המפגש! - 10.12 יום שני!

Hawkgirl

New member
המפגש! - 10.12 יום שני!

טופ, אז שבוע לפני תחילת חופש חנוכה, הנה לכם הפרטים על המפגש הבא של הפורום שלנו! התחשבתי עד כמה שאפשר בכל הבקשות של כולם. וראשית כל, התאריך! ככה, רשמתי לכם כבר את כל התאריכים האפשריים ורשמתי לעצמי מי לא יכול לבוא באיזה יום וכו' וכו': ------------------------------------------------------------------------ - 5.12 - יום רביעי - הארי פוטר יוצא, אלה מעדיפה שלא, תמר לא יכולה - 6.12 - יום חמישי - תמר לא יכולה - 9.12 - יום ראשון - רותם(אני טיהי!) לא יכולה - 10.12 - יום שני - התאריך שחן יכולה, מאיה לא יכולה - 11.12 - יום שלישי - מאיה לא יכולה - 12.12 - יום רביעי - אלה מעדיפה שלא ------------------------------------------------------------------------ אז לפי מה שנראה לי התאריך הכי מתאים הוא ה-10.12. ולא, לא התעוורתי ולא ראיתי אני רואה שמאיה לא יכולה באותו יום, אבל כמו שאמרתי, השתדלתי להתחשב בכולם. לכן תאריך המפגש הוא ה-10.12 שעת המפגש טוב, כמו שאמרתי לליאור, לארגן מפגש אחר הצהריים יהיה כמעט בלתי אפשרי כי זה כבר סוף היום, ואין טעם לארגן מפגש בסוף יום. למרות זאת, החלטתי שאולי כדאי לארגן את המפגש בשעה טיפה מאוחרת יותר כדי לתת הזדמנות גם לעובדים שבנינו להגיע למפגש אומנם לא בתחילתו, אך גם לא לקראת סופו. אז שעת המפגש היא: 14:00 מיקום המפגש: טוב, לאף אחד לא הייתה בעיה עם מיקום המפגש ולכן, נכון לעכשיו המפגש נשאר בקניון עזריאלי. אנו ניפגש בשעה 14:00 בגג הקניון כמו תמיד, ליד הפסל של האיש הבועט בכדור(ממש בפתח היציאה אל הגג). ------------------------------------------------------------------------ ולסיכום, לכל אלו שהתעצלו לקרוא, אלה פרטי המפגש: יום שני, ה-10.12, בשעה 14:00 בכניסה לגג הקניון בעזריאלי. דרכי הגעה מודיעין אגד: 03-6948888 או 2800* מכל מכשיר טלפון. http://www.egged.co.il מודיעין דן: 03-6394444 או 3456* (סלקום ואורנג') או 4444*(פלאפון) http://www.dan.co.il רכבת ישראל: 03-6117000 או 5770* מטלפון סלולרי. http://www.israrail.org.il/ (כנסו לזמנים ותעריפים) מקווה שלא שכחתי שום דבר. ורק להזכיר שגם אני לא בטוח אגיע, תלוי איך זה יסתדר לי עם הצבא באותו יום.

מקווה שאוכל להגיע

בעיקרון אני אשמח להגיע למפגש, אני רק לא יודע מה קורה איתי באותו יום, אבל אבדוק ואכתוב כאן כשאדע P:

ellapr41

New member
תבוא!!

אולי הפעם אני ותמר נזהה אותך
(המבין יבין.. והלא מבין, יכול להסתכל בשרשור מפגש מרץ
)

ellapr41

New member
יאפי!!! ../images/Emo13.gif

אני יכולה לבוא!
הלוואי שיהיה מפגש טוב עם הרבה אנשים!!

chen010189

New member
עד מתי בערך תשארו על הגג?

כי איך שראיתי בעמוד הראשי את הכותרת שזה ב10.12 עלה לי חיוך על הפנים אם אתם זוכרים כתבתי שאם אני אצליח להגיע לתל אביב זה יהיה רק ב10.12 וסוף סוף אני אראה אתכם!!! יווו רותם, רמי(אחרי 700 שנה שלא התראינו
), שירצ'אן וכל מי שיצא לי להכירD:

lsabag

New member
../images/Emo4.gif לא אוכל להגיע בגלל השעה שנקבעה ../images/Emo4.gif

זה לא פייר! טוב נו... אין מה לעשות

lsabag

New member
../images/Emo4.gif לא אוכל להגיע בגלל השעה שנקבעה ../images/Emo4.gif, ../images/Emo4.gif

זה לא פייר! טוב נו... אין מה לעשות
, זה לא פייר!

MorraniChan

New member
אני ממש מקווה שאני אצליחה להגיע..

זה עלול להיות קצת בעייתי בשבילי.. כנראה יש לי תזמורת באותו היום.

אוקיקי

New member
לא יכולה-כרגיל...

אבל יש פה מישהו מהצפון שהלך/ילך/הולך לקורס דיבוב?!!?!?

הדרכים שהגעתי בהן:

בזמן הקורס ההורים שלי עשו איתי בכל שבוע טיול לרמת השרון והסיעו אותי לשם. מאז שנגמר הקורס התחלתי לקחת רכבות ואוטובוסים. זה נראה מסובך בהתחלה, אבל כשמתרגלים זה מאוד פשוט וקל.

nimix

New member
הבנתי שזה ליד

בניין "שופינג" או משהו כזה? אני צריך להיות בנלס יום שישי הקרוב ואין לי מושג איך להגיע.. ואף פעם לא הייתי ברמת השרון

קו 351 של אגד מגיע ממש קרוב לנ.ל.ס.

לתחנה שהכי קרובה לאולפנים. נ.ל.ס ממקומים ברחוב סוקולוב, ואפשר לומר שכל הרחוב הוא רחוב אחד ארוך של שופינג. אם לזה התכוונת? חחח

למעלה