המפגש

Mאיה

New member
המפגש ../images/Emo23.gif

איך לתאר את התחושה שעוברת בי כעת? איך לתת לכם להרגיש את פעימות הלב? איך עושים זאת? פגשתי אותכם היום, רק לפני שעות ספורות נפרדנו.... שתיקה עוטפת אותי. מין שלווה כזאת, עם חיוך על הפנים. עיניי הביטו בעינכם וראו כנות מדהימה, ראו ניצוץ מיוחד בכל אחד ואחת מכם. ידיי נגעו בידיכם וחשו את המגע המלטף, את ההיסוס ועימו החיבה. זרועותיכם עטפו אותי בחיבוק גדול, שחימם לי את הלב, שהעביר את האהבה העמוקה והאמיתית שיש בכם. זה גרם לי להבין שהקסם שאפף את הפורום הזה בשבועות האחרונים, האנשים המקסימים שראיתי בכם מעבר למילים...אתם פשוט קיימים! אתם כל כך מציאותיים! אתם כל כך כנים, כל כך אמיתיים! כל כך מלאי אהבה!...ואהבתי כל רגע וכל דקה במחיצתכם...והיה קשה להיפרד..וניפרדתי כי ידעתי שעוד נשוב במהרה להיפגש. כן, היססתי בתחילה האם להגיע, למרות שכל כך רציתי לפגוש את האנשים מאחורי המילים. פחדתי- עתה אני יכולה להודות. פחדתי מהפגישה, פחדתי שהכל ישתנה אחריה, פחדתי שהפגישה לא תזרום, שלא נתחבר...פחדתי שהכל כאן יתגלה כאשליה, כי איך אפשר להסביר כמויות כל כך רבות של אהבה?...פשוט פחדתי!...אבל החלטתי שאני מתמודדת עם הפחד. שאני מגיעה. ומה אומר? אני כל כך שמחה שהגעתי, כל כך שמחה שהתמודדתי עם הפחד, כל כך שמחה שפגשתי אותכם, אתם בדיוק כמו שהבטחתם, ואפילו יותר!!... טל וסרמן- אותך לא ממש היכרתי, כי לא התכתבנו ביננו הרבה...אולי אף מעט מאוד. וכל כך התחברתי אלייך, נגעת לי בלב, ואני יכולה לאמר שאני מעריצה אותך, נתת לי משהו היום! הענקת לי מאישיותך המדהימה. סיוון- משפט המפתח שלנו לגביי סיוון היה:" את מדברת בדיוק כמו שאת כותבת"...כך אני מתארת את סיוון, הבחורה פשוט מקסימה, מתוקה, חייכנית. סיוונוש, כל כך היה כייף ונפלא לראות אותך מחייכת ללא סוף, יש לך חיוך מקסים- אל תפסיקי לעולם!!!..נו, הכנתי לך הפתעה לפתוח איתה את הבוקר של יום ראשון?, לפתוח את תחילת השבוע?...שלא תגידי שלא חושבים עלייך!
מתגעגעת כבר לחבק אותך שוב...(לקח לך קצת זמן...) מיכל,דיפ אושיין, נסיכה- כל כך הרבה שמות לבחורה אחת!...תאמיני לי, את ראויה לכל אחד מהשמות הללו, כל כך "מתלבשים" עלייך השמות הללו...ולאחר אתמול, מול הים, הבנתי את החלפת הניק ל"דיפ אושין"...מיכלוש, כמה אופטימיות ושלווה יש בך, כמה שקט נפשי ועם זאת, כמה אהבה וחום, כמה פתיחות..הצלחת לשחרר את כולנו מההתרגשות, נפתחת בפנינו וגרמת לכולנו להסיר את החומות ולזרום עם המפגש...את נתת לנו את ההתחלה, בדרך המיוחדת שלך. דויד אנגלר- איזו סקרנות הייתה לי לגביי הבחור, כל כך רציתי לפגוש אותו. להכיר את ה"נודניק" הזה שמצ´וטט בפורום עם עצמו
(ומצליח להצחיק אותי!)..דויד, תודה רבה ממני אישית על אירגון הערב הזה, תודה על הדחיפה...בלעדייך לא היינו נפגשים. ואני כל כך שמחה שפגשתי אותך, אני כל כך שמחה על ההזדמנות להכיר אותך, בעיניי אתה מיוחד, כל כך רגיש, כל כך כן. אתה שאוהב לעזור ולהעניק...תודה על ההזדמנות להכירך, הזדמנות שנוצרה על ידך. בן טל שחר- מה אפשר לאמר לך שעדיין לא אמרתי בעבר. כן, דיברנו בטלפון לפני המפגש, וכבר שם הוקסמתי ממך. ואז מגיע רגע המפגש...ו...בן הוא פשוט בן!! כן, האדם הזה שכותב על אהבה, על מגע, על רגש, על נתינה...אתה, שכשאני קוראת את דברייך אני שואלת את עצמי כמה אהבה יש באדם אחד?..אתה שלא הפסקת להעניק תחושה נעימה ובטוחה לכולנו. כבר כתבתי לך שבעיניי אתה ראוי לתואר "איש האהבה". היום הוכחת זאת. אני כל כך שמחה ששכנעת אותי לבוא למפגש, שגרמת לי להתמודד עם הפחד ולגבור עליו. הביחד שלנו כחבורה נראה כל כך טבעי והמון בזכותך!...תודה על מי שאתה ועל שנתת לנו את הזכות להכירך. כן, נהניתי מאוד. וכעת בבוקר שכזה אין מאושרת ממני. אני כבר מצפה לפגוש את כולכם שוב, ומקווה שיצטרפו אלינו יתר החברים כאן. ה"שד" הוא לא נורא, ואפילו ניתן לאמר שזהו "שד" נפלא!...מה נותר לי לאמר מבלבד: אני מקנאה בנו!!! נתתם לי מתנה לחג האהבה(ואף פעם לא מאוחר)..נתתם לי אותכם! אוהבת אותכם המוןןןןן, כבר מתגעגעת, שולחת לכם המון נשיקות וחיבוקים...אתם כבר לא צריכים לדמיין, אתם לבטח זוכרים את המגע...(אז, תרגישו...!) החברה שלכם, Mאיה.

Mאיה וואו ממש דמעות בעיניים

התרגשתי לקרוא, איך תיארת בהמון אהבה את מה שקלטת מכל נשמה טהורה בפורום. ממש מעורר קנאה ורצון עז לחבק את כולכם
בחיים אני ממש ממש בישנית-אבל הבטחה ביום שאפגוש אותכם בחיים-וזה יקרה אם רק תרצו, אחבק אותכם על אמת. אתם ממש מדבקים באושר שלכם, מאיה הדיווח על המפגש היה מקסים, תודה לך. ממש תיארת בצורה כזו אמיתית את רגשותייך, שהצלחת להעביר לפחות אלי את הרגשות מעבר למילים. שיהיה יום מאושר רחל-נשמה

deep ocean

New member
ואוו, Mאיה- זה מקסים!!! ../images/Emo25.gif

איזה כיף שאת שולחת חיבוק ואני יודעת את טעמו ותחושתו..... :) אוהבת מיכלי

למעלה