המפגש

• פותח הנושא mazy
  • פורסם בתאריך

o g

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifלכל מי שהגיע לחג האביב

היתה שימחה וצהלה בת שבע- תודה לך על שאיפשרת זאת בעצם קיום העמותה. את אמא גדולה לכולנו,סבתא לילדינו,ה-
מתרחב מאהבה. חג שמח ל כ ו ל ם אורית ,יורם ואלון גלעדי

o g

New member
מזי-היתה חגיגה

אני מקווה שבפעם הבאה תחגגו איתנו. הילדים השתוללו,שיחקו בכדור ופתרו חידות שגיל הביא להם, המבוגרים פיטפטו ושמעו הרצאה. אבל העיקר-האווירה היתה חמה ומשפחתית,אני ממש חשתי באנרגיות חיוביות באוויר, ונראה לי שאני לא היחידה. ועל העוגות כבר סיפרתי? בפעם הבאה את באה - נקודה סימן קריאה אורית

mazy

New member
מ-ק-סי-מי-ם, גאה בהם../images/Emo25.gif

מחמם את הלב לשמוע שהילדים המקסימים הופיעו ולקחו חלק בפעילויות, וגרמו להורים נחת.

niosh

New member
המפגש

חברים משפחה יקרה חדשה שלי: היה כל כך כייף,כולם חייכו,כולם צחקו,כולם דיברו כאילו אין שום מועקות לאף אחד על הלב. הזרקתם לי טונות של אופטמיות ותקווה, תודה לאופים/ות,למביאי הכסאות,למחבר החידות לשרים ולשרות. הקונצרט מבחינתי היה מדהים הזמר מעולה וממש מרגש. בקיצור חברים תודה על הכל. בכל זאת אני מניח ששם אחד אני חייב להזכיר: בת שבע את ענקית ברמה שאני ממש לא יכול לתאר מהיכן כל הכוחות האלו ואני לא ישכח את בעלך שאני מניח שהוא עזר כנגדך ביי ולהישתמע ניר

mazy

New member
אלין...ספרי חוויות מהמפגש../images/Emo140.gif

נו איך היה? אני בטוחה שהפסדתי. ספרי קצת רשמים... מחכה לשמוע.

אתם ממלאים אותנו שמחה

היה אחלה........... הכל זרם כל כך יפה, אנשים התחברו , הילדים הסתדרו כל כך יפה אחד עם השני, פשוט עושה חשק לעוד. יש רעיונות, הקיץ כבר פה, אפשר לארגן טיולים משותפים בשבתות(סליחה לשומרי שבת), אני בטוח שיכול להיות נחמד. אני אנסה להיות אופרטיבי ואציע בקרוב רעיון לטיול. תודה לך בת-7 יקירה. אין מילים לתאר את פועלך תודה לכל מי שבא, ומי שפיספס,פיספס.... אוהבים את כולכם דני ואלונה

שמחנו להכירכם מתוקים ומקסימים|חיבוק

היה כייף להכיר אותך אלונה ואת הילדים. את דני הכרנו כבר לפני שני מפגשים. כשסיימנו לבלות במחיצתכם נסענו משלחת שלמה לביה"ח שניידר לבקר את שני המקסימה. גיל -איש החידות (
), מיכאל, ד"ר מיקי אברמוביץ, אלין ילדת האור המהממת,אריאל החייל הכי חמוד בצה"ל, תיקי זיו ואוראל שגן, ואסתי פרץ.

../images/Emo41.gifמפגש מדהים../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

היי חברים יקרים, תודה לכולכם על מפגש מדהים!!!! שיתוף הפעולה היה פשוט מעבר לכל הציפיות אוהבת את כולכם.

היה היום מפגש פורום ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אני לא מאמין .... למה לא מספרים לי כלום

../images/Emo35.gifהיה מפגש פורום היום../images/Emo35.gif

אני לא מאמין .... למה לא מספרים לי כלום היו מספיק כיסאות לכל ה"טוסיקים"? מה עם העוגות שהבטחתן? אוהב את כולכם - ללא יוצא מן הכלל חוויה אמיתית שלא תישכח לראות את הילדים הנפלאים שלנו ששכחו מהטיקים למספר שעות. לך- אריאל!! בהצלחה בתפקידך החדש, ושוב יישר כח לחברנו ואחינו ניר.

המפגש

תודה לכל המברכים במפגש. כבר מהתחלה הרגשתי את החמימות של האנשים והרגשתי כאילו שאני בא הביתה . לא היתה אוירה מנוכרת אלא היתה אוירה כייפית . בהמשך לטעם של עוד ומודה לכל אלו שארגנו את המפגש המופלא. גם לביא נהנה נהמפגש. אני רוצה לאחל לכולם חג פסח כשר ושמח! משה

איפה התמונות שהבטחת לנו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

צילמת אותנו לדוגמנות היום? לספר BOOK? או מה? אמרתי לך כבר שאתה חבר אמיתי.

lavlove

New member
אנחנו גם צילמנו בוידאו

אנחנו נפתח את הפילם ונשלח לכל המבקש. בברכה, לביא

למעלה