המפגש

LuLuLu iT

New member
או, אני אקפוץ~../images/Emo139.gif

לראות מי זוכר אותי מהמפגש הקודם. אני בכלמקרה אהיה בעריאלי, אז למה לא.

LuLuLu iT

New member
אפשר להציע קלגרון? ../images/Emo9.gif../images/Emo139.gif

זה תמיד שימושי איתך, איזה כיף. ^-^

nateli92

New member
אני חושבת שאני אבוא../images/Emo45.gif

שם: נטלי גיל: עוד 5 ימים 14 (-: וזהו.. חח מקווה שיהיה נחמד.. אולי אני גם אביא חברה שלי.

rds15

New member
סביר להניח שלא

יש כנס באפי באותו יום. אבל אולי אני אקפוץ לעזריאלי ואראה אתכם. בכל מקרה - רן, כמעט חוקי.

יכול להיות../images/Emo45.gif

נראה מה אמא שלי תחליט, ואני מביאה איתי חברה. עכשיו, המפגש הזה ושל סופרים ומשוררים צעירים זה בדיוק באותה שעה, אז אם אני אבוא אני אצטרך ללכת לאחד קודם ולהצטרף לשני אחכ, אז אני אצטרך לדעת לאן פניכם מועדות, או טלפון של מישהו.

MuzicMan168

New member
שמעתי יש מיני אז אני בא!

שם : דוד גיל : 16 לבוש : בטח ג'ינס וחולצה ונעליים בעזריאלי נכון?

אבל בבא אני אבוא??

מה זה אומר? על מדים? ממתי את בצבא? חחח, יא זקנה..! *אנילאקטין
*

../images/Emo31.gif אבל תהנו

אני לא מגיעה מהרבה סיבות, אבל הסיבה העיקרית זה שאם אגיע אממ... זה עלול להפוך ל...מפגש טראומתי לכולם
אני בשמירת הריון, ואם אגיע למפגש זה עלול פשוט להיות מפגש לידה
אולי במפגש הבא אגיע עם ה

../images/Emo12.gif וואלה...

זאת את עם הבעל שקורא עכשיו ת'ספר, לא
תמיד חשבתי שאת נערה... 15-18..

יש לי ../images/Emo108.gif../images/Emo8.gif

סתם יש לי בייבי, (אלא מה?!) לא אומרים עדיין לאף אחד, אבל מה שבטוח זה מתחיל ב... נ': נסיך/ה חצוי/ת הדם
כן, זה אני עם הבעל (פעם הייתי בת 15-18) בינתיים הוא גמר לקרוא והיתה לו ממש הפתעה בסוף, (לא טובה) הוא אמר שזה סוף מוזר. מסכימה איתו בכל אופן, תודה, הריון קל זה כבר לא יהיה, בגלל שאני בשמירה (מה שאומר שאי אפשר להסתובב יותר מדי, אפילו לצאת לרופא לבדיקה זה מבצע) אני מבלה בקריאת הספר ובדיונים פה בפורום להעביר את הזמן. מצאתי שפה יותר נחמד ומעניין מאשר בפורום הריון (שגם שם אני מבלה אבל בעיקר קוראת) פשוט שם כל היום מקטרים ומתלוננים... וזה לא ממש מעניין, גם לי יש מה לקטר ולהתלונן, אבל זה די נמאס. פה יש דיונים מעניינים, שעוזרים להעביר את הזמן

למעלה