המפגש

המפגש

שלום נשים יקרות שבתי אליכן עם פרק נוסף לסיפורי הקודם. תחילה אעלה בשנית את פרק א למען הסדר ולמי שתרצה להתחיל מהתחלה/להיזכר.

פרק א

בעת קריאת הקטע מומלץ לשמוע את השיר הזה: Sixpence None The Richer - Kiss Me (She's All That official music video) http://www.youtube.com/watch?v=3YcNzHOBmk8 המפגש הכרנו בצ'אט, המטרה הייתה ידועה לשתינו. רוני עם חבר, אבל חיפשה להתחבר לאהבתה הנשית, זו שמטריפה אותה ושלטה בפנטזיות שלה. התפתחה שיחה כללית והרגשה מעולה באוויר. למזלה של רוני גם לי התחשק לספק את הפנטזיות שלי באותו לילה. וכך יצא שעזרתי לה להגיע לסיפוקה כבר באותו לילה לראשונה. אחרי אותה שיחה היא הציעה מייל ואני הסכמתי. המשכנו לדבר על החיים והשיחות בינינו זרמו, גילינו שיש לנו את אותו ראש וכימיה מטורפת. מהמייל עברנו למסנג'ר. אז כבר התפתח לו ההרגל שכאשר לשתינו בא, רוני מבקשת, ודי בקלות משכנעת אותי, כמו שאני קוראת לזה, לטפל בה. מה שעודד אותי במיוחד לשתף איתה פעולה היה שרוני תמיד נתנה לי לקבוע מה יהיה, איך נדבר, מה נעשה. אבל תמיד חיכינו שהחבר שלה ירדם, לא יכולנו להיפגש לפני. כאשר שלחה לי תמונה שלה לא יכולתי שלא לחייך. היא הייתה בול הטעם שלי בנשים. כאשר ציינתי זאת בפניה, רוני חייכה במבוכה ואמרה שזו פעם ראשונה שהיא שולחת תמונה. היה לנו פשוט כייף ביחד. התחלנו להשתעשע ברעיון מה היה קורה לו היינו נפגשות באמת. רוני טענה שהמתח בינינו מטורף. יום אחד רוני הודיעה לי שיש כנס בעיר שלי מטעם העבודה שלה. היא מגיעה ליומיים ותשמח להיפגש עימי למרות שהיא זוכרת כמה אני ביישנית כשזה מגיע לפגישה וכמה אני יכולה להילחץ. חשבתי מעט והסכמתי, בכל זאת היה בה משהו שמשך אותי. רק איתה הסכמתי להפעיל מצלמה תוך כדי והיא הפעילה את הדמיון שלי שעות נוספות. הגעתי לבית המלון בשעת ערב מאוחרת, מעלית 2, קומה 4, חדר 406 נקשתי קלות והמתנתי. רוני פתחה לי כשהיא לבושה בבגדיה החביבים עליה, בוקסר וגופיה לבנה. נבוכה מעט חייכתי, רוני חייכה בחזרה זזה הצידה פתחה את הדלת לרווחה מזמינה אותי להיכנס. נכנסתי מגרדת את אפי במבוכה. היא סגרה מאחורינו את הדלת. בנסיון לשבור את המבוכה פרסה רוני את זרועותיה לחיבוק, ואני, לא התאפקתי וחיבקתי חזרה. משהו בבחורה הזו הטריף אותי והוציא אותי מדעתי. היא גרמה למוח שלי לעבוד במרץ. ההגיון המצפון והמוסר נלחמו עם הגוף והתשוקה שרצו אותה. מגע עורה החלק היה ממכר חיוכה כבש וריח שיערה שיכר אותי. עמדנו חבוקות כך במשך כמה דקות. דופק שלא ברור של מי מאיתנו החל לעלות ואיתו חום נעים החל להתפשט. מצד אחד הייתי לחוצה ומצד שני סוף סוף הייתה לי הזדמנות אמיתית עם רוני. הרגשתי שהיא לא לוחצת אבל רוצה, רוצה שיקרה משהו בינינו. אז משכתי אותה לכיוון המיטה והשכבתי את שתינו מחובקות, משווה גבהים. סוף סוף אני מטר ו60 אסתכל לרוני המטר 74 בגובה העיינים. אצבעותי החלו ללטף את שיערה ירדו לפניה שירטטו את הקווים. חשתי את נשימותיה שעלו וירדו ככל שהמשכתי ונגעתי בה מודעת לכך שגם בתוכי מתחוללת סערה. דרך עיניה אפה ושפתיה. היא נשקה לאצבעותי. זה היה הסימן מבחינתי. הבנתי שאין דרך חזרה ושפתי החליפו את אצבעותי. נשקתי לה בעדינות מלטפת את שפתיה בשפתי מעמיקה לאט את הנשיקה עם הלשון שהחלה מלקקת שפה תחתונה מבקשת להיכנס לחקור את החלל. הרגשתי את גופה מחבק אותי. היא נצמדה אלי מחפשת מגע, נושמת דרכי. הנשיקה הפכה לסוערת כשאנחנו מוצצות ונוגסות אחת בשניה. זרועותי חיבקו אותה אלי אחזתי בשיערה ועיסיתי את האיזור בעוד שידי השניה ירדה לאורך גבה מלטפת במעגלים. העזתי וריפרפתי על ישבניה מה שגרר הפתעה מצידה. חפנתי אותם ולחצתי אלי. היא פיסקה את רגליה נצמדה אל יריכי לוחצת את עצמה אלי וידיה אוחזות בכתפי שורטות אותי מתחננת לעוד. ידי ירדו אט אט מטה אל שולי גופייתה ונכנסו פנימה נוגעות בעור שהחל מצטמרר ומזיע. היא משכה מעליה את הגופיה חושפת לעיני את שדיה שבמציאות נראו הרבה יותר גדולים ומפתים. העברתי את שפתי ממנה ועברתי לצווארה מנשקת את הדרך מטה מלקקת. הגעתי אל שדיה והתתחלתי למצוץ ולשאוב את אחד מהם אלי כשידי מעסה את השני. נצמדתי אליה וטעמתי את גופה לא שוכחת את שדה השני. ירדתי לבטן הנעימה שלה ונגסתי בצידיה. משכתי מטה את הבוקסר שלבשה ורוני ישר השמיעה צווחה. מגעי עליה בשילוב האוויר הקר שיגע אותה. עליתי חזרה ונישקתי אותה שוב. היא ביקשה ואני לא התנגדתי בשלב זה, כבר נתתי לה להסיר ממני גם את בגדי שלי. העמקתי את הנשיקה בינינו כמו שידעתי שאהבה. ידי האחת מחבקת אותה אלי מצמידה והשניה החלה ללטף אותה למטה מבקשת רשות להיכנס. הרטיבות שחשתי שם הייתה רבה. לא המתנתי הרבה. ורגליה כבר רעדו התחננו שאגע. אצבעותי נכנסו אליה אחת אחת והחלו לנוע בתוכה בתנועות ארוכות ועמוקות ממלאות אותה. היא כבלה את עצמה לגופי ונעה על אצבעותי במהירות תוך שהיא מתנשפת בכבדות. הרגשתי שאנחנו יכולות להתקדם והפכתי אותה על גבה היא לא התנגדה לי והביטה בי בעייניים רעבות. נישקתי את הדרך מטה והגעתי אל רגליה מנשקת כל אחת מהן. הפיסוק התרחב וידיה אחזו בי ודחפו אותי מטה עברתי בין יריכיה אחורי הברכיים השוקיים ובהונות הרגליים. מודעת לכך שתחושותיה נעות עכשיו בין גירוי לדגדוג. עליתי מעט מעלה וטעמתי אותה מלקקת ושואבת את הרטיבות אלי מנשקת אותה. רגליה נכרכו סביבי ואגנה נע במהירות. את שולי הסדין שאחזו ידיה בחוזקה החלפתי בידיי. תמכתי בה והמשכתי כך במשך דקות ארוכות. אני בתוכה והיא רוכבת על לשוני ומתענגת מכל שניה, מכל מגע. הודתי בתוכי ליושב במרומים שאף אחד לא מכיר אותנו בסביבה, אחרת היה מביך מאוד לצאת אח"כ לרחוב ולהיתקל למשל בשכנים שמכירים אותי... לפתע עייני קלטה על השידה דלידו חד כיווני. חייכתי אל רוני חיוך מבין ושואל והיא בתשובה משכה אותו במהירות לידיה. עליתי עליה והיא הלבישה אותו עלי. נשקתי לשפתיה בשניות וחדרתי לתוכה עימו באיטיות. מחבקת אותה בזרועותי נצמדת עם אגני מבקשת שתקבל אותי לתוכה. ורוני? או היא בהחלט קיבלה אותי מפסקת עוד יותר את רגליה מנסה בכל כוכה להתחבר אלי מחבקת את גופי לוחצת על ישבני שייצמד אליה יותר ויותר. אני מצידי המשכתי לענגה ולנוע בתוכה. עברתי לנשק את השקע שבין צווארה וכתפה והפכתי את שתינו. רציתי את שיערה החלק סביבי. שייפול על שתינו ויהווה סככה בינינו ובין העולם. ואז זה קרה! רוני גמרה ושטפה את שתינו במיציה וברעד.ליטפתי וחיבקתי אותה אלי נותנת לה להיאחז בי ולהירגע. המשכנו לדבר עד שעיינינו נעצמו מעצמן ונרדמנו כך מחובקות. למחרת כשהתעוררתי רוני השאירה לי מכתב על הכרית עם מילות תודה והבטחה לדבר עימי כמו תמיד במהלך היום בתוספת סמיילי. חייכתי לעצמי קמתי התארגנתי ונסעתי חזרה הביתה להמשך יומי.

פרק ב

שעת לילה מוקדמת בערך 11. אני כבר אחרי שגרת יומי עם המחשב הניד משתרעת במיטה הנוחה שלי מקשיבה להיום שהיה בערוץ 10. במהלך היום קיבלתי מייל מרוני בו כתבה שלא הפסיקה לחשוב עלי והיא כבר מחכה לפגישה בערב. והנה רוני התחברה למסנג'ר. "היי את פה?" כתבה לי. מיד עניתי לה "כן היי מה נשמע?" "בסדר יום ארוך, הכנס היה מעניין אך מתיש. מזל שנגמר" "אני שמחה שאת מרוצה" עניתי לה. "רגע איך את פה בעצם? הוא לא רצה יחס אחרי יומיים שלא היית בבית?" שאלתי אותה. "הרדמתי אותו אם את מבינה את כוונתי. ואמרתי לו שאצטרף יותר מאוחר למיטה. כי אני פשוט חייבת לסכם חומרים של הכנס לעבודה וזה ממש דחוף! בלע את זה כמו תמיד" ענתה והוסיפה קריצה. " הרדמת אה?" שאלתי משועשעת. "אני חייבת לציין שיש לך דרך מאוד מוזרה להרדים אנשים חח" "כן אבל דרך כייפית ונעימה! תודי!" ענתה לי מוציאה לשון דמונית. "אז איך את מסכמת את ה"כנס" שלנו?" שאלתי אותה בשובבות. "היה לך כייף? מעניין? עשיר?" "היה בעיקר חם! את מדהימה קרן, באמת! הרגשתי שאת מתיחסת אלי במן יראת כבוד כזו. מצד אחד כאילו אני עשויה חרסינה ומצד שני בכזו חושניות מסחררת חושים. אני זוכרת שסיפרת לי שכשאת מזיעה מספרים לך שהריח שלך מתוק ומשכר. וזה באמת כך! הריח שלך נשאר איתי לכל היום עלי בידיים ובשיער מרעיד לי את הלב. את עדינה וחמה היידיים שלך מלטפות יפות וענוגות כל כך. וכן את גם מקנה מן בטחון כזה. מי היה מאמין שאת הבחורה השקטה והביישנית שמדברים איתה במחשב או רואים ברחוב? אני כבר מתגעגעת ורוצה ומחכה להיפגש שוב! תסכימי לפגוש אותי שוב?" "טוב, את יודעת שפעם שמעתי שהחיים מלאי הפתעות!"עניתי לה בחיוך. "כן מלאי הפתעות נעימות ומתוקות. אני חייבת לציין." "ומה לגבי השאלה שלי?" הזכירה לי בציפיה דרוכה. חייכתי לעצמי ועניתי לה "לא הייתי יכולה להיות עדינה כל כך רכה וחמה אם לא היית משדרת לי שאת בוטחת בי. יותר מזה משדרת לי שאת זוכרת כמה אני נלחצת או מפחדת מהאינטימיות ולכן נותנת לי את החופש לבחור הכל. בטחון? זה הכל בזכותך! קבלי את מלוא הקרדיט! ולגבי שאלתך, כן, אני יותר מאשמח להיפגש איתך שוב! כייף לבלות איתך, בכנות. לא משנה איך אנחנו מבלות וכמה. חשובה האיכות, לווא דווקא הכמות." "אני שמחה שאת מרגישה כך" ענתה לי והוסיפה חיוך רחב. המשכנו לדבר עוד שעה ארוכה משוחחות על החיים, על פוליטיקה, על העבודה שלה. רוני, שעובדת בהיי-טק, סיפרה לי על כל מני פיתוחים שהיא עובדת עליהם. זוכרת היטב עד כמה הנושא הזה מעניין אותי, ועוד ועוד נושאים. כמובן שרוני ביקשה יפה וכך מצאנו עצמו נסחפות לסיבוב נוסף של טיפול. המילים שלי עטפו אותה גירו וסחפו את שתינו למערבולת של תחושות. הפעלנו מצלמה חיברתי אוזניות. וכך שבתי ושמעתי את נשימותיה ואנחותיה של רוני באוזני. התחושה הפליאה אותי. שמעתי אותה בעבר, אבל אחרי המפגש האמיתי שלנו לשמוע אותה שוב קיבל מן משמעות חדשה ממשית יותר עבורי. בסוף כאשר רוני הגיעה לסיפוקה והודתה לי מעומק ליבה ופרשנו לישון.

ליאם63

New member
../images/Emo8.gif

ליאם63

New member
להמשיך תמיד טוב

לגבי הצעות/הארות/הערות....
קטונתי
את עושה זאת היטב (לעניות דעתי ) מדוע ולמה עלי לתקן?

ליאם יקר

לגבי רעיונות- המוזה תקועה!:( לגבי תיקונים/הערות-אשמח לדעת הייכן ישנן שגיאות כתיב/חוסר זרימה בסיפור וכו'. מה דעתך?

ליאם63

New member
מבטיח

"לישון על זה" אשלח עדכונים בהמשך היום. לילה /בוקר טוב

פרק ג, מקווה שתהנו!

המפגש פרק ג בשבועיים האחרונים מאז נפגשתי עם רוני בבית המלון המשכנו לדבר כמעת על בסיס יומי. דיברנו על פוליטיקה על מה שקורה בעזה בכלל על המחאה החברתית. אבל לא שכחנו גם לדבר על עצמנו ואפילו על שטויות שמשודרות בטלויזיה. צחקנו וחייכנו אחת לשניה דרך הטלפון והמחשב. חולקות רגעים קסומים של שלווה בתוך השגרה היומיומית. שעות הבוקר המאוחרות, אני בעבודה ושקט. אין הרבה מה לעשות.... "טוב העיקר שאין אזעקות או רקטות" אני חושבת לעצמי ונזכרת במהלך סוף השבוע האחרון בו נשמעו אזעקות ונורו כ7 רקטות בערב אחד לכיוון הדרום באר שבע וסביבתה. לפתע הפלאפון שלי מצלצל. על המסך מתנוסס המספר של רוני. אני מחייכת לעצמי ועונה לה. "היי מה נשמע?" "אני בסדר. איך עברת את הסוף שבוע האחרון?" ענתה לי בשאלה משלה. דאגה צובעת את קולה. "שרדתי כרגיל אל תשכחי שאני מנוסה מעופרת יצוקה והאמת מנסה שלא להיכנס למתח ולקחת את העסק בקלות." עניתי לה מוסיפה חיוך מקווה שתשמע אותו דרך הטלפון. "אני שמחה לשמוע! איפה את?" ענתה לי ושאלה. "בעבודה, למה?" שאלתי והוספתי "לאן את נוסעת?" שומעת את רעשי הכביש ברקע. "האמת? אל תיבהלי אבל אני בדרכי אליך! בא לי להנעים לך את האווירה אחרי הימים האחרונים שחווית. נוציא אותך מטווח האש." ענתה ויכולתי לשמוע את החיוך והשובבות מתנוססים על שפתיה. "את יודעת מה? סבבה! מתאים לי!" עניתי לה. "אני יכולה לצאת לאיזה שעה וחצי ככה." "מצויין!" ענתה לי והוסיפה: "אז אייפה המשרד שלך?" הסברתי לה כיצד להגיע אלי וניתקנו. הודעתי לבוסית שאני יוצאת לכשעה פלוס וזמינה בנייד אם משהו דחוף. לקחתי את התיק וירדתי למטה מחכה לרוני בכניסה לבניין. אחרי כמה דקות ראיתי רכב מרווח ולבן מתקרב ומחנה על שפת המדרכה כשרוני בתוכו מחייכת אלי. "היי" היה כל מה שהצלחתי להגיד כשנכנסתי לרכבה הנוח מתיישבת בכיסא רך גדול ומפנק. רוני לצד ההגה עם שיער אסוף לקוקו לבשה שמלה בצבע כחול בעלת כתפיות דקות שהגיעה עד ברכיה. תחתיה מה שנראה כחזיה לבנה. זאת ניחשתי מצבע הכתפיות שבצבצו. מחשוף צנוע ולא בולט במיוחד רמז על שדיה אותם כבר הספקתי בעבר לטעום. חייכתי בתוכי שמחה לראות שזכרה כי אייני חובבת מחשופים. בסוף רגליה הארוכות והחלקות כפות רגליים הנועלות סנדלים נוחים אך אלגנטים. "את ניראת פשוט מעולה!" הצלחתי לבסוף לומר. "תודה" חייכה בחזרה. "אני אקבל חיבוק ונשיקה היום?" שאלה ופרסה את זרועותיה. בתשובה התקרבתי אליה חיבקתי בחוזקה שואפת את ריחה המתוק אל ראותי ונשקתי קלות על לחיה. בטחתי ברוני שתנווט את דרכינו והמשכתי להתבונן בה גם כשאותתה וחזרה אל הכביש. בכל הזדמנות שלחה לי חיוך דרך המראה. מטריפה את חושי. יצאנו מן העיר וטווח האש והגענו ליער שקט ונעים. רוני נסעה בין השבילים עד שהגענו לקבוצת עצים שיצרה סככה ומעט פרטיות. הרכב הוחנה ורוני יצאה פתחה את הבגז' ממנו נשלפו מזרון דק לא צר מדי וסדין. יצאתי אחריה מחייכת לעצמי רואה את הבאות. היא פרסה אותם בין העצים והתיישבה נשענת על אחד מהם מפסקת את רגליה ומזמינה אותי לשבת בחייקה. נענתי מיד נשענת עליה מרגישה את השקט מסביב את הציפורים את הרוח והשלווה. שדיה בגבי זרועותיה ורגליה חובקות אותי. היא הורידה את שפתיה ונשקה לצווארי שואפת את הריח ומצמידה אותי אליה. ידי האחת עזבה את ידייה שחיבוקו אותי כל העת ועברה ללטף את צווארה שיערה ופניה. הורדתי אותה אט אט מקרבת אלי ומרימה את ראשי אליה עד ששפתי טעמו שוב את שלה. נהנות מהמתיקות והרכות. הדופק עלה באיטיות והחלטתי לתפוש שליטה. הסתובבתי אליה ומיקמתי את שתינו כך ששתינו היינו בפיסוק מחבקות אחת את השניה ברגלינו וידיינו. העמקתי את הנשיקה מכניסה את לשוני ורוני בתגובה מצצה אותה השמיעה נשיפה לתוכי וחיזקה את אחיזתה בי. השכבתי אותה על המזרון ונשכבתי מעליה מלטפת את גופה עד שהגעתי לרגליה עולה מעט מעלה ונכנסת תחת שמלתה. הרגשתי את הרעד בגופה והסרתי באיטיות מיגעת את התחתונים ממנה. מרגישה את הרטיבות הרבה שמחכה לי. המשכתי עוד יותר מעלה עוברת דרך בטנה עד שהגעתי לחזייתה. פתחתי מאחורה ושחררתי את שדיה לחופשי. מכינה אותם, אותה, ולמעשה את שתינו למגע שפתי עליהם. היא הפכה את שתינו והתיישבה עלי מסירה בבהילות את שמלתה. ובלי לבקש רשות משכה את גופי אליה וחיבקה. ניצלתי את ההזדמנות וטעמתי את שדיה אחד אחד נהינת מהריח מטעם המתוק המשולב זיעה מהרכות והבשרניות גם יחד. היא משכה ממני את בגדי שלי, תחילה החולצה והחזיה ולאחריהם את המכנס והתחתון מטה והידקה את אחיזת גופה בשלי. משפשפת את עצמה עלי ומחפשת מגע שיספק אותה. הרטיבות החלה צובעת את בטני. הורדתי את אצבעותי ונכנסתי אליה בהדרגה. תחילה אצבע אחת וכשהרגשתי שהיא מוכנה ליותר הוספתי אצבע שניה ממלאת אותה. היא נשמה לתוכי נושכת את שפתי ומנשקת לסרוגין ידיה בגבי אוחזות בחוזקה כאילו כל חייה תלויים באחיזה זו ואילולא תעשה כן תיפול לתהום עמוקה. המשכתי לנוע בתוכה במשך דקות ארוכות ממלאת אותה ובעיקר מענגת. הפכתי את שתינו בשנית ומשכתי עצמי במורד צוווארה ובטנה ולבסוף הגעתי אל בין רגליה טועמת אותה וסופגת לתוכי את כל תחושותיה. כמה זמן היינו כך מחוברות אחת לשניה איני יודעת. שכחתי משאר היקום שכחתי מהמתח של הימים האחרונים שכחתי שאנחנו בכלל ביער ואולי מישהו כן יראה אותנו. התרכזתי רק בקולות ההנאה שרוני השמיעה, בתחושות של שתינו. עד שהיא רעדה, צעקה בקול ומשכה אותי אליה מתנשמת ומתנשפת. "תודה" לחשה לי "תודה?" שאלתי מתנשפת גם אני. "תודה לך! אחלה שינוי אווירה קיבלתי!" עניתי לה וחייכתי בסיפוק. אין ספק שזה היה במקום! "בכייף! מתי שאת רק רוצה!" ענתה לי. "אני אזכור!" השבתי לה עם חיוך שהפך קבוע. המשכנו לנוח עוד כמה זמן עד שהצצתי בשעה. "וואי עברו כבר איזה שלוש שעות! יש מצב שאת מחזירה אותי לעבודה?" שאלתי. "כן בטח!" ענתה. התלבשנו נכנסנו לרכב וחזרנו לבאר שבע. ליד המשרד נפרדנו לשלום בחיבוק ונשיקה. אבל עוד הספקתי לשמוע את הפלאפון של רוני מצלצל והיא ענתה לו מעט לחוצה. "אל תדאג! אני בסדר! נסעתי לבקר חברה. מה אני אשמה שאין קליטה? לא, לא יכולתי לענות! היא באזור תחת אש! מה אתה מתחרפן לי?" צעקה. "אני כבר בדרך חזרה!" "מצטערת אני חייבת לזוז. החבר התחרפן" הספיקה לומר. ונסעה. משאירה אותי בכניסה למשרד מסופקת מעט יותר רגועה אבל קצת מבולבלת ודואגת לה.

למעלה