המפגש

• פותח הנושא LoBo
  • פורסם בתאריך

LoBo

New member
המפגש

שלום לכולם שמי לובו, אני העורך של מגזין גאדג´טס שרובכם בוודאי מכירים, ומי שלא - קיבל בוודאי אמש עותק חינם. אתמול במפגש שמחתי לראות את הקהילה החמה שיצרתם, ואני מקווה להיכנס מהיום והלאה לפורום לעתים קרובות כדי ללמוד מכם ואולי לפעמים גם לעזור. חן חן לאדם ולצוות הנדי על הארגון. במגזין שלנו אנחנו נותנים חשיפה רבה למכשירי כף יד (סייענים, בפינו) ולעזרים ותוכנות שמיועדים להם. בגיליון הקרוב שיצא בתחילת נובמבר יש כתבה גדולה ומקיפה, מעין מבחן, לכמה מהסייענים הנפוצים והמובילים בעולם. לא תנחשו מי קיבל את המקום הראשון... (המבחן נעשה באנגליה על ידי צוות המגזין T3). אל תשכחו לצפות גם בתכנית הטלוויזיה 9TECH בערוץ 9 בכבלים עם פינת הגאדג´טס של עופר שמואלי (ערוצי זהב- רביעי 21:00, תבל-ראשון 21:00, מתב-שישי 16:00) תמשיכו כך, ואשמח לשמוע הערותיכם לגבי המגזין ותכנית הטלוויזיה שלכם, לובו [email protected]

qwertyx

New member
כאות הוקרה לחברי הקהילה

וגילוי רצון טוב, נשמח להיות הראשונים בארץ שידעו את תוצאות מבחן T3, לפני הפרסום עצמו. (לפי זה גם נחליט אם שווה לקנות החודש את המגזין...(סתם סתם) ) נו, אז מי זכה?

וולקום טו דה קלאב ../images/Emo13.gif

נשמח לראותך בעתיד, והברה קטנה, בפורום הזה אפשר לפרסם רק PcPlus

ללובו, קראתי את גאדג´ט והערה אחת

קרתנית משהו: מה הקשר של גאדג´ט עם בחורה בעירום כמעט מלא?! (ראה עמודים 28-29). אינני רוצה להעליב את הבחורה היא נראית אסתטית ויפה, אבל מה הקשר? האם אנו עדים שוה לקונספט השוביניסטי הסמוי האומר: קנה גאדג´ט ובחורות יפות תשתרענה מול עיניך ואולי תהיינה בהישג ידיך?! בנוסח הבחורה העירומה השרועה על טמבון מכונית ספורט יוקרתית הרומזת: קנה מכונית ספורט ותקבל אותי עירומה כבונוס..... רדו מזה. זה מעליב את שני המינים גם הנשי וגם הגברי. אני מצפה למגזין הבא של גאדג´ט נטו. תמונות של בחורות עירומות אחפש, אם בכלל, במגזינים אחרים. מנשה לוי קרתני

talpjcohen

New member
צודק

אני מצתרף למנשה, אחרי הוואווו הראשוני (היא נראת טוב) עולה השאלה מה הקשר?

../images/Emo45.gif אני איתך מנשה ויותר מזה ...

שהגעתי הביתה הנחתי את המגזין על שולחן העבודה שלי שפניו כלפי מטה, שמתי לב גם בסופר שעל כל שער של גאגד´טס יש בחורה והאמת שזה די לא לטעמי, לא הולם ולא במקום. לא רציתי להעלות את זה כדי לא להשמע מתחסד (מה לעשות, אחרי הכל לימודים, פאלם ואופנועים זה לא הכל ...
) אבל כיוון שהנושא עלה ... אני מוסיך את קולי לקולי הקורא... יישר כוח מנשה. יוסרו הבחורות לאלתר או שיקובצו למגזין משלהן...
ויפה שעה אחת קודם. The Colonel

טרם הספיקותי לעיין בו... השארתי את

הדובדבן שבקצפת, את השאור שבעיסה, את היקר שבזולל,את העידית שבזיבורית וכו´ וכו´ ליום שבת. אני מבטיח שאכתוב ביקורת במיוחד על עמ´ 100.

eliram

New member
היה על זה הסבר בגליון הראשון

שגם בו עיינתי בהנאה. הקונספט הוא בעקבות החלטה של המגזין מסיבות אסטתיות והחלטה שיווקית שלהם (לפחות כך הסבירה העורכת). לא נראה לכם? לא נורא. אני מעדיף אותו על פני המגזינים ה"יבשים", בעיקר כשהמקצועיות לא רעה בכלל. נ.ב. הפורמט הוא לא ישראלי, אלא בעקבות מגזין T3.

כלומר בחורה חצי עירומה מוכרת יותר

מגזינים?! הסיבה האסתטית לא רלוונטית, וההחלטה השיווקית שגוייה. ובכלל, מזמן הפסקתי לעבור לדום מתוח כאשר אני נתקל בהסבר פסיאודו-מדעי-שיווקי המנוסח במילים יפות שמאחריהן מסתתר בצע כסף.

talpjcohen

New member
תראה

אני מסכים שזה מעליב שמשהו חושב שאם אני אראה בחורה חצי ערומה עם מחשב אני ארוץ לקנות אחד, אותי ואותך כנראה זה מעליב, אבל בחורות מוכרות פחות או יותר הכל, ראה משמר המפרץ מליארד צופים ברחבי העולם ולמה? (אגב אני לא אחד מהם)

ידוע, T3 מגזין משובח, אגב ...

הכתבות ברובן לקוחות משם ולא רק הקונספט, השאלה היא האם הבחורות גם לקוחות משם ? ולגבי מה שאמרת... ההחלטה השיווקית הזו גרמה לא לקנות את המגזין עד כה ... לא נחמד לי לגשת בסופר למגזין שעל השער שלו מרוחה בחורה בבגד מינימלי שכל סבתא שעוברת נועצת מבטים חודרים שזועקים : "נו, טוב, מתנחם במגזינים זולים...(ואם היא פולניה אז זה ממשיך) לא יכול למצא מישהי להביא אושר לאמא ... אויש ..." וחבל. The Colonel שיש לו חברה אך אמא תצטרך לחכות עוד כמה שנים עם האושר.

היית צריך לשמוע את תגובת אשתי

שבדקה את מה שהבאתי מהכנס: "עכשיו אני מבינה למה היית להוט כל כך ללכת לכנס......." "האם הכנס היה של פאלם או משהו אחר...". הכל בצחוק. הסברתי לה שאת ההרצאות העבירו רק גברים בלבוש מלא ובכלל כמעט ולא היו שם נשים, אבל הבחנתי במבט ספקני משהו בעיניה..... נו טוב, מיצינו את הנושא. רק חבל שנשות הפורום לא מביעות את דעתן בנושא (למעט אחת בקצרה).

ענת מ.

New member
מי צריך יח"צ כשיש לובו

זוכר את ההצעה שלי מלפני שלושה שבועות בערך?? אתה מרוויח את מקומך בכל פעם יותר

Y@ir

New member
שאני אבין יא אוכל חינם ../images/Emo13.gif

גם מתארח חינם בפורום של אדם וגם לא מציא לנו איזה תוכנית מנויים זולה למגזין
צוחק צוחק על תיקח אישית (בעצם כן אבל לא משנה) ככה זה שלא יושנים ימים רצוף .. אז יום טוב לכולם (בעצם לילה)
בברכה יאיר

אוי באמת חבר´ה ../images/Emo98.gif

מה הבעיה להיכנס ל-www.t3.co.uk ולגלות מי המכשיר שניצח? לא נכנסתי, אבל אם חילקו שם לשתי קטגוריות אז הסוני ניצח מבחינת הפאלם OS הצבעוני, HANDERA הפאלם השחור לבן הטוב ביותר והקומפאק מבחינת ה-Win Ce הצבעוני, לא חושב שהם היו ילדותיים מספיק כדי להכריז על הפוקט פיסי השחור לבן הטוב ביותר וכן יאיר צודק

Y@ir

New member
לא, כי את האמת יצאתי מהעסק של הפאלם

ועברתי למחשבים ניידים (מה לעשות אין מה להשוות בין 33 MHZ ל1000 MHZ) ובגלל זה מה הטעם שאני אבוא למפגש, להמרות שעדיין גאג´טס זה הדבר אצלי (מצלמות דיגיטליות ועוד ....) בכל מקרה אני עדיין מסתובב פה כל הזמן
בברכה Y@IR

לובו - תגובה על המגזין

ללובו שלום וקודם כל תודה על המתנה הנאה ועל הרצון הטוב. כ"חולה גאדג´טס" מושבע כמובן שאני מכיר את ירחונכם עוד מתחילתו, ורציתי להגיב לפי טעמי האישי. יתכן שאתם קולעים לטעמם של רבים, אבל אותי "פספסתם". ובמה הדברים אמורים - נראה לי שמי שרוצה לקרוא על גאדג´טס מחפש ירחון שמתמקד באמת בגאדג´טס. מי שמחפש תמונות "כמעט עירום" ימצא את הירחונים המתמחים בכך, והאמת היא שיש ירחונים שבאמת מתמחים בתחום זה ואין לך אפילו סיכוי להתחרות בהם או בתקציבים שלהם. החיבור הזה של גאדג´טס ובחורות מעורטלות נראה לי מאולץ לא פחות מירחון העוסק בחקלאות אורגנית ובחידושים מתחום המדרסים לכף הרגל. כן נראה לי מאולץ הנסיון לבנות סיפור עלילה בלשי (עם קצת טוסיקים כמובן) שיכלול את הגאדג´טס שרציתם לתאר. מעבר לזה בולטות לעין הכוונות הטובות שלכם ומורגש שאתם באמת עושים דבר נחמד שאתם באמת אוהבים. ונראה לי שאחרי ש"תבשילו" ותסירו מעליכם טעמי בוסר, אהיה לבטח מעריצכם הנלהב. תודה רבה דני

ענת מ.

New member
בנים, אני גאה בכם ../images/Emo45.gif

כבחורה שמגדירה את עצמה פמיניסטית-שובינסטית (כן, מסתבר שיש חיה כזו) אני רוצה להגיד לאמהות שלכן, "קבלו ח"ח על החינוך". כל הכבוד לכם על הגישה.. נחמד לדעת שיש עוד כמה אנשים חושבים בעולם, אם כי, אני מודה.. (ופה אני עושה נזק לפמיניסטיות..) שלמרות שאני לא מסכימה עם התאוריה הזו שנשים ערומות עוזרות למכירה, לי באופן אישי זה לא נורא מפריע.. אחרי הכל.. זו פרנסה.. שלהן.. כל אחד עושה את מה שטוב לו ואם הוא גם מקבל שכר.. אז מה טוב... (והן גם לא נראות לי סובלות מי יודע כמה..)

למעלה