נכנסתי עכשיו סתם בפוקס ללוח אירועים ואיזה כבוד! איזה יופי! אנשים כנסו לשם שניה ... איזה יופי יש לנו אירוע אחד!
בכל מקרה אנשים אני צריכה שתרשמו לי בדיוק מי בא ומי לא למפגש פורום ואני יודעת שזה הפעם ה -10000000000000000000 שאנחנו מדברים על המפגש הזה אבל אני צריכה לראות איזה אנשים באים אזזז ... שכל אחד ירשום לי אם הוא בא או לא ... ותראו הפגישת פורום תלויה בכם אם היא תצליח! אם רוב הפורום יבוא אז זה יצליח ולא יהיה משעמם ולא יהיה תקוע! אז אנשים תבואו ושכולם ירשמו לי אם הם באים או לא! תודה יקרים שלי! אוהבת אותכם!
וואי אני מתחיל להנות לכתוב לך הודעות במקום בפרטי ככה שכל הפורום יבוא ויכתוב שטויות.... בקיצר הבנו את מכשול האייסיקיו, אבל רק רציתי לומר שזה מבאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנשים תודו בזה, חייבים אייסיקיו, או לפחות mirc בקיצר נופר, אני כנראה אבוא מחר, וזה גם אחרי ניקוי אבן אז אני ארגיש שנון.... בקיצר תבואו אנשים נ.ב נופר גם את מוזמנת.... (הייתי חייב לומר משהו טיפשי אהה)
נו ... אני צריכה לדעת מי בא ומי לא! תתיחסו! אל תהיו רעים ... גם מי שלא בא אז שירשום שהוא לא בא ... אלה שלא בטוחים אם הם רוצים לבוא או לא אז שמקסימום יבואו לאיזה שעתיים - שלוש וילכו אם לא יהיה להם טוף ... אבל אנשים תגיבו! איזה מייבשים אתם!