המפגש !

sok777

New member
הא? מי זה?

אממ.. היינו. אבל ממש קצת מהזמן. אולי 10 דק'. אבל היו שם עוד הרבה אנשים.. בערך 4 קבוצות של אנשים. ואנחנו היינו רק עם 6 בערך והשאר היו עם 10 בערך.. מי את/ה??

אני בת.

ועברתי שם, וראיתי מפגש פורום. אני לא באמת פעילה בפורום הזו אבל אני כן חושבת שאואזיס הם טובים, ואמ, כן אני חוזרת אל הצללים. אני חושבת שכשאנשים יושבים על הרצפה הם מסתכלים על נעליים לא? היו לי ואנס עם לבבות אפורים וטורקיזים

sok777

New member
תיקנתי בסוף קודם

למי את/ה.. אממ.. היו כמה מפגשים בעיקרון.. אנחנו היינו אחד מ4 קבוצות שהיו מחוץ לטאוור רקורדס. וכשישבנו היינו בעיקרון בן אחד ו5 בנות [אאל"ט]. יש מצב [גדול] שראית אותנו אבל שזה לא מי שאת חושבת עליו. ישבנו הכי קרוב ליציאה מהטאוור. מצד שמאל [כשבאים ממול]. כלומר, לא יותר קרוב לדלת הכניסה, אלא יותר רחוק, מצד שמאל אם את מגיעה מול הטאוור [בכניסה ולא ביציאה]. בכל אופן- את קוראת פה? היית פה פעם? [מה שמך? בת כמה?] והם אכן טובים... את מוזמנת להצטרף. בכיף. בכל אופן, ואנס עם לבבות אפורים וטורקיזים זה משהו שנשמע בולט..
אבל לא זוכר!

אני יצאתי מהקולנוע

ואני אפרת ואני קוראתי פה פעם ותחלתי לקרוא פה שוב. ואני בת 14. וזה לא ואנס סליפ און רגיל, זה ואנס עם פלטפורמה, שטוחה אבל קיימת

RoySupernova

New member
מזה חשוב פשוט תצטרפי.

בבקשה? (למה אין פה אף סמיילי באמת תמים.. ולא- הטמבל חמוד אבל לא מתאים לכל מצב..
)

NivSluzki

New member
היה באמת כיף !

זה הלך ככה: קפלן העיר אותי ב-12 וחצי בערך, התארגנתי, החלפתי מיתר בגיטרה [נקרע בבראשית], הלכתי אל התחנת אוטובוס, וכמעט פיספסתי את האוטובוס לרכבת ! הרכבת יצאה ב13:50. הגענו לעזריאלי, פגשנו את כולם בטאוואר רקורדס, ואחרי איזה חצי שעה עלינו לגג לנגן ! סער הוציא איזה חוברת אקורדים עם כלללללל השירים שלהם, זה היה אדיר ^^ ניגנו איזה 3 שעות ככה בכיף, לא שמתי לב שהזמן עובר אפילו ! באמת נהנתי, קראו לי גם פעם הבאה ^^ מתי יוצא סטופ דה קלוקס? :p

sok777

New member
=)))

אני ממש שמח שנהנת.
ניגנת מצוין.
וכן, אני יודע שהספר שלי הכי מגניב בעולם
נקרא לך ועוד איך! אתה מצטרף לפורום [תצטרף! תצטרף!]? סטופ דה קלוקס [אלבום האוסף עם 18 שירים] יצא בחו"ל ב20.11. עוד 38 ימים. לארץ בטח הוא יגיע קצת לפני חנוכה. אל תדאג, בתכנון לעשות מפגש עם כווווווולם הפעם ולקנות מרוכז ולהשיג הנחה. חכו עם הקנייה..
סער

אני גם רוצה לסכם את המפגש

אוקי אז ככה- המפגש היה בסדר. אבל הקודם היה שליתההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!! נ.ב אוחזיס!

sok777

New member
מאי,

את שרוטה! אבל זה טוב. כן. אני עדיין מנסה לשכנע את עצמי שזה טוב.
[סתם, זה באמת טוב!!]

sok777

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

ועוד להדגיש? בחיים לא שמעתי את הביטוי העלוב הזה וגם אחרי שכתבת את ההודעה הזאת לא שמעתי אותו!
כרמל!

LetThereBeLove

New member
כן אדון דיימון?../images/Emo153.gif

שאני אספר לכולם פה על השיחה הלילית הסוערת? ואתה עוד כועס עלי. אדוני המנהל- אני נוזדפת בך!

YOasis

New member
היה ממש כיף!!!

ממש נהניתי, היה כזה אדיר לשבת בין כל היצורים שם (והיו יותר מדי חח) ולשיר שירים של אואזיס... היה קלאסי חח P: אתם מנגנים ממש מעולה, יש לי הרבה מה ללמוד! וואי והספר בנזונה! הייתי אומרת לחברה שלי שתקנה לי, היא בדיוק באנגליה :/ כולכם ממש חמודים, אחלה אנשים! ממש נהנתי להכיר אתכם. חייבים לעשות עוד מפגשים כאלה! ותמיד ברכבת קורים דברים הזויים, אבל הקטע עם החיילים נשמע מטורף XD רכבת זה דבר מצחיק...

sok777

New member
רכבת זה תמיד דבר מצחיק, נכון..

גם אני ממש נהנתי. ותודה
. שמחתי לנגן =)..

למעלה