המפגש

shirakl

New member
המפגש ../images/Emo47.gif

בשל תוצאות הסקר שהן די מוחלטות, החלטנו באופן סופי ש... המפגש יערך ביום חמישי ה - 24.7 (יום חמישי הבא)
מקום המפגש: הגג של קניון עזריאלי (הקומה השלישית בחוץ..) - נפגשים שם ויעל צל תגיע עם שלט ענק שיעזור לכולם למצוא אותנו
שעת המפגש: 17.30 אחה"צ
יעל צל תגיע עם השלט למקום המפגש כבר ב17.15
הערות נוספות:
אנחנו מודעים לעובדה שרוב הסיכויים שלא נספיק לחזור הביתה בזמן כדי לראות משחק החיים
תבקשו מההורים להקליט לכם או תראו את השידור החוזר
אנחנו פשוט רוצים לערוך את המפגש בשעות שכבר אין שמש חזקה על הגג
כל מי שמתכוון לבוא מתבקש לשלוח מסר לתיבת המסרים שלי ולאשר את הגעתו, זאת על מנת שזה יהיה מסודר ושנוכל לדעת פחות או יותר כמה באים ומי
אני מבקשת מכולם להעלות רעיונות למשחקים ופעילויות עבור המפגש, ובכלל - כל הצעה שעולה במוחכם - נא לשרשר אותה מתחת להודעה זו
הודעה זו היא סופית ותכנית המפגש כפי שהוגה בה לא ניתנת לשינויים

BryNicky

New member
../images/Emo41.gifיווווו שני - כנסי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

גמני יהייה באילת בתאריך הזההההה!!!! איזה בית מלון את?? תביאי את האיי סי קיו שלךךךךךךךךך

shani yakovian

New member
אז ככה .....

האי סי קיו שלי הוא
130586762 זה על שם אחי... (עומרי) בת כמה ד"א ? אני בת 17 וחצי...

יעל צל

New member
רעיונות

* אם יש אנשים שמכירים אחד את השני ורוצים להציג איזה סצינה מהסדרה... * טריוויה על הסדרה והשחקנים ובלי שום קשר אל תשכחו להביא בקבוק מים או שתייה אחרת כי חם! חכם בשמש ראש גדול....

היי../images/Emo4.gif

היי..אני ממש רוצה לבוא למפגש השולט הזה
אבל בדיוק ביום הזה אני עוברת לגור בקיסריה.. אני עכשיו גרה בקיבוץ בארי(דרום) ואני עוברת לגור בקיסריה (צפון) בדיוק מתי שהמפגש מתקיים
יש אפשרות לשינוי תאריך? כאילו שהשעה והמקום יישארו רק קצת יותר מאו חר או יותר מוקדם? פליזזזזזזזז

סורי אני לא יכול לבוא../images/Emo4.gif

אני בדיוק באותו יום חוזר מהמחנה קיץ

m G m

New member
לא את לא רצויה

חחחחחח סתם בובה!
ברור שרוצים! כולם מוזמנים בהמוניהם

shirakl

New member
מק../images/Emo78.gif

הרי בטוח יש כאלה שלא ראו את זה עדיין

m G m

New member
../images/Emo41.gifאוף...../images/Emo178.gif

מה זה פתאום כולם לא באים???
כשדיברו על זה כולם מה זה התלהבו ופתאום שקובעים ויש תאריך והעיניינים מתחילים לזוז כל אחד עם הסיבה שלו...

flowers girl

New member
גם אני לא אוכל להגיע..../images/Emo26.gif

אמרתי לכם שאני לא יכולה להגיע בימי חמישי.. מצטערת..

אני באה!!../images/Emo6.gif

ויש לי הצעה: כולם להביא (במידה ויש להם) תמונות או חתימות של השחקנים!! אפשר למכור, להראות (להשוויץ!!)!! לי למשל יש תמונות למרות שהן "קצת" עקומות בטירוף!!

אני לא יכולה לבוא../images/Emo7.gif

זה רחוק לי מדי ואין לי איך להגיע כי לא ירשו לי באוטובוס או ברכבת...

למעלה