המפגש

qt1

New member
../images/Emo6.gif וויסקי../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

תכין סלט, מה זה לא יודע להכין כלום... איזה מפונק יה אללה........

גדוללללללללל...../images/Emo6.gif

יאללה מתי זה?
גם לי ניראה שהפיקניק יהיה בינתיים רק לפורום. רעיון מקסים ונפלא, אני יוכל להביא מה שנצטרך. (מישהו אוהב עלי גפן
) יום טוב

hey sexy lady

New member
פיקניק זה רעיון מעולה!!!../images/Emo45.gif

תהיה אוירה טובה, אחלה חבר'ה, מכל הגילאים ומכל המינים
אין לי בעיה להביא מה שאתבקש! איפה נוח לכם לעשות אותו? אני גרה באזור המרכז אז כמובן שעדיף לי משו בקרבת מקום...לדעתי באחד מערבי חמישי זה יהיה מצויין, רובנו לא עובדים בשישי, נכון? רק לא בסו"ש הזה כי אני לא אהיה פה!!! אלך לנפוש לי בבית מלון!

smagi

New member
גם לי נראה פיצוץ ורצוי באיזור

הצפון ככה אני אוכל להגיע עם הבעל והבנות (מתה לראות אתכם כבר). ומאכלים: רק תבקשו ..... מגי

moribat

New member
רעיון מצויין..רק להודיע כמה שיותר

מוקדם, כדי שנוכל להתארגן... מאכלים- אל תצפו להרבה, אבל נשתדל בהחלט שלא תחזרו רעבים..

יפעת 1 2

New member
אנחנו מדברים על שעות הערב?

או על הבוקר? לי תמיד עדיף בערב בעיקרון אבל רצוי שנקבע תאריך שיהיה באמת זמן להתארגן...

מפגש הפים - (צירה ב-ה) ../images/Emo13.gif

כשהיינו בביה"ח, הינו כמה אפילפטים ביחד והם המציאו "חבורת ההפים" מלשון -אפילפסיה - אפים - happy כלומר הפים. ביכלל אם מישהוא מיהם בפורום אז אני מודה להם על הימים ההם, כי צחקנו המון והם היו נהדרים, .

rosmarin

New member
מקום+שעה+יום| למפגש קוביות|

כל הכבוד לכולם לרוח ההתנדבות "אני עוד בדיאטה כניראה שבשלב זה אני צריך לשכוח ממנה" יש לי הערכה גסה
- למקום המפגש -גני יהושע ביום שישי 22/10/2004 בשעות בבוקר המקום המדויק והזמן יימסרו במסר אישי גני יהושע על ציר רכבת "האוניברסיטה" מחבר בין צפון ודרום קל הגעה רוב האנשים אני מניח לא עובדים בימי שישי לכן שישי נבחר אשמח לשמוע הצעות אחרות למקום מפגש קל הגעה ללא סירבול מצפון ומדרום מתוך התחשבות באנשים שאינם גרים במרכז לאנשים ,שאין בידם רכב פרטי ואם כן לקבע מאסף בכל אזור על מנת שנוכל להעבירם בקלות למקום המפגש הפיקניק אמור להיות מהנה ולא מייגע זיכרו זאת הייטב עד לפי שעה ההצעה תישאר בעינה

rosmarin

New member
שינוי תאריך מתאים למפגש פורום../images/Emo42.gif

התאריך החדש 29/10/2004

חייםלוי

Member
מנהל
כי אז יש לקיוטי ואחרים שגרים בצפון

או בדרום בעיה להישאר. הם צריכים להספיק להגיע לרכבת.

hashy

New member
אין רכבות עד שעה כזו ולמקומות

מסוימים אין אפילו מוניות שרות בשעות האלו [מדהים מה?] ובנימה זו אני רוצה להציע את חוף הכרמל בחיפה לפיקניק/מדורה. החוף נמצא צמוד לתחנת רכבת, התחנה המרכזית הדרומית של חיפה [יש שתיים] וחניון פתוח. אפשר להגיע אליו בשעות היום או בערב בלי בעיה ויהיו בו האינטימיות והאויר הטוב של הים [להבדיל מהפיח]. עוד אפשרות מצוינת זה יערות הכרמל, כשצריך לקחת בחשבון שההגעה לשם היא עם רכב בלבד. זה אומר שנצטרך לדאוג לאסוף את אלה שבלי אוטו מהרכבת [15ד' נסיעה]. בהנחה שהאוטו שלנו יסכים להיפרד מהמאהב שלו [המוסך] עד אז, אני יכולה לקחת שלושה בכל נאגלה] ואין לי בעיה לעשות כמה כאלה. אם מישהו/הם יצטרך מקום ללון יש אצלנו מקום לכ 6 אנשים והאירוח חינם [אתם רק תעשו את הכלים D-:]. מה אתם אומרים? בואו נגוון ונקל קצת על הצפוניים... מקסימום בפעם הבאה נחזור למרכז [או שכמוני תשארו לגור החיפה:)] ואם בכל זה לא שיכנעתי אתכם, האם חנופה תעזור?

hey sexy lady

New member
הייתי ביערות הכרמל וזה ממש לא משו

סתם נסיעה כזו ארוכה בשביל איזה חור... אבל אתם צודקים שעדיף בשישי בבוקר צהריים... למרות שהשבת נכנסת כבר ברבע ל5 אז גם הרכבות ואוטובוסים נגמרים מהר... טוב אז רכבים וזהו!!! אבל לא יערות הכרמל..נסי משו אחר :) וחנופה תמיד יכולה לעזור לשלוח תמונה שלי? חחחחחחחחחחחחח

hashy

New member
יש לי אלבום לתמונות, את יכולה לשלוח

:)) נראה לי שהיערות זה מקום נחמד [בוודאי יחסית לגני יהושוע] קצת אוירה אחרת. לא הבטחתי שושנים, רק אויר הרים נקי, קצת ירק, תבלינים וחיות בר. תמיד אפשר להשאר בחוף, אבל בואי נראה מה החבר'ה אומרים.. היה אחל'א משחק |נישוק|

יפעת 1 2

New member
לי לא משנה איזה יום

חמישי בערב או שישי בבוקר,כל עוד אם מדברים על יום חמישי אז לא ה-21 כי יש לאחותי ים הולדת(גם לשם אני אחראית על הגיטרה....)בעניין של מקום אני משערת שתהיה לי בעיה בצפון כי אין לי כ''כ איך להגיע...

למעלה