המפגש

waizman1

New member
המפגש../images/Emo70.gif

אז ככה... למירבי וחיים המדהימים : תודה על האירוח שכמו תמיד חם , עוטף ומחבק
- ככל שהיה אתמול "צפוף" יותר הרגשנו טוב יותר! אין ספק שהמעגלים גודלים ממפגש למפגש... לשי לי
המתוקה שלקחה חלק לא קטן באירגון המשלוחים...תודה רבה! לליבי שהסתובבה בין כולנו ו"ביקשה לעבור"...תודה שהעצמת את התחושה לדבר כל כך ניפלא ! לכל חברי הפורום (גם הנסתרים) תודה ששיתפתם וריגשתם. לענת רן ואיתמר המלך
- אין עליכם
ריגשתם את כולם
בהצלחה לכולם
ושוב תודה למירב המדהימה שבת שלום אילנית

MAMALY

New member
היה כייף../images/Emo51.gif

קודם כל תודות לשי לי שבלעדיה לא היו מגיעים משלוחי המנות ליעדם, כל ביקורת שלך נרשמה ותטופל בהקדם
לתומר שכיבד בנוכחותו העליזה תמיד (גם ברגעי חוזה) את הארוע לאיתמר אורח הכבוד!!!!!1 וההורים שלו והפונדקאית שלו שבאמת זה היה מאוד מרגש שירני - תמיד עונג להיות בחברתך
לכל אלו שקיבלו פנים מאחורי המסנג'ר ודפי הפורום למירבי וחיים (תקנו בית יותר גדול אי אפשר ככה
) אם אפ שר היה להביא מתנה למירב הייתי נותנת לך כמה שעות נוספות ביממה בעיקר לישון.... היה מקסים כתמיד

איה 30

New member
המפגש../images/Emo24.gif

המפגש היה מדהים ומרגש מאד מאד,תודה רבה למירב ולחיים על האירוח הנעים.ולשי לי המתוקה שתיקתקה את עניין משלוחי המנות.....והיו לא מעט מרגש כל פעם מחדש לראות את כל הזוגות והפונדקאיות שלוקחים חלק בתהליך מדהים כזה. תודה רבה לזוג שלי ,שאתם כאלה מקסימים,מאחלת לכם שיהיה רק טוב ,ושיצליח לנו כבר,בעזרת השם. מירבי-את אחת יחידה ומיוחדת,אוהבת אותך מאד. שיהיה לכולם שבת שלום,ובהצלחה בכל שלב בו אתם נמצאים. אוהבת איה

מירבי*

New member
תודה לכולם../images/Emo24.gif

קשה לסכם ערב נפלא כזה, אנסה בכל זאת. תודה גדולה לכל האנשים היקרים שלמרות מזג האוויר הסוער הגיעו אתמול בערב למפגש. תודה מיוחדת מגיעה לענת ורן ההורים הטריים של איתמר המתוק שעטפו אותו היטב והגיעו איתו למפגש, אני מאוד מעריכה אתכם על זה, איתמר מקסים ואני מאחלת לכם להנות ממנו בכל רגע יותר ויותר. תודה לזוגות שהגיעו מרחוק, מאילת, מכרמיאל.. תודה לכולם על משלוחי המנות המושקעים, על המאכלים הטעימים שהבאתם, על כך ששיתפתם את כולנו במה שאתם עוברים, על העצות החכמות ששמענו. אחה"צ כשהגשם התחזק וירד ברד, הבנתי שלא נוכל להשתמש בחצר ונצטופף בבית, היה מרגש לראות את כולם יושבים צפוף וקרוב, אף פעם לא האמנתי שהסלון שלי יכיל קרוב ל-100 אנשים. תודה לכולם

ליאת sbn

New member
לכול בנות הפורום ולמשפחות ../images/Emo39.gif

|שמי ליאת בן איזגי ואני חדשה בפרום { כותבת גם בשם בעלי היקר רוני } , אנחנו הורים עתידיים הנמצאים בשלב של חתימה לפני הועדה בה' , ומצפים שזה יהיה מהר וכמובן שיש לנו כבר שיש לנו שידוך מדהים בשם רעיה . השמח להתכתב עים עוד משפחות שעברו ושעוברים את חוויה כמובן לכול המעוניין אני כן . בהצלחה לכולם ליאת ורוני בן איזגי .
|

לליאת ורוני ברוכים הבאים לפורום../images/Emo140.gif

ראשית נעים מאד
אנחנו משפחה מאושרת 1
מאחלים לכם דרך צלחה במהמשך

fridman1

New member
תודה רבה על המפגש המרגש ../images/Emo24.gif

המפגש היה מדהים !!! בניגוד לקור העז שהיה בחוץ, ביתכם, כמו תמיד, היה חם ונעים וטעים ומרגש. מירב , חיים שי-לי וליבי - תודה רבה על האירוח החם. היה ממש כייף לפגוש את חברינו לסירה. יצאנו מחוזקים. לפגוש את יורש העצר של ענת ורן
מחכים כבר למפגש הבא בהצלחה לכולם מירב את פשוט מלאכית מ ד ה י מ ה!!! תודה רבה, טלי ועומר

../images/Emo51.gif על עוד מפגש נפלא!

אין מילים למירב ולחיים על האירוח המושלם. שוב קיבלנו זריקת עידוד והמון כוח להמשיך!

למעלה