המפוחית של רוברט

AeroTom

New member
ועוד אחת קטנה

וזה נראה לי מה שיש לי שלה על המחשב...

Chakotay

New member
המפוחית של רוברט

תגידו חבר'ה איזו מפוחית רוברט פלנט משתמש ? איזה סוג ? בלוז ג'אז וואטאבר ומי היצרן ? יש לכם מושג ?

AeroTom

New member
ניסיתי לבדוק את העניין

כי גם אני לא ממש ידעתי. לא מצאתי הרבה מידע, אבל ממה שכן מצאתי אז זו כנראה מפוחית של Hohner. דגם וכדומה לא ממש מצאתי. יש מצב לבלוז קלאסית של Hohner. זו מפוחית שיש לי (מבין 2) ואני יודע שגם סטיבן טיילר משתמש בה ועוד לא מעט זמרים ונגני מפוחית די מוכרים. זה הדגם הכי פופולארי שלהם אם אני לא טועה. אם מישהו ימצא בדיוק את הדגם זה יהיה נחמד. אם אמצא עוד מידע כמובן אביא.

Chakotay

New member
תודה רבה לך :)

רגע אז זה נקרא בעצם מפוחית בלוז ? כי אני בחיפוש אחר קניית מפוחית ואין לי מושג מה לקנות...

AeroTom

New member
"בלוז קלאסית"

אם אתה מעוניין במפוחית טובה ומקצועית, אז היא בהחלט מומלצת. "בלוז קלאסית של Hohner". תתייעץ גם עם המוכר. בטוח שיהיה לו רק טוב להגיד עליה. אני קניתי את שלי בכלי זמר והיא עלתה לי 108 ש"ח אם אני זוכר נכון. יש לי תמונות אם תרצה גם...

Chakotay

New member
אשמח לתמונות :)

כמה חורים יש בה ? עשיתי קצת מחקר, והבנתי שיש מפוחית על סולם מסוים ומפוחית הרמונית.... הרמונית זה כל התווים, ואני לא חושב שאני מעוניין להיכנס לזה עכשיו, אבל הבלוז לפני הבנתי זאת מפוחית C.

AeroTom

New member
כן, הבלוז קלאסית זה על סולם C

ויש בה 10 חורים. אני אראה איזה תמונות יש לי. פה יש תמונה שזאת שאני מדבר עליה היא הכי למעלה. באמצע זו גם מפוחית של Hohner על סולם C, אבל דגם אחר.

AeroTom

New member
האמת שלא

כי אני בעצמי עדיין לא ממש התחלתי ללמוד בצורה סדירה. אני עושה את זה חובבני כרגע. אפשר לרכוש אבל חוברות לימוד עצמי בכלי זמר וחנויות מוזיקה אחרות אני משער.

AeroTom

New member
עוד אחת

יש לי רק עוד תמונות משעשעות איתה נראה לי...זה מפורים האחרון. כך היא נראית מקדימה.

AeroTom

New member
פה בפה של סטיבן...

בקליפ של Pink

Gezunthait

New member
מעניין אותי באמת

מפוחית בלוז קלאסית, זאת מפוחית של סולם פנטטוני? איזה תווים יש בה? אני גם מעוניין לקנות מפוחית ורציתי מפוחית עם סאונד בלוזי\ג'אזי\פולקי. בעיקר בלוזי. אתה ממליץ על המפוחית שלך?

למעלה