המפגש !

המפגש !

שומרים ואופרים יקרים... נשמח לדעת מי יגיע בטוח! ומה ביכולתו להביא איתו. להלן רשימת הדברים שצריך: 2 מנגלים (אחד חייב להיות כשר) + ציוד למנגל גחלים פיתות בשרים סלטים כסאות שולחן שתיה חריפה שתיה קלה (אני אנסה לראות איך אני יכול לעזור עם זה, ולהביא הרבה...) משחקי חברה מחצלות או סדינים לשבת עליהם קרח ציידניות בכדי שנוכל ליצור את המפגש בהקדם, ובצורה נאותה, אנא רישמו ליצירת רשימה מסודרת מה אתם מביאים. נשמח שזה יהיה בשלושת הימים הקרובים.

מקומות ישיבה כבר מסודר. מה שחסר זה..

פיתות. בשרים . שתיה קלה וחריפה. וכיבוד סופי. הפוליסים כבר מסודרים מה שהם מביאים . אנא פעם אחת גם מהצד שלנו נהייה יותר מעורבים. אז כל אחד מה שמתאים לו שיציע בכדי שנעשה רשימה!!

GoldenEyes

Well-known member
מומין יא טרול

אם היית קורא זה ביום ראשון בדיוק בעוד שבוע בפארק גני יהושע תביא את עצמך ואת אתה יודע את מי (חחחחחחחחחח) סתם סתם יש רשימה תרשום מה אתה מביא

חתולהה

New member
גשם?...

אני מציעה לעקוב אחרי דיווחי פורום מזג האוויר בתפוז, כפי שזה נראה עכשיו, מזג האוויר לא יאפשר לנו להיות בגני יהושע..

syrus

New member
מביאים כיסאות - מה דעתכם על הפארק בהרצליה?

יש שם גם גישה מהרכבת... האפשרות השניה, פארק גני יהושע (גם מול הרכבת בתחנת האוניברסיטה)

כבר דאגנו לנושא כיסאות ושולחנות.

ועדין אני לא רואה אענות של דברים שאתם מביאים. עדין חסר בשרים . שתיה קלה+ חריפה.

syrus

New member
אפשרי להביא בני זוג..

קחו את זה בחשבון - רק לא אנשים שגולשים בצ'אט.

yosefgod

New member
אבדוק אם אוכל לאחר לעבודה,

במידה וכן - 40 חתיכות קבב עלי :) אתן פה תגובה מחר בסביבות אחה"צ - ערב לסגירה סופית.

yosefgod

New member
סגור, ביום ראשון אני בא עם 40 קבבים

ואיזה 3 חבילות נקניקיות הלאה... מי עוד? מה עוד?

למעלה