תהיה אוירה טובה, אחלה חבר'ה, מכל הגילאים ומכל המינים
אין לי בעיה להביא מה שאתבקש! איפה נוח לכם לעשות אותו? אני גרה באזור המרכז אז כמובן שעדיף לי משו בקרבת מקום...לדעתי באחד מערבי חמישי זה יהיה מצויין, רובנו לא עובדים בשישי, נכון? רק לא בסו"ש הזה כי אני לא אהיה פה!!! אלך לנפוש לי בבית מלון!
כשהיינו בביה"ח, הינו כמה אפילפטים ביחד והם המציאו "חבורת ההפים" מלשון -אפילפסיה - אפים - happy כלומר הפים. ביכלל אם מישהוא מיהם בפורום אז אני מודה להם על הימים ההם, כי צחקנו המון והם היו נהדרים, .
כל הכבוד לכולם לרוח ההתנדבות "אני עוד בדיאטה כניראה שבשלב זה אני צריך לשכוח ממנה" יש לי הערכה גסה
- למקום המפגש -גני יהושע ביום שישי 22/10/2004 בשעות בבוקר המקום המדויק והזמן יימסרו במסר אישי גני יהושע על ציר רכבת "האוניברסיטה" מחבר בין צפון ודרום קל הגעה רוב האנשים אני מניח לא עובדים בימי שישי לכן שישי נבחר אשמח לשמוע הצעות אחרות למקום מפגש קל הגעה ללא סירבול מצפון ומדרום מתוך התחשבות באנשים שאינם גרים במרכז לאנשים ,שאין בידם רכב פרטי ואם כן לקבע מאסף בכל אזור על מנת שנוכל להעבירם בקלות למקום המפגש הפיקניק אמור להיות מהנה ולא מייגע זיכרו זאת הייטב עד לפי שעה ההצעה תישאר בעינה
מסוימים אין אפילו מוניות שרות בשעות האלו [מדהים מה?] ובנימה זו אני רוצה להציע את חוף הכרמל בחיפה לפיקניק/מדורה. החוף נמצא צמוד לתחנת רכבת, התחנה המרכזית הדרומית של חיפה [יש שתיים] וחניון פתוח. אפשר להגיע אליו בשעות היום או בערב בלי בעיה ויהיו בו האינטימיות והאויר הטוב של הים [להבדיל מהפיח]. עוד אפשרות מצוינת זה יערות הכרמל, כשצריך לקחת בחשבון שההגעה לשם היא עם רכב בלבד. זה אומר שנצטרך לדאוג לאסוף את אלה שבלי אוטו מהרכבת [15ד' נסיעה]. בהנחה שהאוטו שלנו יסכים להיפרד מהמאהב שלו [המוסך] עד אז, אני יכולה לקחת שלושה בכל נאגלה] ואין לי בעיה לעשות כמה כאלה. אם מישהו/הם יצטרך מקום ללון יש אצלנו מקום לכ 6 אנשים והאירוח חינם [אתם רק תעשו את הכלים D-:]. מה אתם אומרים? בואו נגוון ונקל קצת על הצפוניים... מקסימום בפעם הבאה נחזור למרכז [או שכמוני תשארו לגור החיפה] ואם בכל זה לא שיכנעתי אתכם, האם חנופה תעזור?
סתם נסיעה כזו ארוכה בשביל איזה חור... אבל אתם צודקים שעדיף בשישי בבוקר צהריים... למרות שהשבת נכנסת כבר ברבע ל5 אז גם הרכבות ואוטובוסים נגמרים מהר... טוב אז רכבים וזהו!!! אבל לא יערות הכרמל..נסי משו אחר וחנופה תמיד יכולה לעזור לשלוח תמונה שלי? חחחחחחחחחחחחח
) נראה לי שהיערות זה מקום נחמד [בוודאי יחסית לגני יהושוע] קצת אוירה אחרת. לא הבטחתי שושנים, רק אויר הרים נקי, קצת ירק, תבלינים וחיות בר. תמיד אפשר להשאר בחוף, אבל בואי נראה מה החבר'ה אומרים.. היה אחל'א משחק |נישוק|
חמישי בערב או שישי בבוקר,כל עוד אם מדברים על יום חמישי אז לא ה-21 כי יש לאחותי ים הולדת(גם לשם אני אחראית על הגיטרה....)בעניין של מקום אני משערת שתהיה לי בעיה בצפון כי אין לי כ''כ איך להגיע...