:O את לא ראית את הצ'ק ששמתי לך בארנק?!:O זאת כבר אשמתך מותק :) זה לא פוטר אותך מלקנות לי, מצטערתP:
ב בת אלי91 New member 27/2/07 #45 :O את לא ראית את הצ'ק ששמתי לך בארנק?!:O זאת כבר אשמתך מותק זה לא פוטר אותך מלקנות לי, מצטערתP:
ש שלומיתת New member 28/2/07 #57 חחחחחחחחחחחחחחחחחח שניה אני אבדוק אה לא,אין אולי השתמשתי בו חיחיחיחיD:
A Alaithlos New member 27/2/07 #40 ויבוא לך לנסוע..../images/Emo15.gif אז בת-אל, כדאי שתכיני את האוזניים האלה..
T timon12 New member 27/2/07 #43 יש לך גיטרה אקוסטית?! גמאניי רוצה!! יש לי רק קלאסית וחשמלית! אני רוצה אקוסטית מתחברת למגבר.. צליל הכי יפה!
יש לך גיטרה אקוסטית?! גמאניי רוצה!! יש לי רק קלאסית וחשמלית! אני רוצה אקוסטית מתחברת למגבר.. צליל הכי יפה!
ב בת אלי91 New member 27/2/07 #46 לי אין :/ יש לי קלאסית וזהו.. אני בשאיפה לקנות מתישהו חשמלית (כן בטח) בגלל זה שלומית צריכה לקנות לי!P:
לי אין :/ יש לי קלאסית וזהו.. אני בשאיפה לקנות מתישהו חשמלית (כן בטח) בגלל זה שלומית צריכה לקנות לי!P:
ב בת אלי91 New member 27/2/07 #49 :/ החברות של היום הן לא אלה שהיו פעם... P: טוב אז במקום זה מה דעתך להשיג לנו דרך להגיע לבית קשת במוצ''ש?
:/ החברות של היום הן לא אלה שהיו פעם... P: טוב אז במקום זה מה דעתך להשיג לנו דרך להגיע לבית קשת במוצ''ש?