חחחחחחח
ש שלומיתת New member 27/2/07 #48 טחח "רק" קלאסית וחשמלית?! ואתה עוד מתלונן?!! יש לי איזה קלאסית מעפנה כזאתי..וחלום קטן לחשמלית..
ב בת אלי91 New member 27/2/07 #50 חחח תכל'ס.. אם אתה כ''כ רוצה אקוסטית תמיד אפשר להתחלף.. אני אשיג לך אקוסטית ואתה תביא לי את החשמליתP:
חחח תכל'ס.. אם אתה כ''כ רוצה אקוסטית תמיד אפשר להתחלף.. אני אשיג לך אקוסטית ואתה תביא לי את החשמליתP:
T timon12 New member 28/2/07 #53 זו קצת בעיה.. כי.. אני רוצה גם וגם! לא מוותר על החשמלית שלי. היא יפה מדיי. ואני רוצה גם אקוסטית. פשוט אין לי כח לחכות ליומולדת שיקנו לי!
זו קצת בעיה.. כי.. אני רוצה גם וגם! לא מוותר על החשמלית שלי. היא יפה מדיי. ואני רוצה גם אקוסטית. פשוט אין לי כח לחכות ליומולדת שיקנו לי!
T timon12 New member 28/2/07 #65 חחח לא הבנתי. ואם היית מתחברת למסנג'ר מדיי פעם הייתי יכול לספר הרבה יותר=]
ש שלומיתת New member 28/2/07 #61 ראיתם כ-מ-ה כפרוט עליי?!!? ביום אחדג הבאתי את שתי הפאקצות שלא מראות פה ת'פרצוף שלהן..D: איאיאיאיאD:
M mayam15 New member 27/2/07 #36 אולי אני אהיה שם בעזריאלי ממ אז אולי אני אראה אותכם :] אם מישהו פה בכלל יודע מי אני P:
A Alaithlos New member 28/2/07 #56 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifנכון לעכשיו..../images/Emo15.gif ה לוקח ובגדול. אלא אם יהיה פה חתיכת מהפך: ביום ראשון יותקיים פורימפגש פורום סינרגיה.. ^^
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifנכון לעכשיו..../images/Emo15.gif ה לוקח ובגדול. אלא אם יהיה פה חתיכת מהפך: ביום ראשון יותקיים פורימפגש פורום סינרגיה.. ^^
ש שלומיתת New member 28/2/07 #62 טטטטטטטטטטטטטטחחח../images/Emo209.gif זה בגלל שלא שמנו לבל להוראותP:
י יוני 17 היחיד New member 1/3/07 #68 כדאי לי לבוא? כי מצד אחד אני לא מכיר אפחד מכם. ואני לבד.... אם אני בא אז אולי אני יבוא עם חבר שגם מעריץ את סינרגיה. כי לבוא לבד זה באסה. אני לא יודע לבוא...אוףףף
כדאי לי לבוא? כי מצד אחד אני לא מכיר אפחד מכם. ואני לבד.... אם אני בא אז אולי אני יבוא עם חבר שגם מעריץ את סינרגיה. כי לבוא לבד זה באסה. אני לא יודע לבוא...אוףףף