המפגש...

המפגש...

נפגשים בבית מארח, חלק קטן מחברי הקבוצה הסודית בפייס...
אוירה מאוד אינטימית, רגועה, שלהבות מרצדות מהנרות המפוזרים ברחבי הבית, ניחוחות עולים מקטורת / פרחים / תרסיס (לא מצליח לזהות בדיוק).
לאחר שיחת חולין עם זו ועם זאת, מתפתח חיבור עמוק עם אחת, חזה מהמם, גזרה לא דקה אבל מאוד חושנית. אני מפעיל את קסם האצבעות ובתוך דקות רעידות והשפרצה...
היא נשארת שוכבת נרגעת במקומה ואני פונה למישהי קרובה, מהממת לא פחות. נשיקות, ליטופים ואני יורד אל בין רגליה, מוצץ ומלקק לה את הדגדגן, ממשש אותה מבפנים עם האצבעות, ושוב רעידות וכמה גמירות חזקות.
גם היא נשארת במקומה, ואני עובר למישהי בקצה השני של החדר, ראיתי אותה בוהה בנו בזמן האקט... בלי להגיד כלום, משעין אותה אחורה, מפסק את רגליה, מזיז הצידה את תחתון התחרה שלה ומוצץ. הפעם רציתי את זה חזק, מגורה, מוצץ אותה והיא מניחה את ידיה על ראשי, מצמידה אותי בחזקה אליה, אני ממשיך למצוץ, מרגיש אותה מתנפחת, כמה ליקוקי לשון וכל גופה מתפתל, גומרת באנחות רמות, אני לא מרפה עד שמרגיש שהיא לא יכולה יותר.
אני קם ממנה בחיוך מסופק, לפתע אוחזות בי שתי הקודמות בזרועות, מוליכות אותי למיטה ומשכיבות אותי. "עכשיו תורך", זה כל מה שאמרו. שתיהן החלו ללקק לי את הזין משני הצדדים, מעמידות אותו, מתמלא ומתנפח.
השלישית מצטרפת ומבקשת מהן מקום, הן בשלהן... היא לא מניחה להן, מתמקמת מעליי ובתנוחת 69 מכניסה את הכיפה לפיה. כמובן שאני לא יכול להישאר אדיש לכוס שמולי, ואני פוצח במלאכת מציצה וליקוק. שלושתן מלקקות ומוצצות לי עד שאיני יכול יותר, אני מתריע שאני גומר, המציצה של הכיפה מעט מתחזקת ואני ממלא את פיה בזרע חם. היא יונקת ממני כל טיפה...

אעדכן ביום שישי אם זה באמת קרה

הלוואי ואקח... יש חלוקה כלשהי

למעלה