המפיקים

enigma69

New member
המפיקים

אם לא ידעתם,אז בשבוע הבא עולה לאקרנים הסרט שמבוסס על המיוזיקל.הסרט בן שעתיים ו 14 דקות.

i d o b

New member
הסרט עצמו די מאכזב

אם השאלה היא בין ההצגה או הסרט, אז ברור שההצגה....(בגרסה הישראלית כמובן)

trilliane

Well-known member
מנהל
למה צריך לבחור? זה לא עומד בסתירה..

הזמנתי כבר לפני חודש כרטיסים למחזמר (אני הולכת עם המשפחה בפסח) ובסרט אני מתכוונת לצפות לכשיגיע לקולנוע. כבר ראיתי את המחזמר בברודווי ביולי האחרון, ומהטריילרים שראיתי הסרט דיי נאמן למקור, כך שאני מצפה להנות ממנו, וגם מההצגה הישראלית, למה לא?

i d o b

New member
רק עכשיו זה מגיע לקולנוע

זה ייקח קצת זמן...אבל בחו"ל הוא כבר יצא....

i d o b

New member
זה ממש מוזר...

באמזון אפשר לקנות את זה ממאי...אבל הוא יצא עד כמה שידוע לי.... בכל מקרה, אפשר לקנות את זה ברכישה מוקדמת באמזון ככה זה יהיה יותר זול.

northenPurple

New member
ראיתי את המפיקים ו..

ונורא התאכזבתי, בעיקר בגלל שזה אחד לאחד המחזמר הניו-יורקי. כשעושים סרט מוזיקלי, וכבר כתבתי את זה בעבר, צריך לעשות שינויים ולהתאים אותו למסך הגדול, כמו שעשו בצורה נפלאה בשיקאגו. מה שיצא זה, שהבדיחות שעל במה מול קהל חי הורסות את כולם מצחוק- נראו עבשות ותפלות, ואפילו קצת מגוכחות. המשחק הגדול והקיצוני, שהוא חלק הכרחי ממשחק על במה נראה לא טוב, מוגזם ורעשני על המסך הגדול. מה עוד, שהורידו את שני השירים הכי טובים לדעתי במחזמר, וזה "king of broadway" ו "where did we go right".... בקיצור, אם ראיתם את המחזמר- אין סיבה לראות את הסרט בכלל...

trilliane

Well-known member
מנהל
ראיתי את המחזמר ונהניתי גם מהסרט

כן, הסרט היה נאמן מאד למחזמר (אני מדברת על ברודווי, את ההפקה הישראלית אני אראה בפסח) וזה היה ברור לי כבר מהטריילרים, אז מה? כיוון שאהבתי את ההצגה נהניתי גם מהסרט, והיה פשוט כיף. ידיד שלי שלא הכיר בכלל את העלילה ולא נתקל במחזמר, ישב לידי וצחק בקול גדול מרוב הבדיחות (והוא לא מאלה שצוחקים מכל שטות) והוא גם לא היה היחיד באולם שצחק מהן, כך שנראה לי שהקביעה שלך שהבדיחות "לא עובדות" היא מאד סובייקטיבית ולא הייתי לוקחת אותה כהמלצה נחרצת. המשחק היה מצויין ולא מוגזם מדי, בדיוק מה ששרת את מטרות הסרט (הלו, זה מחזמר קומי, לא דרמה ריאליסטית!); התפאורה והאפקטים היו נפלאים לדעתי (ושילבו את היופי של שתי המדיות - הן הבמה והן הסרט. זה בלט במיוחד בשיר "אני רוצה להיות מפיק" ששילב אלמנטים מהמחזמר הבימתי עם מחוות לסרטי המיוזיקלז הראשונים, סטייל MGM של תחילת המאה הקודמת); התלבושות נהדרות (במחזמר כמו במחזמר); והעלילה והשירים - טוב, מי שמכיר ואהב יקבל את מה שהוא מכיר ואוהב, ובעיני זה לא יכול להחשב כמשהו רע. בקיצור, אם ראיתם את המחזמר ואהבתם - יש סיבה לראות את הסרט, כי הוא יהיה סוג של שידור חוזר למשהו שאהבתם (ויעלה לכם הרבה פחות!
) ואם לא ראיתם ותמיד רציתם, הנה הזדמנות מצויינת. אני ממליצה מכל הלב (ואני אפילו שוקלת צפיה שניה בקולנוע, את ה-DVD אין לי בכלל ספק שאני אקנה ברגע שהוא יצא).

40גבי

New member
אתמול ראיתי את הסרט

קודם כל לדעתי זה סרט נפלא עם משחק מדהים של נתן ליין. הסרט סוחף, אין רגע משעמם , והמוסיקה נפלאה כמובן. שתי הערות קטנות יש לי עליו , לדעתי המחזאי הניאו נאצי לא משחק בצורה משכנעת, אולי זה נעשה בכוונה אבל אין לו מספיק מבטא גרמני ( בניגוד לאלי גורנשטיין שמשחק נפלא לדעתי) הדמות שלו בסרט רדודה מידי ולא גרוטסקית מספיק.ייתכן וזה מעש גם שני ההומואים ( הבמאי והעוזר שלו) לא מספיק "חזקים" בסרט לדעתי. אגב מי שהולך לסרט - אל תעזבו עם הופעת כותרות הסיום - חכו עד ממש *הסוף*... גבי

netmaster1

New member
גם אני נורא התאכזבתי

אבל לא מהתוצר הסופי, כי אם מסתכלים על הסרט כיחידה עצמאית(למרות שממש ממש קשה כי מדובר על סרט שמבוסס על מחזמר שמבוסס על סרט שהשתיים האחרונים היו מעולים פשוט) התוצאה לא כלכך נוראית. לפי דעתי ההחלטה לתת לבמאית של סרט ראשון את המפתחות ל"מפיקים" הובילו לכמה טעויות מאוד חמורות, כי אין לי שום מילה רעה על השחקנים, ובאמת שכל אחד מהם מספק את הסחורה(והליהוק של ויל פארל לפרנץ ליפקין? די, מי יכול להגיד שזה לא גאוני?) ההחלטות השערורתיות להוריד מהסרט 2 נאמברים חזקים ולהוסיף שיר אחד בקרדיטס בסוף הסרט בזמן שכולם קמים מהאולם והוכלים הביתה רק כדי שיוכלו לכתוב שהוא היה מועמד לגלובוס הזהב על השיר הטוב ביותר בסרט גם די עצבנה אותי, וגם שדחפו את הGOODBYE SONG לנקודה שאפילו המקרין היה מופתע שזה עוד רץ עצבנה אותי. אבל כמו שאמר שלמה בראבא על הבמה: "נו איך זה? לא כמו ברודווי, נכון?" אי אפשר להשוות, ובאמת שאני לא רוצה להשוות, עד שאני אמצא גרסה פיראטית של המחזמר להורדה, אז נוכל כולנו להסתכל על מקור השלמות ולהגיד שהסרט לא שווה אפילו השכרה.

trilliane

Well-known member
מנהל
וויל פרל לא מספיק גרוטסקי?! ../images/Emo12.gif

לא ראיתי את הסרט, אבל ראיתי מספיק קטעים מתוכו (שכללו את וויל פרל) ובהכירי אותו מאספקט זה, אני לא מבינה איך זה הגיוני...

northenPurple

New member
דווקא אותו אהבתי

וזה העניין בקולנוע לא צריך להיות מאוד גרוטסקי ושלחק גדול וקיצוני כמו שעושים בקומדיות על הבמה, להיפך צריך לשחק מאוד מדוייק, ולהביא מן רגש אמיתי יותר, ולשים המון דגש על מימיקה והבעות פנים שלא עוברות בקלות בתיאטרון ועל המסך הגדול הן קריטיות...

tribe spirit

New member
מעניין...../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif../images/Emo215.gif

אני מחכה לו כבר המון זמן,אבל אז גיליתי שזה עם אומה תורמן שאני לא סובלת. אני בעד הסרט הישן והמ-ע-ו-ל-ה!

למעלה