המפגש

טילי66

New member
המפגש

לצערי לא אוכל להגיע מחר אני פשוט חולה ממש מתאים לי זו תוספת נהדרת למצב רוח.אתמול לבעלי היה יום קשה היה מאוד עצבני הרביץ לעצמו ואני כמובן לא יכולה ללכת אליו טוב שיש ילדים.היום יום יותר רגוע כרגע הבן הצעיר אצלו יהיה טוב.יענקלה מקוה שבפעם הבאה אוכל להצטרף הכל בלי תוכניות שנאמר אנחנו מתכננים והוא צוחק מאיתנו.המשך יום טוב.תמי

תמי יקרה , החלמה מהירה

מאחלת לך שתבריאי מהר ותרגישי טוב. כנראה שכל מה שעובר עלייך בזמן האחרון מחליש את הגוף. אנו מקווה שבעלך יירגע עם הזמן ויתרגל למקום בו הוא נמצא חיבוקים ממני, טובה

מקוה שתרישי טוב למפגש בחיפה

כנראה אצטרף לחברות שנוסעות מת"א ברכבת אבל אם יהיה לך יותר נוח אוכל להסיע אותך לרכבת. אני מתכנן לחנות שם ואוכל להסיע אותך הביתה מהרכבת בחזרה.

תמי היקרה,

מקווה שאתנחה, ותרגישי טוב עד סוף היום, הגוף נותן את איתותיו למצבך הנפשי, אין מה לעשות זה התפרקות של עצבים ומתח תנוחי ותשמרי על עצמך, והכל יעבור במהירות, החלמה מהירה, נקווה שעד יום חמישי תרגישי טוב ונזכה לראותך בחיפה... "כולם נוסעים לחיפה חיפה חיפה..." שיר ילדות של החיפאיים...

hregev1

New member
תמי יקרה - החלמה מהירה

אין ספק שמתח רב כמו שאת עוברת עם האשפוז של בעלך, גורם לחולשה ואני מקוה שתהיי בריאה במהירות. לילה טוב והחלמה מהירה וברור להתראות חני

למעלה