"המפוזר מכפר אז"ר"

תטיס

New member
"המפוזר מכפר אז"ר"

שלום לכם... מישהו יכול לעזור לי ולהזכיר לי פרטים על המפוזר מכפר אזר ידוע לי שהוא היה בלגניסט לא קטן ושהוא חשב שהוא נוסע לירושלים אבל הוא נישאר במקום. מעבר לזה איני זוכרת על הטיפוס כלום. זאת שאלה רצינית ואין לי בידי את הספר.

suki da yo

New member
למעשה, איך האמת הספר האלמותי הזה

נשפכך בדיון ספרי הילדים, זה מעבר לי... תשאל מה שאתה צריך, ידידי, אני מכירה את הספר בחצי בע"פ, והוא יושב על המדף בחדר של אחותי.... באמת מזמן לא קרנו אותו... :) *מי זה בחלון זורח ? זהוא שמש או ירח?* שנים אבא שלי היה מעיר אותי ככה מהשינה כל בוקר:)

איזה חמוד!

מה שגורם לי לרצות לשאול גם את השאר אם היו טקסים כאלה בבית שלכם - לאו דווקא בקשר לקימה בבוקר, אבל ציטוטים מספרים וכו'.

suki da yo

New member
הבית שלנו מלא בכאלה

אחותי הולכת "אי לאן? אי לאן? כמובן לגן" בכל יום:) ובכל הזדמנות אפשרית מישהו (מישהו זה אני או אחד ההורים, אח שלי הוא הכישלון הספרותי המשפחתי שלנו, לא קורא כלום:)) יתחיל לצטט ספר... וכל פעם שאני רוצה נשיקה מהנסיכה אני אומר "ואז אבא אמר, וכל הילדים שמעו, 'אם לא תתן נשיקה, אני אבקש מילד אחר!'" . לרוע המזל זה לא ממש עוזר: היא אומרת לי ללכת לנשק את הבת דודה שלי ברוב המקרים:)

Danial***

New member
שאני ואחותי מתעצבנות על מישהו

מאז שהיינו קטנות, אנחנו תמיד אומרות: "ערפו את ראשה!".

emily play

New member
כרוב חמוץ

ואצלי בבית במשך שנים כל פעם שהיו מגישים כרוב חמוץ האחים שלי ואני היינו אומרים במקהלה: "מה עוד נחוץ לצלי? קצת כרוב חמוץ! למרתף ארד אביא, כרוב חמוץ כלבבי." (מקס ומוריץ, למי שתהה). מאז שגדלנו אנחנו כבר לא אומרים את זה, אבל אני לפחות חושבת את זה כל פעם.

תטיס

New member
אני אשאל את השאלה הזו יותר אישית..

איך אתם קולטים את הדמות של המפוזר מכפר אזר? מה הוא מיצג בשבילכם? מה אתם אוהבים\לא אוהבים בו? מה הייתם רוצים שיש לו או להפך לא רוצים (מבחינת האופי ובכלל)? הוא פשוט עלה לי במחשבות כשחשבתי על מסע בחיים ומאוד רציתי להבין מה כתוב עליו, כך שאפשר לענות לי בצורה יותר קונקרטית אם לא בא לכם לענות לי באופן אישי על עצמיכם. אבל מי שמוכן לשתף איתי פעולה ולימצוא את עצמו במפוזר זה יכול להיות לי מענין.

למעלה