אני את שלי עשיתי...
L Looking4CoolName New member 27/12/05 #26 למה בלי תוכן אבל..? ../images/Emo46.gif הכדור כעת במגרש שלכן..
F Fairywitch New member 27/12/05 #35 נורא קר, מי תבוא עם מיני../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif אין פקאצות בפורום הזה
T ToryMaster New member 27/12/05 #37 ../images/Emo6.gif החלקת על השכל חומד, אני המצאתי את הפקציות מחדש וגידלתי את שתי בנותי להיות פקצות טובות בישראל.
../images/Emo6.gif החלקת על השכל חומד, אני המצאתי את הפקציות מחדש וגידלתי את שתי בנותי להיות פקצות טובות בישראל.
Y YaEloNeT New member 27/12/05 #60 חשבתי ששיה זה זכר../images/Emo12.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif
F Fairywitch New member 27/12/05 #59 ../images/Emo6.gifלא רוצה! אתן לא פקאצות../images/Emo70.gif או כנראה, לא פקאצות במובן הרגיל של המילה... שהרי יש לכן שכל ואתן יודעות לקרוא
../images/Emo6.gifלא רוצה! אתן לא פקאצות../images/Emo70.gif או כנראה, לא פקאצות במובן הרגיל של המילה... שהרי יש לכן שכל ואתן יודעות לקרוא
F Fairywitch New member 27/12/05 #67 אני פשוט מכירה כמה פקצות גזעיות../images/Emo5.gif ולא רוצה להכיר עוד מסרבת להאמין שאתן כאלה
A Aragollum New member 28/12/05 #84 כרגיל, אני מסכים../images/Emo122.gif אתן אולי מתלבשות כמו פקצות, אבל עצם זה שאתן לא סתומות כמו האבן-השלושה-לגובה-שניים-לרוחב-בקיר-של-הקלחת-הרותחת, עושה אתכן לא-פקצות.
כרגיל, אני מסכים../images/Emo122.gif אתן אולי מתלבשות כמו פקצות, אבל עצם זה שאתן לא סתומות כמו האבן-השלושה-לגובה-שניים-לרוחב-בקיר-של-הקלחת-הרותחת, עושה אתכן לא-פקצות.
T ToryMaster New member 28/12/05 #91 ../images/Emo4.gif טמטום זו תופעת לוואי של פקציות, זה לא מה שמגדיר אותה.
F Fairywitch New member 28/12/05 #88 כן, נו...../images/Emo6.gif פקאצה גזעית תלך עם מיני/גזרה נמוכה/בטן חשופה גם אם יש מינוס 20 מעלות. היא תשקשק ולא תוותר על לחשוף קצת חריץ ישבן או כל חלק בשרי אחר... מי שאינה פקאצה גזעית- אוהבת חצאיות מיני ומחשופים- אבל לא תהיה מוכנה לקבל דלקת ריאות בשביל זה. (או עם הגזרה הנמוכה- דלקת קרום התחת... ) *דלקת קרום התחת- משהו שהמצאתי הרגע *
כן, נו...../images/Emo6.gif פקאצה גזעית תלך עם מיני/גזרה נמוכה/בטן חשופה גם אם יש מינוס 20 מעלות. היא תשקשק ולא תוותר על לחשוף קצת חריץ ישבן או כל חלק בשרי אחר... מי שאינה פקאצה גזעית- אוהבת חצאיות מיני ומחשופים- אבל לא תהיה מוכנה לקבל דלקת ריאות בשביל זה. (או עם הגזרה הנמוכה- דלקת קרום התחת... ) *דלקת קרום התחת- משהו שהמצאתי הרגע *
Y YaEloNeT New member 26/12/05 #8 ../images/Emo45.gif:]]] ../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif יעל, עודמעט 16. אולי אבוא בחצאית מיני בהשפעת המשפחה הסקסית . ועוד יותר אולי אני אסתפר יום לפני. אז אם אתם רואים בלונדינית שצועקת על כל העולם לא להרוס לה את הפן-פקאצות-בגשם, זאת כנראה אני P:
../images/Emo45.gif:]]] ../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif יעל, עודמעט 16. אולי אבוא בחצאית מיני בהשפעת המשפחה הסקסית . ועוד יותר אולי אני אסתפר יום לפני. אז אם אתם רואים בלונדינית שצועקת על כל העולם לא להרוס לה את הפן-פקאצות-בגשם, זאת כנראה אני P:
L Looking4CoolName New member 26/12/05 #10 גמאת עם מיני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif *מנסה לסמן לך עם האמצע להסתכל לתגובה ששלחתי לויקי*
גמאת עם מיני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif *מנסה לסמן לך עם האמצע להסתכל לתגובה ששלחתי לויקי*
F Fairywitch New member 27/12/05 #72 מילא מיני- הדבר הכי מחריד שקיים בשנתיים האחרונות זה הגזרות הנמוכות (נמוכות עד לא קיימות בכלל ), שחושפות לי דברים שאני ממש לא רוצה לראות
מילא מיני- הדבר הכי מחריד שקיים בשנתיים האחרונות זה הגזרות הנמוכות (נמוכות עד לא קיימות בכלל ), שחושפות לי דברים שאני ממש לא רוצה לראות