המפגש

תמרלה

New member
איפה לימור? מי יודע פרטים על המפגש

מי יודע באיזו שעה המפגש? איך מגיעים? מה קורה? והאם יש מישהי שמגיעה מאזור קרית שמונה?

תמרלה

New member
פרטים למפגש../images/Emo39.gif

מחר יום שלישי 11.11.03 בשעה : 17:30 אצל לימור ( פרטים איך להגיע לפנות במסרים ) להביא אוכל ומצב רוח טוב מקוה שהמחשב של לימור יתוקן -בשביל מי שצריכה פרטים איך להגיע!! במידה ולא תפנו אלי תמר

תמרלה

New member
המפגש היום איזה כייף!

תביאו מה שאתן רוצות למפגש , האוכל זה דבר שולי.. וכל דבר טעים יתקבל בברכה, מכיון שיש בנות ששומרות כשר,בבקשה תשתדלו להביא דברים כשריםומי ששומרת כשרות בבית ויכולה להביא משהו ביתי -פשטידה, עוגה, סלט חם..מה שבא לכן -מוזמנת להכין ולהביא ולא לשכוח להביא מצב רוח טוב...כלי נגינה ו....ס..ת..ם

בע"ה אביא פיצוחים

אם יסתדר לי מבחינה לוגיסטית, אני צריכה לצאת מוקדם מאוד מהבית אם לא אספיק לקנות אביא משהו שיש לי בבית

GALAULI

New member
../images/Emo5.gifאני מקנאה!!!!

כן בדיוק
אני מתה להגיע אבל זה רחוק לי ולא מצליחה להסתדר על טרמפ....... אני ממודיעין שזה אמצע לבנות י-ם והמרכז...אז מה דעתכן שנארגן מפגש גם אנחנו כאן????
בכיף אפשר אצלי איזה ערב או אחה"צ- ע"פ ההענות...
מה אתן אומרות בנות י-ם והמרכז (וכל מי שרוצה להצטרף)??? גלי.

באמונה

New member
לטובתכן

פתחי הודעה חדשה כי זאת כבר ישנה ועוד מעט לא תקפוץ יותר וגם: הבנות שאת מחפשת לא קוראות אותה כמעט כי כבר יודעות מה כתוב פה ושלא קשור אליהן ולא מצפות להצעה כמו שלך

einav8

New member
בשם לימור - לגבי המפגש היום

הי אני מוציאה הודעה זאת בשם לימור שלא נמצאת ליד המחשב. הפגישה היא היום בשעה 18:00. את מספר הטלפון של לימור אפשר לקבל ממני במסר. עינב

באמונה

New member
../images/Emo20.gifהתפקדות, עכשיו!

אנא להרשם רק בנות שמגיעות, אני ממש מעוניינת לדעת בערך כמה יבואו. אם אפשר גם לכתוב פה שוב מה מביאות שאראה בבירור מה חסר...

אני מגיעה עם עוד חברה ל"צרה"

פשוט אין לה מחשב אבל היא איתנו באותה סירה ומכירה אותכם דרכי אנחנו מביאות: שתיה קלה כלים חד פעמיים מפיות עוגות קנויות ביי ועוד... 6 שעות ניפגש

לי מ ו ר

New member
einav תודה רבה

חזרתי, אז אפשר לשלוח לי מסרים, ולקבל את מספר הטלפון שלי והפרטים

מצטערת שלא נוכל להגיע למפגש../images/Emo10.gif

כי בעלול מגיע מהמילואים היום לחופשה קצרה וחוזר עד ליום חמישי להשתלת העוברים ביום חמישי וניסיתי להזיז לשחף את החוג התעמלות שלה לשעה יותר מוקדמת ולא ניתן אבל באותה הזדמנות אומרת לכם שביום שלישי 18.11 יש לי יום הולדת הייתי שמחה לולא הייתם באים אלי אשמח אם תתפקדו ותגידו שתגיעו נשמח לארח אתכם אצלנו אנחנו גרים בקריות זה יהיה לנו כיף לארח אתכם מה דעתכם? יהיה לנו כיף עד שנתעייף , אז אל תכעסו שלא נבוא. תודה לפסי על הרצון לקחת אותנו. אוהבת אתכם ומחזיקה אצבעות.

באמונה

New member
הכל שטויות העיקר שביום חמישי

הכל ילך חלק ושעוד שבועיים נתבשר בבשורה טובה! מחכה לעשות

באמונה

New member
זה שולי... העיקר שביום חמישי

הכל ילך חלק ובעוד שבועיילם נתבשר בבשורות טובות! מחכה לעשות
על הריון במקום מפגש...

למעלה