המפגש

Skate is Back

New member
ואם זה סתם איזה ערס

שרוצה לבוא להפריע? באמת,קודם נרשמים ואז באים למפגשים

Mekhasheife1.

New member
זה בסיידר יקירתי המתוקה ...

המונית כיין תעזור! המונית לא תעלה יותר מ-100 שקל נכון?? אז בסיידר! אני ישלם את זה! רק תבואי בובה!

Mekhasheife1.

New member
יאאפ ../images/Emo13.gif

יהיה סבייבה! תבואו בהמונכם! (רק חברי הפורום!) אני מקווה רק שהאוכל יספיק ... מקסימום אני יורדת למטה עושה קנייה של 100 שקל עוד אוכל ...

Mekhasheife1.

New member
אמממ ... יקירי ...

יש לנו יום שני פגישת פורום אצלי בבית ... אני גרה בחולון ... אמממ ... רשמתי כבר את כל הפרטים על המפגש ותבוא! אם אתה לא מוצא את הפרטים על המפגש תשלח לי הודעה במסרים ואני ירשום לך את כל הפרטים! אז תבוא! יהיה סבייבה!

Mekhasheife1.

New member
משי יקירתי ...

ואמפייר זאת חברה שלי שני וכיין היא חדשה פה והילדה רק התחילה לשמוע נירוונה! אז עכשיו תכירו ... זאת שני!

שלום שני יקירה ../images/Emo9.gif

מממ כפי שאמרתי אני רוני הלימפית מממ ברוכה הבאה ונעימ להכיר אותכ ובלה בלה מקווה שתהני פה
יומטופ חיבוקי

חן ה

New member
ברוך הבא שני.....

ברוכה הבאה יקירתי כמו שנופר אומרת :) מקווה שתהיני פה בפורום.... ומחר אני טס וחוזר ביום חמישי אז אני מקווה שתיזכרי שאמרתי לך ברוך הבא סבבה???? ביי....

Mekhasheife1.

New member
חן מותק ... חחח ... ../images/Emo13.gif

טיסה נעימה יקירי!
תהנה , תישמור על עצמך ותביא מתנות! חחח ...
בכל מקרה תדאג לשבת בטיסה ליד החלון ולהתחיל עם הדיילות ... בסוף רק טוף יצא לך מזה! הם יביאו לך אקסטרא שירות! כדאי ... חחח ... ! אמממ ... אל תדאג יקירי נאמר לך איך היה המפגש פורום ואני בטוחה שיש פה אנשים שיתעדו את זה ...
אא ... וגם שני תהיה במפגש פורום (חסר לה שלא!) ... תבינו היא גרה 4 קומות מתחתיי ... ...
בזכותי היא בפורום! חחח ...

vampire dazira

New member
טוב שלום לכולם...

כפי שאתם רואים אני חדשה פה בפורום , התחלתי לשמוע נירוונה לא מזמן "בזכות נופר" ... קוראים לי שני אני בת 14 וגרה בחולון 4 קומות מתחת לנופר ...
עוד משהו??

Mekhasheife1.

New member
אא ... טוף יקירי ... ../images/Emo13.gif

תודה רבה דרך אגב! אמממ ... יש לי מערכת דיי גדולה בסלון ... וגם בחדר יש לי מערכת ובמחשב אתה יודע ... מערכת רגילה ... ז"א רמקולים וכלמיני כאלה ... אמממ ... אם בא לך תביא דיסקים זה יהיה מאוד נחמד! תראו ... לי יש כולה שני דיסקים של נירוונה ... אבל אני מכירה יותר! יש לי רק את הנוורמינד והאנפלאגד אז תביאו עוד דיסקים שלהם אם בא לכם ...

mutagen123

New member
אני מכיר את האיזור

אני מאמין שאני אמצא...... ותכתבו איזה שירים אתם רוצים אני אכין דיסק....... והתכוונתי לשאול אם המחשב שלך מחובר למערכת ואז אני יכול להביא דיסק של MP3 עם הרבה שירים

Mekhasheife1.

New member
נראה לי שכיין ...

ס´תומרת אני מורידה שירים מקאזה שזה MP3 ואני כל הזמן שומעת אותם ... אבל יש בעיה קטנה ... המחשב לא בחדר שלי! הוא בחדר של אח שלי! ואח שלי באותו יום נראה לי יהיה בבית ... אזזזז ... זה לא יוצא כ"כ טוף! אבל בכל זאת תודה יקירי! תגיד בא לך לעשות התנחלות בגן הרצל היום??

מישהו מכיר את...

from the muddy banks of the wishkah? לפי דעתי זה הדיסק הכי טוב שמרכז את השירים הכי טובים של נירונה זה אוסף שהורכב אחרי מותו של קורט...

tomgavish

New member
יש לי אותו קניתי אותו בדיו טיפרי ענ

ק לא הפסקתי לשמוע, אבל היו להם יותר טובים

למעלה