המפגש !
היי! לדעתי היה היום ממש אחלה..! אני מאוד נהנתי.. הפגישה הייתה ארוכה מאוד אבל שום דקה לא מיותרת לדעתי.. מי שהיה: רז, ניב [חברו היקר שמצטרף], אני, כרמל, מאי הפולשת היקרה, יונת, עירית, ניצן וחברתה היקרה ואסף שהגיע מאוחר! היה ממש מעולה.. כולכם ממש אחלה ולא הופתעתי מאף אחד כי ציפיתי שתהיו ככה כי כבר עשיתם עלי רושם כזה. נהנתי לנגן, אגב.
כמה חוויות מוזרות מהרכבת עם עירית: בהלוך, אישה התחילה לדבר איתנו על זה ששאלה אם אני מנגן והתחילה להגיד לנו שהבן שלה בן 13 ומנגן על קלרינט וWTF..
אח"כ בחזור מיהרנו בטירוף, ובסוף היה לנו איזה 5 דק' בתחנה.. עלינו על הרכבת שאמורה להגיע תוך שעה וחצי לעכו. מסתבר שרק אמורה..... ומה הכוונה? עלינו, הגענו לת"א מרכז כמו שצריך. עצרנו לשם משהו כמו 10 דק' [!] והמשכנו לנסוע. עצרנו באוניברסיטה לאיזה 15 דק' [!!] ואז אמרו לנו פתאום: "כל הנוסעים מתבקשים לרדת עקב תקלה בגנרטורים של הרכבת." ירדנו. חיכינו עוד איזה 15 דק' לרכבת הבאה [זאת שרצנו מהר לפני כדי לא לעלות עליה..] ואז עלינו עליה. ומה שזה אומר שהעלו 2 רכבות [אחת הורידו ועוד אחת שהגיעה] לרק אחת. ועוד בחמישי בערב! אז עד האוניברסיטה היה לנו מקום. אח"כ כבר לא. עמדנו.. והתחלנו לדבר עם איזה בחור אחד שנראה בתחילת ה20 לחייו.. הוא סיפר על עצמו קצת [בן 20, נסע לטיול בן 22 ימים בניו-יורק... היה בלבנון והוא בנח"ל] ואז שאל אותי מה יש בפוסטר [כרמל אני מת עליך!
]. עניתי 'אואזיס'. אז הוא אמר "וואלה? אואזיס? אני אוהב אותם!" אז התחלנו לדבר ומסתבר שהוא היה בגילי [15 בערך] אז הוא התחיל לשמוע אותם וזו אחת הלהקות האהובות עליו.. הוא אמר לנו שבגלל שאנחנו בפורום אנחנו חנונים
.. אבל שלא נורא כי הוא היה חנון בתיכון.. WTF. בכל אופן, חייל נכנס לשירותים. אחרי בערך 10 דק' אישה ובן רצו ללכת לשירותים כי הבן היה מת להשתין ואמרנו להם שתפוס.. אחרי 5 דק' הוא לא יצא החייל. אחרי 10 דק' גם לא. האישה התחילה להתעצבן ודפקה על הדלת ואמרה "נו.. כמה זמן? יש פה ילד שצריך לשירותים!" ואז פתאום מהשירותים יצאה חיילת. ואחריה יצאה חייל.
ואז כמה אנשים צחקו ואחרים אמרו: "אין לכם בושה??" ואז גם אמרו "מילא במטוס, אבל ברכבת?" ואז החייל ניסה להגן עליהם ואמר: "היא מקיאה! מה את רוצה? היא מקיאה!" ואז החיילת צחקה והם הלכו. הזוי בטירוף! היה ממש יום הזוי ברכבת.. ואגב, נותנים לי כרטיס חינם בגלל העוגמת נפש הזאת והאיחור.
לסיכום- ממש נהנתי. היה שווה לגמרי!! נהנתי לפגוש את כולכם.
סער