המפגש

קרן ניב

New member
המפגש

היי לכולם רציתי להודות לכל מי שהגיע ולאמר שהיה ממש כייף לראות אותכם ירדנה היתה מקסימה מתמיד וענתה על הציפיות של כולנו. נקווה לעוד מפגשים דומים בעתיד. תודה לכל מי שתמך ועזר בחודש המטורף האחרון, בעיקר לדודו, אלברט , יניב עופרית ושני. מצרפת כמה תמונות מאתמול... נשיקות לכולם. קרן

קרן ניב

New member
תמונה מהמפגש 1

כאן ירדנה משוחחת במירס שלי.. עם אלברט - שלצערי הרב, לא יכל להגיע... שולחת לאלברט

קרן ניב

New member
תמונה מהמפגש 2

כאן זו תמונה קבוצתית עם רובנו... מלמעלה : מאיר, ליאת,קובי,פזית, דנה, חני, עופר למטה : עידן, אני, יניב, ירדנה ועופרית.

קרן ניב

New member
תמונה מהמפגש 3

כאן ירדנה ונתן מופתעים... כאשר צוות רפאלו מגיש לירדנה עוגה מאיתנו עם זיקוקים...

יניב1

New member
קרנושה, תודה רבה לך! ../images/Emo24.gif

היה מפגש אדיר, בלעדייך זה לא היה יוצא לפועל! התכנון, הארגון, הכל היה נהדר ומושלם ומגיעות לך כל התשואות על כך, כל הכבוד! היה ממש נחמד וסוף סוף הכרנו את עופר, מיכאל, מאיר וכל שאר אנשי הפורום שעד אתמול היו בגדר שם בלבד. כל הכבוד לשלושתכם על המאמץ בהגעה מרחוק. מאיר בהחלט התגלה כמנוע אדיר שנתן לירדנה הרבה פידבקים וגם ביקורת בונה, בתוספת אינספור מחמאות וביקורות מכל השאר + הבחורה החמודה שאין לי מושג מי היא ומה, אבל פשוט הזדמנה למקום והיה כל כך מחמם את הלב לשמוע אדם "מבחוץ" משבח את עבודתה של ירדנה בטלוויזיה ואת הופעותיה. זה רק מראה לנו כמה אנשים צמאים לחומר חדש של ירדנה ולאיזה קאמבקון חדש. ועל ירדנה, פשוט אין מילים. רק משתבחת עם השנים,רק מתגלה כאישיות מדהימה בכל פעם מחדש. המון אהבה!
על מפגש נפלא ול
ירדנוש המקסימה!

dark eyes

New member
היי לכולם

המפגש היה נחמד מאוד וכדאי שנלמד להבא לגבי העובדה, שאלה שישבו רחוק לא ראו ושמעו את ירדנה כלל
בכל אופן האישה שנכנסה זאת אחותי והיא מעריצה שלה היא הייתה גם במופע האחרון שלה והיא בעצם הכירה לי ירדנה בילדותי.... היא אמרה לי בערב שהיא מהממת במציאות, ונראית נהדר.... אני חיב לציין שהביקורת הבונה שנתנה מצד מאיר מדומני שזהו שמו, הייתה צריכה להשקל בשנית מישום שביקורת שכזו נתפסת לא תמיד לחיוב והייתה בוטה למדי...(דעתי האישית) אהבתי את העובדה שדודו העיר לה על היחצנות
כל הכבוד דודו!!!

מיכאל1980

New member
גם לדעתי, הביקורת של מאיר היתה

מאוד מאוד בוטה. יותר מידי. זה הפך למונולוג שלו עם עצמו.

dark eyes

New member
בהחלט

היה קטע שמזל שהוא לא אמר תסתכלי על ריטה ותלמדי ממנה, את יודעת מה תהפכי לריטה

מיכאל1980

New member
אתה ה"ייקי" שירדנה שאלה? אני פשוט

לא זוכר מי אתה. היא לא ידעה איך להפסיק אותו וברחה:)

dark eyes

New member
ייקה

כן מסתבר שהשורשים של ירדנה הם מהגרמני היקה גם כן...

למעלה