המפגש.....???

dromit4

New member
המפגש.....???

מה קרה עם המפגש? ירד מהפרק? דברתם על ה6.12 זה עוד אקטואלי? אור אהבה וגם שלום

../images/Emo26.gif../images/Emo42.gifמפגש פורום: עדכון

אני רק מסכם את השרשור הקודם, כדי ליעל את ההמשך. ("ליעל" = להעביר לטיפולה של יעל
) מי מוזמן? כולם - אבל צריך להירשם ע"י הוספת הודעה "אני בא" בשרשור הזה
לא בשרשורים אחרים! מי כבר נרשם? 1. יעל קליימן 2. נאוה פרנס 3. m_katzmann 4. dromit4 5. בובי 6. אסתי123 7. mishmush 8. myofer 9. esunshine 10. שמש א 11. odeia 12. avorly 13. שלומי הומאופתיה 14. קרן א ו ר 15. איציק לביא 16. tanka 17. WhiteBear 18. עבדכם הנאמן
חשוב מאוד: אם אתה לא יכול להגיע - תודיע
שלא ייווצר מצב שנזמין אולם ל-30 איש, ויגיעו רק 10. צריך לזכור שאולם עולה כסף! איפה? עוד לא הוחלט, וזה תלוי מאוד במספר האנשים שיגיעו. יהיה קשה לארח 20 בבית פרטי, ואין טעם לשכור אולם-ספורט ל-10... אם אתם יודעים על מקום מתאים לכ-20 איש (לפי ההרשמה האחרונה), בבקשה בררו אם הוא פנוי בתאריך הנ"ל, כמה עולה השכירות, וכו´, והודיעו לנו! מתי? יום ו´, 29.11.02, 9:00 עד 14:00. מה בתכנית? הבהרה: זו רק הצעה. אם יש לכם רעיון יותר טוב, הציגוהו! 9:00 התכנסות, קפה/תה, הכרות ראשונית. כל אחד מקבל סטיקר (מדבקה), רושם עליו את שמו/כינויו בפורום, ומדביק על החזה - להקל על הזיהוי. 10:30 - 9:30 התנסות: טאי-צ´י, והקשר בין אמנויות ריפוי לאמנויות לחימה, מעביר: עבדכם הנאמן. (לכל החוששים, אין לי שום כוונה לעשות משהו אלים... מה אתם חושבים שאני
פשוט נראה לי שתנועה ומשחקים בזוגות הם דרך נחמדה להכיר אחד את השני ולהתחיל את היום בכיף) 10:45 - 10:30 הפסקה, כיבוד, פיטפוטים 11:15 - 10:15 נאוה פרנס: הרצאה/דיון, לבחירתך...
11:30 - 11:15 הפסקה, כיבוד, פיטפוטים 12:30 - 11:30 מאיה: קינסיולוגיה
12:45 - 13:45
החלפות טיפולים: מתחלקים לזוגות, עושים טיפולים של 25-30 דקות, מחליפים זוגות, וכך הלאה... 14:00 - 13:45 סיכום, סידור המקום ונקיון, פרידה בנשיקות וחיבוקים...
שוב, זו רק הצעה יש לכם רעיון יותר טוב? הציעו אותו!!!

esunshine

New member
אך מס´ אנשים התפקד ל6.12../images/Emo122.gif

אינני יכולה ב-29.11...והבנתי שכך גם אחרים...אולי עדיף לצאת שוב עם הודעה מסודרת...

שמש א

New member
בלבול קטן, אך דרמטי

הי דוד! לדעתי הוחלט בסוף על 6.12 ולא כפי שכתבת, אם אפשר מבחינתך כמובן. בעמוד הקודם סוכם ע"י יעל שנדחה את המפגש בשבוע, כי אמרת שהמפגש של הפורום טאי-צ´י נדחה לסוף דצמבר. כולם אשרו את בואם ב- 6.12 ולא ב- 29.11. מקווה שתספיק להכנס לפני שתטוס, נסיעה טובה
, תעשה חיים, שמש

dromit4

New member
מפגש

שלום! האם התאריך סגור ל29.11? יהיה לי קשה עד בלתי אפשרי להגיע. אני יודעת שתמיד יהיה משהו שלא יהיה לו מתאים התאריך. אבל יש סיכוי לדחות את המפגש לתאריך6.12?

yoelnd

New member
הצעה למקום

אני טרם החלטתי אם השתתף, בכל מקרה בודק לכם מקום נעים ונחמד קיבוץ בארות יצחק באולם אירועים קטן הנקרא: "בית שפירא" כנראה גם ללא תשלום ואם כן אז מאוד זניח. אני מקווה כי לכולם יש רכב כי באמצעות תחבורה ציבורית אפשר אבל קשה. הקיבוץ ממקום על כביש בין יהוד לפ"ת (מי שמכיר ג´מבו) אבקש רק עידכון לגבי התאריך!!! רק בריאות והנאה.

../images/Emo26.gif6.12.02, תוקנתי ו../images/Emo52.gif../images/Emo70.gifעל

הטעות! (תראו, בניגוד למה שכמה אנשים טוענים, אני בכל-זאת רק בן-אדם...
)

yoelnd

New member
תשובה למקום

קיימת אפשרות לבצוע האירוע על הדשא (תנו לי לסיים את דבריי....) רחב ידיים בקיבוץ. אולם, איננו יודעים את תחזית השמיים ולכן קיימת האופציה בתשלום של 500 ש"ח במועדון של הקיבוץ. אגב, המקום שצויין בהודעה הקודמת "בית שפירא" ביקשו 200 $ !!! זה העידכון נא תשובתכם בענין.

שמש א

New member
יש למישהו דיבור עם איזו מכללה?

אני יבדוק אופציה כזו במדיסין.

האם יש במועדון מזרונים לטיפולים?

יש לנו הצעה מהמרכז הישראלי לטאי-צ´י, של אולם ממוזג עם כיסאות/מזרונים + שימוש במטבחון, ב-300 ש"ח (שאולי ירדו, עם
יעזרו... יעל?). זה בתל-אביב => תחבורה יותר קלה
, אבל אין דשא...
200 $
אני מסכים שישלמו לי 200 $ בשביל להשתמש במקום...

שמש א

New member
יעל, אז...

יש טעם שאני יבדוק במדיסין? מהשיווק שלחו אותי לסמנ"כל והנ"ל עסוק כל-כך... ביום ג´ אוכל לדבר איתו פנים מול פנים, השאלה אם זה עוד רלוונטי? לבדוק את האופציה הזו או שויתרנו עליה?

למעלה