המפגש-13.3

חצילע

New member
המפגש-13.3

יש למישהו בעיה עם זה? עשיתי ספירת קולות של שני השירשורים, והרוב אמרו 13. תכלס,נכון שכל הקטע של ישרא וזה, אבל זה חוסך לאנשים כסף. ונראלי חוץ מיונתן,מיכל,טובי,צליל,וסיון,כולם אמרו 13. אל תתפסו אותי במילה.X:]; אז מה החלטנו,13? אם יש לכם בעיה שרשרו
ותגידו למה. פשוט,בחיים לא נמצא תאריך שכווולם יכולים.
אז חייבים לוותר. :\ קיצור,אם יש לכם בעיה, ספרו לנו עליה. [חחחחחחחחחחחחחחחח איזה אירגון תמיכה, "אני נועם ופעם רציתי להיות צב שמנגן בתוף מרים." "אוהבים אותך נועםםם"] סתםנו.יאללה. אני רוצה כבר לסגור את המפגש הזה.

מ י כ ל ל

New member
../images/Emo28.gif 13- שרשרו לכאן

מאמצת את הרעיון של נועם מאחד השירשורים. תשרשרו לכאן רק
או
כדי שיהיה מסודר.

../images/Emo121.gifכנסו כולם../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo35.gif../images/Emo28.gif../images/Emo121.gif

מכיוון שהדעות חלוקות בנושא המפגש אני אומר ככה: מי שיכול לבוא ב-13 שיבוא. מי שיכול ב-15 שיבוא. מי שיכול בשניהם שיבוא בשניהם. לא צריך להיות מפגש אחד רשמי, סך הכל זה בשבילינו ולא כדי שנדע שהיה לנו מפגש בפורים הזה. אז יאללה, יש לנו שני מפגשים.

סיוני 0

New member
למה 2?!? בואו נעשה 1!!!

ואין חילוקי דעות בעיקרון מה שאני רואה הרוב יכולים ב 15 אז נעשה את התאריך הזה "רשמי" חחחחח זה עדיף.. ואם בא לכם מצידי תהיו כל החופש בעזריאלי חחח דווקא יותר טוב ככה נראה אותכם כל הזמן!! :)

סיוני 0

New member
רגע חח וגלעד אתה תהיה בשניהם??

אם אתה מבטיח לא לנטוש ולהיות איתנו אני מוכנה חחחחחחחחח באיזו שיטות אני מנסה להכריח אנשים להיות איתנו חחחחחחחחחחח עצוב..

סיוני 0

New member
תתבייש!!!! |פרצוף לא מרוצה של מורה|

חחחחחחחחחחחחחחחחח וגם כן בשייגעצ כולם חרמנים קטנים!!! חחח

סיוני 0

New member
פה?!? חחח היית מת בשייגעצ כן!!!!

כל כך כן אחד בא אליי שם ואמר לי "אם אני יתנשק איתו את תתנשקי איתי?" חחחחחחחח (כי היה לידו איזה ילד אחד חח) ואז התכופפתי להגיד לך משו והוא כזה "ולהחזיק את החולצה כשאת מתכופפת זה ממש לא הכרחי" או משו כזה ואני כזה WTF?! חחחחחחחחחחחחחחח פה האנשים עוד בסדר :)

למעלה