המפגש!!!

המפגש!!!

אז מה היה לנו... מלדיקט שבחוצפתו שכח להביא פיתות, נטע שהפעם לא הבריזה, דניאל שהביא את הכובע! בן שבא במיוחד מאילת (כבוד!), דביר שהצליח למצוא זמן להגיע בין כל הצבא הזה (בואו כולם נצביע עליו), גדיל היחיד שלא נכלל ברשימה הגלויה של התור לפיתה, עופר שהצטרף בתקווה אל קהילתנו הקטנה וההזויה, שקרא, מסתבר, את כל ספרי עולמדיסק (כבוד מכובד!), הו, כן, וכמובן לא לשכוח: אני!!! עם הכובע!!! והקומפניון!!! מי לא היה לנו? קרניאלה (האירוניה), לימילו (אני נאלצתי להחליף) ועוד אנשים שהבטיחו שהם יבואו אבל הבריזו. אז כולם לבוא היום ב18:00 על השעון יש צ'אט בו האנשים שהיו במפגש יוכלו להמשיך לדבר על איך זה שאף אחד מהם לא יצא משם בתוך פיתה ולמה במסעדה הסינית היו תפוחי אדמה, ובו יוכלו האנשים שהיו במפגש לצחוק ולהצביע על האנשים שלא היו במפגש. בקרוב תמונות! (בן תפעיל את הלפטופ הפדלעה שלך ותזדרז או שאני אסדר לך פיתה עם צִ'יפֶס
)

אוף!

אני רצתי להיות הראשון, אבל המחשב עשה צרות אז אני נכנס רק עכשיו קרנייייייייייייייייייי!!! מה זה אמור להביע? ככה מבריזים?! בונזאי!!!!!!!!!!!! היאך הידד היה מפגש פורום! לשנה הבאה עם טרי פראטצ'ט

כמה צפוי

שוב, אתה השני
בונזזזזזזזזזזזזזאאאאאאאאאאאאייייייייייייייייי!!!!!

אני... אני.... ../images/Emo10.gif

היתי בטוחה שנטע תבריז שוב, כמו שהיה במפגש הקודם, ובפגישה בסטימצקי לרכוש ב 30% הנחה ספרים.... פשוט - קובעים כל פעם ואף אחד לא בא.

ויימס

New member
חחח,אם אני לא באה אני אומרת לפני זה

"אני לא יכולה לבוא". אז עכשיו את יודעת. היינו מאוד מאוד מאוכזבים!

את תמיד מבריזה!

בלי לומר מילההההההההההההההההה אההההההההההההההה ממש לא יפה. והיתי בטוחה שתבריזי שוב!

TheBursar

New member
אבל זה לא משנה

כי השאר לא מבריזים ואפילו אני הגעתי מאילת!

ויימס

New member
אני לא מבינה מה גורם לך להגיד זאת.

הרי היו שני מפגשי פורום- ארגנתי והייתי בשניהם. זה 50% מפגשים יותר ממך!

לא נכון

היית ב200% מפגשים שקרניאלה הייתה בהם. או שאת יכולה להגיד שהיית ב100% יותר מפגשים ממנה, אבל להגיד 50% זה כמו להגיד שהיא הייתה במפגש אחד ואת היית באחד וחצי. אם כבר אז היא הייתה ב50% מהמפגשים שאת היית בהם. עד כאן שיעור סטטיסטיקה

ויימס

New member
בשביל שזה יחשב מפגש,

צריך שיהיו בו אנשים. אני לא יכולה להבריז ממשהו שלא קיים.

הו, לא, לא

בוא נעשה סולחה, או מה שאני קורה לו פשרה. ויימס תתן לקרניאלה זכות לספר על שתי הברזות של ויימס בין אם הן קרו או לא קרו. קרניאלה תתן לויימס זכות לרדת עליה על הברזתה מהמפגש ותודה בטעותה על כי לא באה למפגש. ויימס וקרניאלה ייתנו לרוני כל אחת שני ספרי פראצ'ט שאין לו יחד עם קצת כסף לבזבוזים באמאזון. רואים? הכל יכול להסתדר בדרכי שלום!

היי מה קרה למה שכתבתי?!

הייתי מצפה ש (אה עכשיו אני נזכר שב 00:00 בטעות לחצתי אנטר ישר לפני שכתבתי את ההודעה וזה שלח וכבר הייתי חצי ישן אז הוספתי עוד חצי) שתי הבנות יעבירו עינים גדולות על רוני ויתנפלו עליו יחד muahahahah איכס זה לא יפה קטן
MUAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAֱֱֱֱֱ המממ... !!!!!

למעלה