המפגש

• פותח הנושא papal
  • פורסם בתאריך

papal

New member
המפגש

פרטים על המפגש אני ישים בפורום רק בעוד פרק זמן בנתיים אני מפציר בכל מי שקיבל מייל בנוגע למפגש - נא לאשר!!! ומי שלא קיבל- נא ליידע אותי במסר ללא תוכן שיהיה-"לא קיבלתי הודעה" שלא קיבלתם מייל על המפגש ואני יעביר לכם כדי שתוכלו לאשר בבקשה לא לשרשר אני מגיע \ לא מגיע לשרשור הזה ובכלל את זה תעשו בבקשה למייל- כי אנחנו מנהלים רשימות וזה חיוני שזה יהיה דרך המייל י שלא \קיבל מייל הנוגע למםגש נא לשרשר את זה לכאן תודה לכם טל מילר מנהל מאמ"ה וכמובן חבר פורום וותיק (נו טוב יש הרבה חדשים רצוי שהם יכירו אותי כבר לא?;)

../images/Emo79.gifאני לא בטוחה שהבנתי לאן לשרשר..

או לשלוח, אבל אני לא קיבלתי מייל, לא לדואר שלי בmsn ולא לאי-מייל של המשפחה שלי. אבל אל תטרחו כי אני חושבת שממילא אני לא אוכל לבוא כי החודש הזה שלי מה-זה עמוס <אני בטוחה שהמפגש יהיה באוגוסט, לא?>

חשוב לציין שאם אתם לא במאמ"ה אז לא

תקבלו מייל...כי המפגש הוא לחברי מאמ"ה. מה זה מאמ"ה? (יש פה המון חדשים) מועדון אוהבי מוזקת הדורבנים. כנסו ל- http://www.mamadorb.com תירשמו, ורק אז תשלחו לטל מסר, כי אין טעם לשלוח לו מסר אם אתם לא חברי מאמ"ה!!! חוץ מזה- גם אם אתם לא יכולים לבוא- תאשרו את אי-הגעתכם! זה יעזור לנו עם האירגון והרשימות שלנו.

papal

New member
מה גם ש 99% מחברי הפורום

הם גם חברי מאמ"ה היכנסו לאתר וקיראו את כל הפרטים יש כאן המון חדשים ששותפים לפורום כבר פרק זמן- אז אנה הירשמו

Bassיסט

New member
אני חבר מאמה

אני חבר במאמ"ה ואני כבר לא מקבל כלום בנוסף על כך רציתי לישאול למה שלחתי כמה פעמים הודעה לחברי הדורבנים הודעה שיחזרו אליי או שיחזירו תשובה או משהוא כזה ואף פעם לא קיבלתי מענה... למה?

papal

New member
הודעות לחברי הדורבנים

עדיף לשלוח דרך האתר הרשמי שלהם- מה שכן כ הודעה שאני מקבל עם שאלות אני דואג להעביר הלאה- ואם הגורמים הרשמיים מוצאים לנכון לתת תשובה- אני שולח בחזרה תשובה לשאלה יש שאלות שעליהן אין אפרשות לתת תשובה ברורה- ואז אני מחזיר תשובה עם ההסבר הזה!! צר לי שלא קיבלת תשובה אנה שלח לי את כתובת האי מייל שלך ותקבל פרטים מלאים על המפגש

Bassיסט

New member
אני יגיד לך

שלחתי לאייל כמה פעמים כבר הודעה על זה שאני רוצה ללמוד אצלו ושיחזיר לי תשובה איכשהוא (אפילו פירסמתי את המספר פלאפון שלי) ולא קיבלתי כלום נאדה ככלללללווווםםםם!!!!!!! והאי מייל שלי זה: [email protected]

papal

New member
לצעיר- האי מייל שלך לא עובד

קיבלתי תשובה שלא קיים אי מייל בשם [email protected] יש מצב שתוכלי לתת לי כתובת אחרת ?

papal

New member
תפתחי את קובץ הוורד

הוא מכיל את כל הפרטים החשובים ואם יהיהו לך שאלות תפני אותם אליי במייל או בהודעה אישית

papal

New member
שלחתי לך למייל הישן

זה שנתת לי על שם אמך... זוכר? אני ישלח לך לואללה

למעלה