אשמח לבוא, אבל זקוקה לטרמפ משהי מגיעה מאזור השרון?
ל לי מ ו ר New member 10/11/03 #40 אוכל... מי מביאה מה? כל אחת יכולה להתפקד במה שמתאים לה להכין, ונראה אם חסר לנו משהו. מציעה שנלך על אוכל חלבי.
אוכל... מי מביאה מה? כל אחת יכולה להתפקד במה שמתאים לה להכין, ונראה אם חסר לנו משהו. מציעה שנלך על אוכל חלבי.
ל לי מ ו ר New member 10/11/03 #42 צריך... שתייה, כלים חד פעמיים, (גם סכו"ם), פשטידות, סלטים..... אני מעדיםה שכל אחת תבחר מה יותר קל לה להביא, ושתרשום לי, כאן או במסרים.
צריך... שתייה, כלים חד פעמיים, (גם סכו"ם), פשטידות, סלטים..... אני מעדיםה שכל אחת תבחר מה יותר קל לה להביא, ושתרשום לי, כאן או במסרים.
ש שמחה על התמיכה New member 10/11/03 #52 במידה ואצליח להגיע - מביאה... שתיה, עוגה (קנויה כמובן), פירות... אם לא מתאים תודיעו לי בזמן שאוכל לקנות משהו אחר...
במידה ואצליח להגיע - מביאה... שתיה, עוגה (קנויה כמובן), פירות... אם לא מתאים תודיעו לי בזמן שאוכל לקנות משהו אחר...
ת תמר27 New member 10/11/03 #49 ../images/Emo26.gif בבקשה אם משהי יכולה לקבוע איתי לטרמפ מחיפה , או מהקריות.
ת תמר27 New member 10/11/03 #50 ולגבי הכיבוד - אני יכולה להביא איזה חדפעמי שתגידו. אם עדיף משו אחר - רק תגידו. (בקבוקים אני לא יכולה, כי בלי רכב זו בטח תהיה בעיה לסחוב)
ולגבי הכיבוד - אני יכולה להביא איזה חדפעמי שתגידו. אם עדיף משו אחר - רק תגידו. (בקבוקים אני לא יכולה, כי בלי רכב זו בטח תהיה בעיה לסחוב)
ש שמחה על התמיכה New member 10/11/03 #51 אוי תמר, אחרי ששלחתי את המסר ראיתי את ההודעה הזו שלך.... נראה לי ששתינו נתקענו באמצע הדרך
ת תמר27 New member 10/11/03 #53 אוייש סליחה שאני מנדנדת... אבל הרגע קלטתי שטרמפ מהקריות לא ממש יעזור - כלומר הוא יעזור כדי להגיע אבל איך בדיוק אני אמורה לחזור בלילה ??? (-אלא אם לימור מזמינה אותי להישאר לישון ) אנל'א מבינה אף אחת מחיפה לא באה ???????? בבקשה, אני כל כך רוצה להגיע למפגש הזה
אוייש סליחה שאני מנדנדת... אבל הרגע קלטתי שטרמפ מהקריות לא ממש יעזור - כלומר הוא יעזור כדי להגיע אבל איך בדיוק אני אמורה לחזור בלילה ??? (-אלא אם לימור מזמינה אותי להישאר לישון ) אנל'א מבינה אף אחת מחיפה לא באה ???????? בבקשה, אני כל כך רוצה להגיע למפגש הזה
ב באמונה New member 10/11/03 #55 אם נמצא טרמפ אני מניחה שההורים שלי בע"ה יאספו אותי מהקריות במידה ולא יהיה עד חיפה...אז אם תרצי נוכל להקפיץ אותך, את יכולה למסור לי מסר לאן את צריכה וזה נראה לי בסדר.בלי נדר אני
אם נמצא טרמפ אני מניחה שההורים שלי בע"ה יאספו אותי מהקריות במידה ולא יהיה עד חיפה...אז אם תרצי נוכל להקפיץ אותך, את יכולה למסור לי מסר לאן את צריכה וזה נראה לי בסדר.בלי נדר אני
ב באמונה New member 10/11/03 #56 לכל בעלות הזכרון המושלם... אני אכן מאצבע הגליל פשוט אני אצל אבאמא באזור חיפה לכמה ימים...