~~~ המפגש ~~~

resputin

New member
~~~ המפגש ~~~

אוקיי, ידידיי- יום שבת מתקרב ומתקרב. טאז והבית מחכים (ביחד עם הערכת חמצן הצבע- מופע משעשע מובטח..
), יש כמה וכמה אנשים שמגיעים על בטוח, או רוב הסיכויים ועלייכם עכשיו לשאול שאלות עינייניות בעלות תוכן, לנסות לעצבן אבל הכי חשוב, לאשר את ההגעה שלכם.. אז יאללה, כתכבו "כן" בין ה-"| |" ונחליק את המפגש הזה..

רינת4

New member
אתם מתכוונים

לראות פרקים מעונה שישית? כי אם כן,אז אני בטוח לא אוכל לבוא... אלא אם כן... אולי תשימו את הפרק האחרון של עונה חמישית, ואז אני גם אוכל ללכת לכנס בשקט. מה אתם אומרים?

resputin

New member
הבהרות.

המפגש הוא ביום שבת הקרוב, ה-21. בשעה 18:00 ~ (תלוי מתי אני אקום...
) ואנחנו נצפה בפרקים שנחליט שם, כמובן שאם יש כאלה שלא צפו בפרקים של עונה שש, לא נהרוס להם (אלא אם הם ירשו*), אך לצערי (או יותר נכון, לצער החסרי עונה השישית), תהיה דרישה גבוהה (מאוד***) לצפות במיוזיקל, הלא הוא 607. ליתר הסברים\בקשות\מענות, שלחו לי מסר.

רינת4

New member
ואין לאף אחד/ת

את הפרק האחרון של עונה חמישית,שהוא/היא י/תוכל להביא?

idanyd

New member
נו, מה קורה?

אנשים, יש מפגש או לא? לא אמרתם כלום בזמן האחרון, אנשים לא אישרו הגעה... אז מה אתם אומרים? מי מגיע לדבר הזה? ועוד שאלה קטנה - זה הולך להיות מעין Gay fest? כי אני מבין שד"ר ורספוטין מתכננים דברים לא ממש נאותים על המיטה של טאז, ואני לא יודע את מי הם חשבו לצרף...

resputin

New member
../images/Emo2.gif Gay fest? ../images/Emo2.gif

יש מפגש. בקשר לרשימת האנשים הסופית.. אממ.. מה אני אומר.. אין לי מושג..
. בקשר ל´גיי פסט´; א´. דראת´ לא בא. ב´. זה סתם ההומור שלי ושלו, אתה יכול להירגע (וראית בכלל את המיטה של טאז שאתה מדבר.?) -"לא היו דברים מעולם". ג´. אם נצטרך לצרף מישהו.. טוב, עוגי כבר יודע למי אני מתכוון... (מי זה עוגי אתם שואלים? לא משנה..). אז זהו, המפגש היום, אתם נפגשים בצומת בני דרור ב18:30 (נוסעים בצומת ימינה בכביש, עוצרים בתחנת הדלק ´דור´, יש שם את טאז עם קוקו וחולצה צהובה), וקצת יותר מאוחר הולכים אליו הבייתה, אני אגיע בגל השני עם רינת4 ובנג´ו. טאז, אל תשכח לקנות חומר!!

idan3k

New member
הפרצוף הזה ../images/Emo2.gif יחד עם המילה GAY לא

מתחברים טוב... (או יותר מדי טוב, תלוי למי)

gracie

New member
מישהו מהדרום נוסע???

אני כל כך רוצה להיות, אבל אמא ואבא היקרים חושבים חושבים רק על עצמם!!! אז אם למישהו יש מקום באוטו, אז ב-ב-ק-ש-ה.....

idanyd

New member
דרום יחסי

אני מגיע מאיזור נחשון וצומת מסמיה, אז אם זה קרוב אליך, ובדקות הקרובות תתחברי, פשוט תודיעי לי.

gracie

New member
תעשו לי טובה!

שהמפגש הבא לא יהיה ביום שבת כדי שנוכל להגיע באוטובוס ולא ניהיה תלויים בהורים העצלנים שלנו!?!?

resputin

New member
אנחנו ננסה

למרות שלרוב, שבתות עדיפות כי כמעט כולנו עובדים.. מה לעשות, רוצים כסף..

למעלה