המפגש

a n a t i 3 3

New member
חמודה את.....

נורא קל לבקר אחרים, נכון? הילה הציעה את ביתה למרות שהיא מטופלת בשני ילדים קטנים, כנראה שהחינוך שאת קיבלת לא העלה בך ולו לרגע את הרעיון אולי לנדב את ביתך?! במה את מאשימה את הילה? בזה שענתה בכנות ששעה מוקדמת לא נוחה לה? בגלל זה היא מתנשאת? על איזה יחס את מדברת? לא מכירה אותך, ואולי טוב שכך... ממליצה לך בפעם הבאה לפני שאת תוקפת אנשים תבדקי טוב טוב את עצמך! "נאה דורש, נאה מקיים" מאוד מקווה שלא יחסמו אותך וגם לא ימחקו.... יהיה נחמד שעוד אנשים יראו מי את ויזהרו! יום טוב חמודה

פאמקי

New member
לא אתעכב על התנהלות הדיאלוג...

נראה לי שאתן מבינות בעצמכן היכן זה הופך להיות לא נעים, ולא כל התלהמות דורשת התערבות "מנהלתית"... רוצה להגיב דווקא על העניין עצמו: יש מפגש! לאחת לא מתאימה השעה
, לשניה לא מתאימה התוכנית
, לשלישית לא מתאים התפריט
לאחרת לא מתאימה החברה
ולנוספת לא מתאים המיקום...
אי אפשר לענות על כל הציפיות. מי שיכולה, שתראה את ההזמנה עבורה. ומי שלא, תדאג להרים את המפגש הבא, ותתמודד עם זו שלא התאימה לה השעה
, עם זו שמבקרת את התוכנית, עם זו שמתלוננת על התפריט ועם זו שהחברה אינה נעימה לה... יקרות, עזבו אתכן ויכוחים והתנצחיות, יש מלחמה בחוץ, לא צריכות אותה בתוך הבית. מפגש זו יוזמה של נשים כאן, למען הנשים. אף אחת לא חייבת לעשות את זה, כשזה נעשה, קבלו זאת בברכה. מי שביקשה שעה אחרת, רק ניסתה לומר כמה המפגש הזה חשוב לה, ומי שיזמה ולקחה על עצמה את האירוח, רצתה לקיים ולאפשר את המפגש עם החברות. חצי הכוס המלאה יקרות, די עם הכעסים
.

a n a t i 3 3

New member
../images/Emo13.gif

"מטופלת בשני ילדים" - הכוונה אמא לשני ילדים :) אז כנראה לשתיכן מעניין ולא רק לך
בכל מקרה.... שתהייה לכן שנה אזרחית טובה

פאמקי

New member
"עדידי"...

ברוכה הבאה
. ממליצה שתתחילי עם הרשמה מסודרת. שם זמני לא מעורר אמון גדול
. מניחה שאח"כ המארגנות יפנו אלייך. ערב נפלא.

ר ו מ י 5

New member
את מלכה!!!

אותך לכנסת, לרחובות הסוערים, את שגרירת שלום אמיתית אהובה... את יקרה לי ואני מאד נהנית לקרוא את המילים הרכות והנכונות שלך, מסכימה עם כל מילה ואין לי מה להוסיף... רק חבל כל כך שאתן לא יכולות להגיע... אז אני מאחלת לכן ולכולן שנת 2009 בטוחה, שקטה ומענינת. שדברים יפים וטובים יקרו לכל אחת מאיתנו בשנה הזאת. חיבוק גדול ונדבר

meyrav a

New member
המפגש

בתור אחת שאירגנה מעט מפגשים , שאחד מהם היה ב
הצנוע. אני יודעת כמה זה חשוב לדעת כמה נשים תגענה , בכדי לארגן ולהתארגן בנכונה הכי טובה שאפשר
לכן אבקש - מקווה שאתן לא כועסות עלי - שרשרו /מסרים אישורי הגעה. סליחה מראש על ההתערבות

hila1972

New member
המפגש

היי בנות המפגש שלנו הולך ומתקרב וישנה הענות יפה. יום שישי 2.1.09 בשעה 22:00 בביתי הנחמד. אז ייאלה תתעוררנה שאר הבנות ועדכנו באם הנכן מגיעות. עד מחר אודיע לכל אחת מה היא צריכה להביא. (הסירו דאגה מלבכן לא נטריח אתכן קשה). כתובת מדוייקת תמסר במסרים.

פאמקי

New member
לא, בבקשה לא!

רק לא לכנסת!
מתוקה שלי את. תודה על המילים המפרגנות. ושזה לא יטעה אותך, אני יודעת להיות גם עוקצנית כשצריך, אך כאן זה תירגול מדהים בלא לתת לדברים לעצ'בן אותי,
ובינתיים, זה מאוד מצליח לי.

פאפי11

New member
למה השעה השתנתה?../images/Emo10.gif

ב 19:00 זה היה מעולה. אנחנו עם תינוקות וקשה לנו בשעה הזו. חבל... אם זה ב 22:00 אנחנו יורדות מזה...

למעלה