... איזה רעים הם!!! באמת... בולשיט! ואני אחזור על המשפט שלי : קל להיות הגיבור כשאתה לא באיזור הסכנה..

Pace

New member
אולי אני קצת טמבל...

אבל תסבירי לי בבקשה כיצד זה מתקשר למשפט "קל להיות הגיבור כשאתה מחוץ לסכנה". האם את מתכוונת לעובדה שאין לו זכות לדבר מפני שהוא לא חווה פיגוע? שטויות. את לא חושבת שהמשפט הזה הוא דו-סיטרי? את לא יכולה לעצום עיניים ולהתעלם מהעובדה שחלק מהדברים שהוא כתב הם נכונים... כמו ההשפלה של משרד הפנים כלפי זרים. לגבי המצב בשטחים, אני לא אתייחס כרגע, מפני שאני לא רוצה לצלול עמוק לנושאים פוליטים בפורום הזה.

Made in ISRAEL

New member
כנס

לאו דווקא פיגוע, הוא לא חווה את המצב הבטחוני שאנחנו נמצאים בו, הוא לא חווה את מה שאנחנו, הישראלים, חווים על בשרינו והוא בא ושופט אותנו?!?! וכן, קל מאוד להיות השופט ולהגיד לעולם מה נכון ומה לא, ומזה צדק ומזו שחיטות לפני שבכלל ראית או לפחות שמעת את הנסיבות. כי בדיוק כמו שיש לפלשתינאים את הצד שלהם גם לישראלים יש את הצד שלהם ולהפך, זה לא שאני גזענית או משהו, ממש, אבל לא הייתי תוקפת את הדבריפ של המפיק הזה אם הוא היה רואה גם מה אנחנו עוברים בצד השני האיזור, למלחמה יש שני צדדים ולבוא ולתאר את הישראלים ואת חיילי צה"ל במיוחד כמפלצות??? תחשוב מה שאתה רוצה, איש באמונתו יחיה, אבל זה עצוב לי לשמוע שיש לי במשפחה מספיק עבר צבאי, אני מכירה אנשים שהיו מספיק קרובים אליי ונהרגו בשביל המדינה הזו ואנשים שיושבים בג´קוזי המפואר שלהם באיזה פנטהאוז יכולים לבוא לפה, לראות רק צד אחד ולתאר חיילים כרוצחים וכמפלצות רק בגלל שהם מגנים על אזרחי המדינה שלהם, אני לא יודעת עד כמה אתה מעריך את האנשים האלה, אבל אני אישית, כל בוקר קמה ואומרת תודה לצה"ל. וההשפלה של משרד הפנים?... את זה עוד אני לא יותר מדי מקבלת, אבל יש מספיק אנשים שבקלות יכולים להבריח נשק ומטעני חבלה, ומספיק אנשים שבאים מחו"ל והם מקושרים עם מקורות טרור, אז בודקים אותם בכדי שאתה והמשפחה שלך תוכלו לפחות קצת לחיות בשקט! אני בכל זאת לא חושבת שמה שעשו עם הנוצרים האלו שבאו לעשות משהו קדוש כזה בירושלים ובאו ממצרים נראה לי והחזיקו אותם שם 8 שעות בחום זה בסדר לגמרי, אבל זה עניינים בטחוניים ואני לא חושבת שלי או לך יש את המידע המדויק והעובדות הברורות בשביל להתעמק בזה.

SoZ

New member
זה ברור שהוא כתב את זה במגמתיות

הוא נתקל כנראה בהרבה פלסטינאים ששטפו לו את המוח, גיבש דיעה שלילית על הישראלים, ואז חשב איך יכתוב מכתב בו יכפיש את הישראלים. אם הוא היה רוצה לכתוב מכתב נגד הפלסטינאים בעזרת חוויות שקרו לו הוא גם את זה יכל לעשות.

תראו זה כבר ידוע הרבה זמן שהבחור

FredWarek שונא יהודים גם בגלל שהוא מוסלמי וגם בגלל שהוא פלסטיני במקור. לכן תמיד אמרתי שאני רוכש לו כבוד בתור מפיק אבל בתור בנאדם הבן אדם שונא יהודים מושבע וגם הוא הראה את זה הרבה בפורום של dpgrecordz.com האתר הרשמי של החברה של דאז... בכל מקרה הבחור הוא שונא יהודים!.

Pace

New member
פלסטיני במקור? טוב לדעת...

העובדה הזו שופכת הרבה אור על השאלות שהיו לי בעקבות קריאת המכתב...

Made in ISRAEL

New member
זה באמת משנה?

סתכל, אולי המכתב הזה ספציפית נכתב ע"י מוסלמי, פלסטיני במקור, אבל הוא לא הראשון ולא היחיד שחושב ככה... אני התייחסתי לא רק אליו, אלא לכל האלה בקצה השני של העולם שאין להם מושג מה באמת הולך פה ומדברים מה שבא להם...

Pace

New member
במקרה שלו, ועוד איך זה משנה.

וכמו שטענת, אנשים בצד השני לא בדיוק יודעים מה הולך פה... בדיוק כמו שאת לא יודעת בדיוק כיצד הפלסטינאים חיים באזורים מסוימים בשטחים, מכיוון שלא חיית שם בעצמך. אני לא ארחיב בנושא, מכיוון שאנחנו לא בפורום אקטואליה. רק קצת חומר למחשבה.

Made in ISRAEL

New member
מה הקשר בכלל??

זה לא שהוא גר ברשות הפלסטינאית ויודע איך זה לחיות במצב הזה. ונכון גם אני לא יודעת ואולי זה שאני אגיד לך ששמעתי מאח שלי שהיה במבצע חומת מגן איך בדיוק הם חיים ואיך ערפאת חי לא ממש ירשים אותך, אבל רקע לפחות יש לי. ובוא אני אסביר לך משהו: אני לא חושבת ששמעת אותי או קראת שכתבתי משהו שאפילו מרמז שאני שונאת ערבים או שאני לא חושבת שזו לא דרך לחיות איך שהם חיים שם. אני בסה"כ הבעתי דעה על אנשים שלא גרים פה ולא חושבים גם שיש את הצד השני... בואנה מאיך שאתה מדבר זה ממש נראה כאילו אתה מגן עליהם... אני לא יודעת מה איתך,אני קודם כל חושבת על טובת העם שלי, אחרי זה על הפלסטינאים. אתה גם מציג את זה כאילו כל אחד מהם הוא שה תמים שלא עשה כלום בחיים שלו! ואני לא מדברת בהכללה, אבל הרבה מאוד אנשים שחיים במחנות הפליטים האלה הם טרוריסטים וכאלה שעוזרים לטרוריסטים בכל מיני דרכים, לאו דווקא כאלה שהולכים ומתפוצצים... אבל יש גם פלסטינאים שלא כל מה שחשוב להם הוא לרצוח אותנו והם גם רוצים שלום, אף פעם לא אמרתי משהו אחר ולא חשבתי משהו אחר. וחוץ מזה אתה לא מכיר אותי בכלל, אז מה אתה מקשקש שטויות?!?! אני בן- אדם שאף פעם לא מביע דעות סתם לפני שהוא חושב על הצד השני! אז תעשה לי טובה, לפני שאתה מדבר עליי כאילו אני איזו גזענית שאכפת לה רק מעצמה, תכיר אותי, אתה הרי לא יודע על מה אני חושבת ומה אני עושה בזמני הפנוי. לא יודעת אם ראית "עובדה" לפני איזה שלושה שבועות ככה, לא זוכרת בדיוק מתי זה היה, התוכנית עקבה אחרי אלוף פיקוד מרכז- משהו קפלינסקי. ושאלו את אחד החיילים שם על זה שהוא התנהג בגסות לאיזו פלסטינאית מבוגרת, שהם עשו חיפוש אצלה בבית, משהו בסגנון אני לא זוכרת פרטים פרטים, ושאלו אם לא קשה לא להתנהג ככה לפלסטינאים, אתה יודע מה הוא ענה? תשובה שאולי תפתור לך עכשיו את כל השאלות מהכתבה האלה היו לך.. הוא ענה:"ברגע שאני עושה מה שאני עושה בשטח אני לא חושבת על האישה הזאת, אני רק חושב על זה שהחייל שלי לא ייהרג ושאני לא אצטרך להגיע למצב של להסתכל להורים של חייל שלי שנהרג בעיניים אחר כך ולנסות להסביר להם מה קרה..."

Pace

New member
חמודה, תפסיקי להכניס לי מילים לפה.

חוץ מלסלף את מה שכתבתי, לא עשית הרבה בהודעה הקודמת. נתחיל? "בואנה מאיך שאתה מדבר זה ממש נראה כאילו אתה מגן עליהם..." לא, אני לא מגן עליהם. בסה"כ ציינתי שחלק גדול מהפלסטינאים חיים בזבל, ומה לעשות, זו האמת. נכון שהישראלים סובלים קשות מהמצב הביטחוני, אבל זו לא התמונה השלמה, כי יש עוד צד בסיפור. האמת השלמה יכולה להרגיז הרבה אנשים, אבל אני מעדיף אותה על פני פטריוטיות עיוורת (הגורם העיקרי לסכסוך הטיפשי הזה - משני הצדדים). "אני לא יודעת מה איתך,אני קודם כל חושבת על טובת העם שלי, אחרי זה על הפלסטינאים" גם אני. אבל, זה לא אומר שאני צריך להתעלם לגמרי ממה שקורה בצד השני ול-ע-צ-ום עיניים. "אתה גם מציג את זה כאילו כל אחד מהם הוא שה תמים שלא עשה כלום בחיים שלו!" סליחה?! התחלת להמציא בכדי לשכנע? בבקשה, תביאי לי את הציטוט המדויק ממנו משתמע שאני חושב שהפלסטינאים הם שה תמים. חובת ההוכחה עליך. "אז תעשה לי טובה, לפני שאתה מדבר עליי כאילו אני איזו גזענית שאכפת לה רק מעצמה, תכיר אותי, אתה הרי לא יודע על מה אני חושבת ומה אני עושה בזמני הפנוי" שוב את מסיקה מסקנות שגויות? מתי ניסיתי להציג אותך כגזענית בדיוק? הדבר היחיד שניסיתי להראות לך הוא שמכיוון שאת ואני נחשבים לצד בסכסוך, הדעות שלנו הן לא כל כך אובייקטיביות. בדיוק כמו שהדעות של Fredwreck הן אינן אובייקטיביות, משום שהוא פלסטינאי במקור, שדואג לעם שלו בדיוק כמו שאני דואגים לשלנו. את רואה למה גרמת? נכנסתי עמוק לאקטואליה ופוליטיקה בפורום מוזיקה שחורה!

Gershenman

New member
את במקומו היית אומרת בדיוק אותו דבר

הוא פלסטיני את לא יכולה להיות בתוך משהו ולהתסכל עליו בצורה אובייקטיבית פשוט לא.. אפשר לנסות אבל זה אף פעם לא יהיה 100 אחוז לגיטימי.. ואז כשוהא מבקר ושומע הכל הוא לא יהיה ספקני מידי כלפי מה שהוא שמע... לא יצא הכי ברור,חפיף...

Made in ISRAEL

New member
תעשה קריאה חוזרת גרש

סתכל, אולי המכתב הזה ספציפית נכתב ע"י מוסלמי, פלסטיני במקור, אבל הוא לא הראשון ולא היחיד שחושב ככה... אני התייחסתי לא רק אליו, אלא לכל האלה בקצה השני של העולם שאין להם מושג מה באמת הולך פה ומדברים מה שבא להם... (זאת ההודעה שלי מלמעלה) אני לא אומרת שמוסלמים כולם חייבים להבין את ישראל. זה טבעי שהם לא יבינו וזה טבעי שאנחנו לא לגמרי נבין אותם. אני בהתחלה לא ידעתי בכלל שמדובר באדם מוסלמי ממוצא פלסטיני, זה משהו אחר, למרות שאני עדיין לא מסכימה עם מה שהוא חושב. מילא שהוא היה מדבר עובדות אבל חלק מהמכתב שלו היו שטויות גמורות.

Syndrome

New member
לא שלמישהו יהיה כוח לקרוא את זה אבל

אני מבקר את האתר DAVEYD.COM הרבה זמן, קיבלתי את האי מיילים האלה, ובאמת הכעיסה אותי החד-צדדיות של הדיווחים... ככה שכתבתי לו מכתב פתוח, נקווה שיתפרסם איכשהו... הנה הוא לפניכם: Dear Davey, I´m Ohad Cohen, Residing in the Tel-Aviv area of Israel, a long time visitor of your site and reader of your newsletters. I recently ran across the reports from the Palastinien territories, for the record, I believe that it is right for the people out there to know about what Palastiniens go through, but after seeing more and more details which were BY FACT untrue, especially on Fredwreck´s report, I absolutely think people also deserve to hear things FIRST HAND from an Israeli point of view. Two sides to every story, correct? As a matter of fact people from both sides are going through a great deal of suffering, and any attempt of seeing this conflict in a one sided manner is twisted and does great injustice to the other side. Yes, there is a lot of injustice done to Palastiniens. No, I do not agree with a lot of the decisions my government takes, so do a lot of the Israelies. But this is no normal situation, rest assure any government in the world would do the same, possibly worst (ask the Russians, ask soldiers who fought in Vietnam), to keep it´s citizens as safe as possible in this era of outrageous terror, that has lost all proportions and barriers, as we have all witnessed on the historic 9/11th. Palastiniens are being treated harshly sometimes, that is pretty well known, so do tourists who wish to enter the west bank (apologies on my behalf to Fredwreck and his entourage for their inconvinient meeting with my governments strict security procedures, although I can assure it has nothing to do with race as Israelies themselves go through the same harassment by security), but trying to make it appear as if the Israelies are all heartless-children-killing-robot-soldiers is simply a horribly deceptive and one-sided point of view. What insulted me most about Fredwreck´s report, which was also the biggest LIE in it, was his statement that "ALL ISRAELI citizens are soldiers", thus applying we are all allowed to be killed in our streets by maniac suicide bombers, for we are ALL soldiers, committing a so-called crime, perhaps. And Fredwreck´s false ´facts´ continue as he writes "Men & Women are required to be in the army starting from age 16...And are required to serve as reservists for the rest of theyre lives". Well I would like to thank Fredwreck for bringing this information to me, since I am an 18-YEAR-OLD male still waiting my draft date to be announced, and have NEVER HEARD of such regiolations. REAL FACTS: Israeli men are required to serve THREE years in the army when reaching the age of 18 and completing 12 years of school, with the EXCEPTION of religious conservatives. After serving those 3 years, ONLY men are called every once in a long while to serve as reservists in positions that almost never include combat missions (When not in a full situation of war), and eventually, during their mid-fourtees AT MOST, the Israeli men is released from any military service. So, with all due respect to Fredwreck´s harsh assumptions, we are NOT ALL SOLDIERS! As for the poor conditions of Palastiniens, Israel has no intrest in keeping innocent Palastinien citizens under some sort of curfew, but it has been PROVEN time and time again that every time Israel loosens the leash of security (which are the many checkpoints Fredwreck has run across), we instantly recieve the backfire of those actions, in the form of terrorist bombings and attacks, which forces us to to regain security by enforcing harsher security measures. Moreover, a direct connection between terror and Yassar Arafat´s corrupted government has been proven. Yassar Arafat´s people are suffering, while he and his colleagues enjoy a rich lifestyle in luxury compounds, Yassar Arafat´s people are suffering because he chooses to INVEST MONEY IN TERROR, NOT IN THE PEOPLE, therefore creating a frustrated, easy-to-control climax amongst the people, which routes the anger from their miserable living towards Israelies, and Israelies only, fueling them with hatred. which can possibly explain why approximatly one month ago, an armed Palastinien terrorist entered a Jewish settlement, broke into a house which held at the time only a mother and her 3-year-old child, and shot them both from close range... which could possibly explain what can drive a 12-year-old Palastinien girl to strap a bomb on herself and explode among children, not far from her own age... The situation cannot be looked upon plainly nor one-sidedly, It´s roots are centuries deep, and there are actions behind the scenes that we do not always notice, or know about. Therefore, I would like to ask you to look at the situation from both sides. Reporting from centres of "Resistance" as DJ SAKE-1 proclaimed, which is merely a delicate term for "Terrorism", will of course portray the Israelies as the horrible beasts that they are not! Then again, If you had someone reporting from our cities or settlements, perhaps the Palastiniens would appear to him in the same manner... There is no side which is has all the truth and justice to it´s side, after all we are all human beings that would like this to stop and live our life peacefully and cooperatively. I would greatly appreciate it if you publish this letter in any way, to give a fair chance for the Israeli voice to be also heard in your reports... Much Regards, Ohad Cohen

Gershenman

New member
כל הכבוד,באמת כל הכבוד

אבל אני יכול להבטיח לך כמעט במאה אחוז שהם לא יפרסמו את זה שם. צביעות אמריקאית תקרא לזה... ומה שאני יותר מפחד זה שהם יפרסמו לך את זה עם עריכה קטנה היו דברים מעולם... אני מציע לך לעבור בפורומים שאתה כותב בהם מהעולם ולרואת אם מישהו פרסם את זה ולשים את התגובה שלך לזה... כי שמה אנשים יקראו את מה שיש לך להגיד אם אתה צריך עזרה בלמצוא פורומים כאלה אני פה כדי לעזור לך

SoZ

New member
אחי, כל הכבוד שלקחת את זה על עצמך..

מישהו היה חייב לכתוב משהו, משהו בשביל להוציא את הדמוניזציה של הישראלים שנהייתה לאנשים שם בראש. חזק ואמץ. הלוואי שהיו עוד אנשים כמוך שהיה איכפת להם

TeeAnTee

New member
כל הכבוד!

אני רק באמת מקווה שזה לא היה לחינם ושזה כן יזיז משהו אצל האנשים שקוראים את זה. כל הכבוד

למעלה