המפורסמים :]

ToryMaster

New member
או בקיצור

אופנה אלטרנטיבית בעיניכם זה כל מה שקצר, צמוד, עור, וחסר בו המון בד?

BiTcHi BliTcHi

New member
לא

בכל סגנון יש בגדים קצרים, צמודים וכו' למשל התמונה הזאת - לא צמוד, לא קצר ולא עור...

ToryMaster

New member
לא אומרת שרק

אבל שימי לב שבאחוז גדול מהתמונות, זה זה. זה מעניין, בעיני. סוג של מרידה בסמכות?

BiTcHi BliTcHi

New member
ממ יש משהו בדברייך...

הסגנון הזה התחיל באמת מאז תחילת הרוק והיה סוג של "מרידה בשלטון ובחוקים" אבל זה התפתח להמון סגנונות שונים של זה יש את "זונת המטאל" שהיא בעצם מתלבשת נורא חשוף ובדרך כלל במחוכים שמבליטים את החזה ובמיני קצר, או בקיצור ה"סאדו" אם אתה רוצה לקרוא לזה ככה... אבל ישנם גם סגנונות שלהיפך, מסתירים הרבה מהגוף ויוצרים מסתוריות, שזה בעצם הסגנון שאני הכי אוהבת... שלא מראים הרבה אבל זה סקסי בטירוף... ויש כמובן את האלטרנטיבי עם החותלות וכל הדברים הצבעוניים שגם הם מאוד יפים אם לשלב אותם לפי הטעם האישי שלך שורה תחתונה - הסגנו נקרא "אלטרנטיבי" כי בעצם זה אלטרנטיבה אישית וכל אחד יכול לשלב בין הסגנונות השונים לפני טעמו האישי... אם הבנת אותי נכון... ;]

Anything For Me

New member
גאד את ממש חוצפנית

עיצבנת אותי דאמט מי את חושבת שאת שתעבירי ביקורת על הטעם שלהם בבגדים?

ToryMaster

New member
>נשמי עמוק ותחזרי לשפיות

תודה, בסך הכל אמרתי שאופנה אלטרנטיבית היא קצת מעבר לעור והרבה עור חשוף, אני אל מעבירה ביקורת. מי את שתגידי לי לא להעביר ביקורת על סגנון לבוש? את מעזה לקרוא לי חוצפנית?

זאת כנראה ההתרשמות הראשונה

שלך...אני מציעה לך לעיין בפורום ולראות שלא הכל פה חשוף. המקסימום חשוף שתמצאי אצלי זה מחשוף ואולי חצאית עד הברך... זה חשוף מעל ומעבר?

אבל צריך לקחת כאן בחשבון

שהשירשור הזה הוא שירשור של סלאבריטאים שמנסים למכור את עצמם כמה שיותר ע"מ להיות סופרסטארים. לא כל אחד שאוהב את האופנה שהם לובשים לבוש כמוהם. לכן אי אפשר לקבוע מהי אופנה אלטרנטיבית ע"פ השירשור הספציפי הזה.

Anything For Me

New member
אני מאד רגועה

ואני נושמת בסדר גמור תודה זו פשוט היתה הערה מגעילה בעיני זה הכל.

ToryMaster

New member
איך אמרו

החוקים לא קיימים רק עד שהצד השני מפר אותם. אני מקבלת שיכול להיות שחשבת שזו הערה מגעילה, אבל מדובר באי הבנה, אני התייחסתי רק לשרשור הזה, לא לכל הפורום או לאופנה כללית ככלל. אבל את, אין לך שום זכות לצאת עלי ככה ועוד לדרוש שאני אדבר יפה, תחשבי עלזה.

Pink Pig

New member
מגעילה? ואו.

כנראה שאת נעלבת המון מחוץ לפורום כי אין שומדבר מעליב בהודעה הזאת. הייתה שם קללה? ירידה? משו? ממש לא, סתם השארה. למה לא יכלת במקום זה להגיד "לא אולי זה נראה ככה אבל לא" או משו כזה. הגזמת בתגובה, ואני יודעת מה זה להגזים.

Shusho

New member
חח מה את חשה.

מינימום האמרגנית של כולם ותודי שרוב הבגדים שם מכוערים טיכו.

PurpleFilth

New member
../images/Emo45.gif

כריסטינה אגילרה בביריות זה לא אלטרנטיביות. זה פורנוגרפיה.

למעלה