המפגש

המפגש

שלום לכולם, רצינו לומר שמאוד נהנינו במפגש ולדעתנו הזמן לא הספיק על מנת לדבר עם כולם. די התבאסנו שכמובן, כמו תמיד, רק יותם שלנו לא נינוח וגורם לנו לעזוב לפני כולם. אולי נקבע מפגש לעוד שנתיים, אז אני מקווה שיותם יתאפס...

את כזו מצחיקה ../images/Emo48.gif

איך יותם עם הגבס החדש? היתה לו פריחה או משהו? אני מקוה שלא. מה ד"ר בור אמר? יש סיכוי לפחות מעוד 4 גיבוסים? לא הלכנו הרבה אחריכם במפגש. באמת היה קצר. היה נהדר לפגוש את יותם, הוא אלוף הפרצופים ממש כמו הגור שלי.
יש לאיהאב תמונות מהמפש, אם תרצי תוכלי לשלוח לו מסר אם את מוכנה שהוא יפרסם אותן בגלריה- יש שם סעיף חדש של תמונות מהמפגש. כיף לקרא אותך

הי ../images/Emo80.gif

הורדנו אתמול בבית את הגבס באמבטיה וזה די קשה. אחרי שהצלחנו, ויותם בינתים איבד כל סבלנות, הוצאנו אותו, החלפנו מים והחזרנו אותו לאמבטיה נורמלית. מתברר לשמחתנו שלא היה כל פצע או פריחה מהגבס, אך זה אומר שאנחנו לא יודעים אז ממה הבכי בחג נגרם... ד"ר בור אמר שהרגל נראית טוב ויש עוד 3 או 4 גבסים. אני שולחת לך גם מסר...

גם אני תמיד חושבת ככה....

שצריך לקצר שהות בגלל תמיר, לא נורא. אני כבר מוכנה לקבוע איתך אישית מפגש לעוד שנתיים, לפחות אני אזכר לראות אתכם ובמיוחד את יותם..... יום נעים אורית

אורית כיף לקרא אותך במשך היום.

איך תמיר בגן? איהאב הוסיף עוד תמונות אבל צריך להעביר אותן לקישור של המפגש...

המשך

עידית - קראתי בשקיקה את האתר שלכם, מדהים... תודה רבה. ראיתי אותו לפני הרבה זמן, אבל אז זה לא היה רלוונטי לסוג הטיפול של יותם. לשאלתך-לדעת ד"ר בור כן נצטרך ניתוח. אין התחמקויות כנראה. אתמול העברנו את יותם לחדר שלו. חבל על המיטה משילב שעלתה הרבה כסף ושימשה עד עכשיו כמחסן לציוד שלו. אז זה די קשה אחרי שאני רגילה שהוא בעריסה צמוד לראש שלי... אין ברירה.

תודה רבה לך על ההודעה הזו

כיף לקר ואני מקוה שהאתר יעזור אפילו טיפה אם בכלל תצטרכו עזרה.... אושרי ישן איתנו על שני מזרנים גדולים מחוברים- על שטיחים. לפני כמה ימים הפרדנו את המיטות ועכשיו הוא ישן על המזרן ואנחנו חזרנו למיטה. זה באמת קשה. יותם ישן אתכם בחדר? אני ממליצה לך בשלב של הנעליים לרפד את המיטה מסביב למזרן עם יותר ממגן ראש אחד- כלומר שמסביב לכל המזרן יהיה מגן ראש. אני יודעת שיש ילדים שמתהפכים והנעליים נתקעים להם בסורגים (נראה לי שאש"ת כתבה על זה) כך שאולי זה יעזור. וכמו שכתבתי לאורית, אני עדיין לא מצאתי פתרון שינה מושלם לאושרי, אני צריכה לחכות ולראות איך הוא יהיה כשידע לעמוד על הברכיים. מה שלום יותם? האם הוא התרגל שוב לגבס? אני מקווה שכן. לילה טוב.

למעלה